koleranın sesi çok kötü... kulak yoruyo... dinlemekten keyif almıyorum... rap dinlmem zaten ama çoq nadir sagopa dinlerim... cezada okadar kötü deil hani... onun da şarkı sözleri mantıklı aslında... sagopa kadar olmasada....
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
ceza düet yapınca zaten batırıyo... bastı gidiyo duman dan tut mercan dede'ye kadar
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Öhm... Şimdi bir şey demezsem kendimi rahat hissedemiycem Yani ne zamandır duruyor şurada tek laf etmedim şu topic^e
İlk olarak düşüncelerim ; Ben rock ve rap aynı kandandır derim... Maksat dünyadaki düzeni... daha doğrusu olmaya düzeni değiştirmek... Bazı gerçekleri gün ışığına çıkartmak... Tabii böyle düşünmem demek rap dinlediğim anlamına gelmiyor çünkü dinlersem kaşıntı tutuyor...
Gelelim fasulyenin faydalarına...
Ceza; kendini ir şey sanmakta.... Bunu ben düşünüyorum... Peki neden? Her yerde kendini ön plana çıkarması... Ben senden iyiyim, senin yaptığında rap^mi... Ve ya SAgopa ve Kolera^ya düz gitmesi... İtici... Rap dediğin bu mudur? Buysa aydınlandım... Ağzımı açmam... Ama itici geliyor...
Söyledim düşüncelerimi, rahatladım
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
HEM ROCK HEMDE RAP BANA GÖRE. AMA GEBELDE BİRBİRİNDEN NEFRET EDEN ARKADAŞLARIM VAR. ROCK RAP KAVGALARI ÇOK OLUYO BİZİM OKULDA... BEN BAŞKAN OLDUĞUM İÇİN İKİSİNİDE TUTMAK ZORUNDA KALIYORUM. YOKSA KÜSÜYOLAR...
James Compton İksir Profesörü & Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 40 Savaş Tarafın : Karanlık Taraf Aile : Compton RP Partneri : Pelin V. Karahan Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/05/08
Konu: Geri: ...:::CEZA:::... Salı Mayıs 06 2008, 19:33
G.Tarja Grenier demiş ki:
buyur??
en iyisi sagopa ona laf yok ama söz bakımından CEZA daha iyi ama sagopa rap olarak...
Ceza daha kendi Beat larını keni yapmıyo.Bi aralar sagopaylaydı.Sago askere gidice Sagoyu sattı."Tek Bir ihtimal var desem"yerli yalaka" sensin" (cezaya
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
en iyisi sagopa ona laf yok ama söz bakımından CEZA daha iyi ama sagopa rap olarak...
Ceza daha kendi Beat larını keni yapmıyo.Bi aralar sagopaylaydı.Sago askere gidice Sagoyu sattı."Tek Bir ihtimal var desem"yerli yalaka" sensin" (cezaya