| Sizi Anlatan Şarkı | |
|
+23Melissa Lilith Armstrong alns armstrong Samantha Daria R. Wind D'leh Woldemort Rochelle Emilie Simpson Rok Simpson Nickholas Ryan Scofield Miley Lynn Weasley Clarie Jane D. Reeser Harry Potter Fred Tom Weasley Rachel Krista Valancé Melissa Amy Armstrong Lucius Malfoy Emma Spinley Lisa Mina Lysse Barış Potter Senta Weasley G.Tarja Grenier Prof. Amy Bluff Pelin V. Karahan Carmen Alice Way Jiména W. L'moné 27 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Perş. Ocak 17 2008, 19:13 | |
| Enbe Orkestrası & Mustafa Ceceli:Unutamam Bide Erenim sölüo o var... Böyle Kahpedir DÜnya Sıla-Dan Sonra Hayko Cepkin-BErtaraf Et | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Cuma Ocak 25 2008, 19:52 | |
| Şebnem Ferah-Senin Adın Ne? | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| |
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Paz Ocak 27 2008, 12:29 | |
| Şebnem Ferah-Ünzile Şebnem Ferah-Kırmızı Rugan Ayakkabılar Şebnem Ferah-Deli Kızım Uyan | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| |
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Ptsi Ocak 28 2008, 18:16 | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Ptsi Ocak 28 2008, 20:46 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Ptsi Ocak 28 2008, 20:50 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Salı Ocak 29 2008, 12:03 | |
| |
|
| |
Rok Simpson Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Salı Şub. 05 2008, 09:59 | |
|
En son tarafından Salı Şub. 05 2008, 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Salı Şub. 05 2008, 11:47 | |
| Avril:when you're gone...
hm...
Amy Lee:Bring me to life
olabilir...=) | |
|
| |
D'leh Woldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Salı Şub. 05 2008, 13:48 | |
| Kenan Doğulu - Kime Ne?(Sözleri tam beni anlatıyo) Gece Yolcuları - Babeyli(Snav film müziği) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Salı Şub. 05 2008, 19:35 | |
| şebo-gözlerimn etrafındaki çizgiler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Çarş. Şub. 06 2008, 18:55 | |
| Duman - Yürekten
Sevdim sandım Sevildim sanırdım Sonra uyandım Sonunda ben anladım
Ayrı kaldım Ayıldım bayıldım Sonra uyandım Sonunda ben anladım
Öyle yürekten seviyorsan Aklı başından atacaksın Kimi yanında arıyorsan Önce içinde bulacaksın
Aklım nerde Kaçırdım seninle Sorma ne halde Sorulmaz bu kimseye...
[Eski sevgilimle benim şarkımdı...Hey gidi günler...(Ayrılalı 2 gün oldu) xD]
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Çarş. Şub. 06 2008, 18:56 | |
| Duman - Bu Akşam
Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimseye düşman Bi şüphem yok kefenim sağlam İçerim ben bu akşam
Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam
İçerim ben bu akşam İçerim ben burda bu akşam İçerim ben
Sizleri gördüm göreli dostlar Hemen hergün bana bayram Yarınım yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam
[Bu da anlatıyo beni yaws]
En son tarafından Çarş. Şub. 06 2008, 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Çarş. Şub. 06 2008, 18:57 | |
| Duman - Haberin Yok Ölüyorum
Bakma bana öyle derin İşim olmaz senle benim Hiç bu kadar sevilmedin Gözlerinden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Sorma bana nerelisin Ne içersin ne giyersin Derdim sana derman olsun Ben gönülden okuyorum Haberin yok ölüyorum
Azdı yine deli gönül Üzerine geliyorum Geçti yine boş bir ömür Gözlerinden öpüyorum Haberin yok ölüyorum
Haberin ben yok ölüyorum Sen gelirken ben gidiyorum Dermanım yok ben ölüyorum Ayrılırken ben içiyorum
[Bu şarkı benim için yazılmış zaten XD]
En son tarafından Çarş. Şub. 06 2008, 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Çarş. Şub. 06 2008, 18:58 | |
| Duman - Kırmış Kalbini
Kahpe dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini
Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini
Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hakla burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama [Bu olabilir] |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Sizi Anlatan Şarkı Perş. Şub. 07 2008, 00:47 | |
| Hazal o zmn bütün duman şırkıları sni anlatıo xD Bni ise; When You're Gone-Avril Lavigne... [I miss you..=(] | |
|
| |
alns armstrong Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
| |
| |
| Sizi Anlatan Şarkı | |
|