| Sex Pistols | |
|
+7G.Tarja Grenier Sheila Deloés Floyd Lucius Malfoy Amy Lynn Lee Hillary Duff Pelin V. Karahan Jiména W. L'moné 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Sex Pistols C.tesi Ekim 13 2007, 17:58 | |
| Sex Pistols, İngiliz punk rock türünde simgeleşmiş ve pek çok gruba ilham kaynağı olmuş bir punk grubudur. BBC tarafından "tam anlamıyla bir İngliz punk grubu" şeklinde tasvir edilmiştir. Grup yalnızca üç sene boyunca ( 1975- 1978) aktif kalmış ve dağılmıştır. Bu süre içerisinde yalnızca bir stüdyo albümü kaydetmiş ( 1977'de Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols) ve dört adet single yayınlamışlardır. Ayrıca punk konusunda yeni ir çığır açmışlardır. Tam olarak Punk tarzında yaşayan bir gruptur. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Sex Pistols Çarş. Ekim 17 2007, 17:32 | |
| saol pylsımın içn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sex Pistols Çarş. Ekim 17 2007, 21:12 | |
| allahım sex pistols çoook severim şu sıralar bi ingiltere turnesine çıkçaklarmış şimdi orda olmak vardı bee... |
|
| |
Hillary Duff 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 557 Yaş : 34 Savaş Tarafın : İzmir Aile : Yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Sex Pistols Cuma Ekim 19 2007, 22:31 | |
| | |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Paz Ekim 21 2007, 13:51 | |
| | |
|
| |
Lucius Malfoy Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 31 Savaş Tarafın : UNDERWORLD Aile : Mal foy ailesi RP Partneri : ne yazikki Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Ptsi Kas. 12 2007, 18:16 | |
| bi kere punk ku sevmem eh grubuda sevmiyorum o zaman | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Ptsi Kas. 19 2007, 20:38 | |
| paylaşım için bişey değil PuNk TaVsiYe Edilir tarafımdan lucius ama zevk renk meselesi tabii | |
|
| |
Sheila Deloés Floyd 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Ankara Aile : yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 19/11/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Salı Kas. 20 2007, 18:44 | |
| Punk'ın kralları, anarşinin babaları onlar. Amerika'dan Avrupa'ya punkı taşıyan gruptur Sex Pistols. Johnny Rotten'a ağşığım yaşlanıp pörsümüş olsa bile köpekbalıklarıyla dalmaya giden ve dalgıç kıyafetini giyince kendisini seksi hissettiğini söyleyendir o. Tapıyorum bu gruba. Hiçbir punk yoktur ki zaten Sex Pistols dinlemesin. Saygıyla önlerinde eğilebilirim sadece. | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Salı Kas. 20 2007, 19:11 | |
| wALLA EVADAN İSİNİ TANIMOIRM BN:d | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Salı Kas. 20 2007, 21:57 | |
| Eva ile Sex Pistols farklı tarzda müzik yapıyor zaten o yüzden kıyaslamak pek olmaz bence | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Ankara Aile : yok RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 19/11/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Çarş. Kas. 21 2007, 19:01 | |
| - Prof.Gothella Baslee demiş ki:
- wALLA EVADAN İSİNİ TANIMOIRM BN:d
Yine yine ve yine sırf Evanescence dinleyerek rocker olduğunu sanan bir zihniyet. aşağılamıyorum yanlış anlama ama Sex Pistols ve Evanescence arasındaki fark ikimizin müzik bilgisi arasından farktan bile daha büyük güzelim... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Sex Pistols Çarş. Kas. 21 2007, 19:11 | |
| Yine yine ve yine sırf Evanescence dinleyerek rocker olduğunu sanan bir zihniyet. aşağılamıyorum yanlış anlama ama Sex Pistols ve Evanescence arasındaki fark ikimizin müzik bilgisi arasından farktan bile daha büyük güzelim...[/quote]
sen istediini san...punk sevmediim için dinlesemde bayenmem zaten...evann üstüne tanımam derken ne müzik türü olursa olsun eva bnm 1 numaram anlamında...
rockerım ve punk dinliyip rockerm demiormm... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Çarş. Kas. 21 2007, 22:16 | |
| bir dakika araya maydonoz olmak istemem kendi fikirlerini söylüyorsun gothella ama benmi yanlış anladım yoksa son cümlende yani punk dinleyip rockerım demiyorum derken umarım punk ile ilgili bir yanılgıya düşmüyorsundur.
Ben şunu söylüyorum Evanescence ve Sex Pistols farklı. Aradaki fark müzik zevklerini değiştirir. Birini severken öbürünüde sevebilirsin ya da sevmezsin. Bence konuya dönelim Evanescence Sex Pistols tartışmalrına girmeyelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Perş. Kas. 22 2007, 17:31 | |
| Aynen, zaten bu tartışma Sex Pistols'ın kalitesini düşürür. Herneyse, müthiştiler ve hep öyle kalacaklar. Punkın efsaneleri onlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Perş. Kas. 22 2007, 19:35 | |
| ayy tmm yha saçmalamış zati walla grup isminden itici geldi yha:D | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Sex Pistols Perş. Kas. 22 2007, 20:52 | |
| Daha önce çok duydum bu grubu çok seviliyo biliyorum ama hiç dinleyemedim aslında dinlemek istemedim desek daha doğru olur sanırım ben Betül'e katılıyorum ismi bile itici geldi bana ama tabi sonuçta bu zevk meselesi paylaşım için teşekkürler!!! | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Cuma Kas. 23 2007, 19:58 | |
| İsmi itici, evet tipik kız tepkileri... Ben de bir kızım ama bakış meselesi tabi. Arkadaşlar punkı anlamak için okumak, dinlemek ve yaşamak gerekir. Punk aykırılıktır ve adı "Neşeli Kelebekler" falan gibi bir isim olan grup zaten baştan punk olamaz. Sex Pistols evet, erkek organı demek. İşte bu punktır. Tepkilere ve dışlanmalara rağmen aykırı olabilmektir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols C.tesi Kas. 24 2007, 20:39 | |
| oooo felsefe yapmışızz bn punkçı olmadıım için... | |
|
| |
| |
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Sex Pistols C.tesi Kas. 24 2007, 21:09 | |
| Samara yalnış görmüşün punk's dead yazıyo not yok yani bu arada Sheila sen çok seviyosun anlaşılan bu grubu merak ettim dinlicem bende hangi şarkısını öneririsin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols C.tesi Kas. 24 2007, 21:12 | |
| böhühe.. tüh bende ne alaka diyodum hem ölmedi yazıyo hemde punk'a laf ediyor diyordum .. hehe hatalıyımm. Bu arada o zaman gothella punklar öldüyse ben neyim zombi falan mı?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols C.tesi Kas. 24 2007, 21:44 | |
| abi bi bak saf punk yapan varmı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols C.tesi Kas. 24 2007, 21:50 | |
| pardon yok mu? offspring, green day,sex pistols şu an ingiltere turnesindeler,AFI ve dahası ayrıca türk punk gruplarıda var Sokak köpekleri,Athena,Cemiyette Pişiyorum, Rashit,Dengesiz herifler var bir çok grup daha var böyle ve hiç kimsenin öldüğü yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Sex Pistols Salı Kas. 27 2007, 20:08 | |
| Özellikle Offspring harika ötesi birşey. Her şarkıları ezberimde. Yeni albüm bekliyorum ağzım beş karış açık şuan Sex Pistols şarkısı olarak sana... Anarchy in UK , God Save The Queen, Pretty Vacent'ı önerebilirim. Bunlar zaten çığır açan şarkıları. Özellikle Anarchy in UK albümlerinin tümünü önereyim ben sana. İngiltere Kraliçe'siyle baştan aşağı dalga geçen ve onun faşizmini anlatan bir albüm. Samara da demiş evet Sex Pistols amcalar turnedeler. Ben de gariban gariban gidemediğimden Yuotube'dan takılıyorum izliyorum oradan. Johnny Rotten hiç değişmiyor ya, yok yok süper bu herif Bu arada Punk's Dead diye takılan şahıslara ithafen; anarşi ölmez millet, anarşi ölmedikçe punk da zaten ölmez. Sizi punk hakkında aydınlatacak çok geniş kapsamlı bir başlık açacağım üşenmezsem. Anlamayanlar okuyabilsin diye Bu arada Türk gruplardan; Nah ve Allahsız Tosbaalar da iyidir. | |
|
| |
| Sex Pistols | |
|