| Diğer Sitemiz | |
|
+4Rochelle Emilie Simpson Onur Kırış Karahan Nickholas Ryan Scofield Pelin V. Karahan 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz Cuma Tem. 11 2008, 22:59 | |
| biliyorum ve sana zaten hiç kızmadım..ama banım açılırsa ona söyleyeceğim bir kaç sözüm var.. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz C.tesi Tem. 12 2008, 15:16 | |
| Ben ona gerekçce sorduğumda söylediği buydu canım; # Admine saygısızlık # Reklam yapma bi tane daha vardı ama hatırlamadım.. Bunlar geçrli sebep diye bir şey demedim. | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz C.tesi Tem. 12 2008, 17:44 | |
| admine saygısızlık?..onun yaptığı saygısızlığın alası..bu durumda zaten gidecektim reklamı ondan yaptım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz C.tesi Tem. 12 2008, 23:43 | |
| keşke benim hatrıma yapmasaydın neyse olan olmuş ona iki çift lafın varsa buaya üye Onur Kırış Karahan pm atabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz Paz Tem. 13 2008, 10:21 | |
| | |
|
| |
Onur Kırış Karahan Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Dumbloder Army Aile : Karahan RP Partneri : Yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 14/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz Ptsi Tem. 14 2008, 11:43 | |
| Bakın ben sadece görevimi yapıyorum hermenie weasley ve sim... gerisini unuttum bu kişilere reklam yapmışsın bana öyle dediler 1 kişi olsa neyse ben sadece görevimi yapıyorum ve ayrıca haksızta değilim sen olaya içinden bakıyorsun dışından baksana aslında banlanmıyacaktın ama şu reklam işi seni sınırlara çıkardı eğer yapmıyacağım filan dersen banını açarız ama kuralları okumakta hep güçlük çektin biz sana karşı birşey yapmıyoruz bu kişisel bir mesele değil bugün başkası bile olsaydı ve oda snn gibi zorlasaydı onada yapardık bnm derdim herkezi banlayıp arkadalarından laylaylom yapmak değil sadece site düzenini tam yapmaya çalışıyorum bir hatam olduysada özür dilerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz Ptsi Tem. 14 2008, 15:43 | |
| Haklısın .. Konu sizinle alakalı değil.Bu sene şu OKS illetinden altüst oldu dengem.Yoksa ben reklam yapanları bildirirken niye reklam yapayım..Bu çok mantıksız olurdu.Dengem bozuldu ve doğru karar yeteneğim gitti... | |
|
| |
| Konu: Geri: Diğer Sitemiz Paz Ekim 26 2008, 10:05 | |
| | |
|
| |
| Diğer Sitemiz | |
|