| Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? | |
|
+4James Compton Onur Kırış Karahan İlkay Sipahi Karahan Rochelle Emilie Simpson 8 posters |
Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? | Beşiktaş | | 44% | [ 4 ] | Galatasaray | | 22% | [ 2 ] | Fenerbahçe | | 33% | [ 3 ] | Trabzon Spor | | 0% | [ 0 ] | Diğer[Hangisi olduğunu belirtiniz !] | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 9 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Ptsi Haz. 16 2008, 19:09 | |
| Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Bence BjK !! Bjk taraftarı olduğum için değil; asil renkler bana kalırsaxD Siyah-Beyaz =) | |
|
| |
İlkay Sipahi Karahan Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Karahan Ruh Halin : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Ptsi Haz. 16 2008, 19:18 | |
| ßence Fenerbahçe. Başka renk uyumu nerde var ^^ | |
|
| |
Onur Kırış Karahan Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Dumbloder Army Aile : Karahan RP Partneri : Yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 14/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Ptsi Haz. 16 2008, 19:21 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Ptsi Haz. 16 2008, 19:30 | |
| Kesinlikle "objektif" bakmıyorsunuz ! Acaba en sevdiğiniz renklerin arasında sarı-lacivert yer alıR mı? Bazen güldürüyorsunuz beni ! | |
|
| |
James Compton İksir Profesörü & Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 40 Savaş Tarafın : Karanlık Taraf Aile : Compton RP Partneri : Pelin V. Karahan Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/05/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Ptsi Haz. 16 2008, 23:38 | |
| Fenerbahçe Ne o Karamsar Karamsar | |
|
| |
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Salı Haz. 17 2008, 12:29 | |
| Burada herkes, tuttuğu takıma oy verir sormak gereksiz bence..
Beşiktaşa verdim. Bunun sebebi elbette Beşiktaşlı olmam. Renkerinin uyumlu olmasıda cabası...
Siyah ve beyazın, sarı ve lacivertten daha uyumlu olduğunu bizler gibi onlarda biliyor ; ama adam niye gidip, tuttuğu takımdan başka bir takıma oy versin ki... Ben olsam ben de vermem... Yani febeli olsam febeye, gsli olsam gsye oy veririm... | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Salı Haz. 17 2008, 12:31 | |
| Ben öz ve öz Fenerbahçeli'yim fakat hangi renklerin daha uyumlu ve güzel olduğunu sorarsanız Beşiktaş derim..Çünkü benim en sevdiğin renkler arasında siyah ve beyaz'da yer alıyor.Fakat sarı yer almıyor..Sonuçta hangi takımı tutuyorunuz sorusu değil..O yüzden Beşiktaş'a verdim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Çarş. Haz. 18 2008, 10:45 | |
| - Pelin V. Karahan demiş ki:
- Ben öz ve öz Fenerbahçeli'yim fakat hangi renklerin daha uyumlu ve güzel olduğunu sorarsanız Beşiktaş derim..Çünkü benim en sevdiğin renkler arasında siyah ve beyaz'da yer alıyor.Fakat sarı yer almıyor..Sonuçta hangi takımı tutuyorunuz sorusu değil..O yüzden Beşiktaş'a verdim..
Aldın mı cevabını Spiderman'm =) Saol canımcım xD En doğru mesajdı =) | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Çarş. Haz. 18 2008, 13:39 | |
| Ne demek doğruluk her zaman işimdir..! xD | |
|
| |
Lizzie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 27 Savaş Tarafın : yalova Aile : Lysse RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Perş. Haz. 19 2008, 14:14 | |
| Ben fb liyim ama beşiktaşın renkleri çok asil | |
|
| |
Ashley Tisdale Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 9 Savaş Tarafın : #.#.TaraFsıS.#.# RP Partneri : ..Yhoqqq... Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? Çarş. Tem. 02 2008, 19:22 | |
| ßen koyu ßeşiktaşlıyım.İnönüye 10 kere FaLan gitmişimdir.ßen de tabiki ßeşiktaşa oy verdim. Ama bunun ßeşiktaşı tutmamla hiçbir alakası yok.ßence de buraya sırf o takımı tuttuğu için ona oy verenler yalan söylüyor. Çünkü burda hangi takımlısın sorusu değil Hangi takımın renkleri daha güzel sorusu soruluyor...
SİYAH ~ ~ BEYAZ ÖLÜM ~ ~ YAŞAM | |
|
| |
| |
| |
| Hangi Takımın Renkleri Daha Güzel ?!? | |
|