Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Aile Üyeleri Ptsi Ekim 08 2007, 18:32 | |
| Aile Üyeleri
Fred Tom Weasley T. Violette Jane Weasley Miley Lynn Weasley Hilary Weasley Hazalico Whisper Lily Blue Allen SamueL Rıck Weasley AshLey Weasley BiLL C. WeasLey ScarLette WeasLey
------------------------------------
Fred > Jane > Miley >SamueL>Bill
5mız kardeşiz
------------------------------------
Hilary Weasley - Shakira Weasly - Lily Blue Allen -AshLey Weasley-ScarLette Weasley
Kuzenlerimiz
-------------------------------------
Hazalico Whisper çoooK uzaktan akraba
-------------------------------------
Bir sürü aile üyesi vardı online olmayanları sildim walla
eksik olanlar bu başlık altına yazsınlar...
Not : yeni bir karar aldım kuzenlerimizin soyadı weasley olmayacak... Eğer herhangi iki kuzen kardeş olmak isterse o ikisi yada üçü yada neyse işte soyadlarını aynı yapabilirler...
---Edit----
Aile üyeleri eklendikçe mesaj tarafımdan düzenLenecektir. P.J.W.
En son tarafından Cuma Şub. 08 2008, 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Aile Üyeleri C.tesi Nis. 26 2008, 12:04 | |
| ArkadaşLar yeni aiLe başkanınız benim xD Yakında aiLe kökLerinde büyük bir temizLik yapıcam xD | |
|