| Göl Kenarında | |
|
+14Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Beyonce Weasley Emma Spinley alns armstrong Harry Potter Jiména W. L'moné Prof. Amy Bluff Pelin V. Karahan Nickholas Ryan Scofield Carmen Alice Way G.Tarja Grenier Hillary Duff Amy Lynn Lee 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bill C.Weasley Slytherin Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:47 | |
| kayba hogwartsan çıkıp göl kenarına doğru ilerledi hava yağmurluydu üzerine montunu geçirdi ve kendini ısıtmaya çalıştı | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:48 | |
| pearl kaybayı gördü aa slm kayba nasılsın dün geceden beri dedi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 410 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : WEASLEY RP Partneri : ♥♥ Melis Özen♥♥ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:50 | |
| "iyiyims ağol sen nasılsın"dedi kayba 5 karış suratla | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:51 | |
| hımm pek iyi görünmüyosun aslına bakarsan birşeyinmi var anlatsana dedi pearl |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:51 | |
| "dünden beri kiokoyu hiç görmedim "dedi kayba üzüntüyle | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:52 | |
| hımm yha belkide bi işi fln vardır takma bu kdr kayba eminim görürsün bu gün onu dedi |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:53 | |
| "umarım"dedi kayba ve sonra devam ettii"ee sen neler yapıosun var mı okula yeni kaydolan bi yakışıklı "dedi ve güldü | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:54 | |
| hımm bilmem yha o beni bulsun boşwer dedi pearl gülüyordu kaybayıda güldürmüştü onun bu hali |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:55 | |
| kayba yağmurun kokusunu içine çekti ve "üşüyor musun"dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:58 | |
| aslında evet ama olsun toprağın kokusu beni her zaman mutlu eder |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:59 | |
| "benide"dedi kayba o anda montuna sıkı sıkı sarılıyordu sonra şemsiyesini çıkardı ve açtı "bu kadar ıslandığımız yeter dimi ama hastalanaz sonra"dedi kayba ve şemsiyeyi üstlerine ttutu | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 17:59 | |
| teşekkürler kayba gerçekten çok iyisin dedi pearl |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:00 | |
| "övünmek gibi olmasın ama öyleyimdir"dedi kayba en azından şuanda yüzündeki 5 karış surat gitmişti | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:02 | |
| hımm bende iyi kızımdır yha pearl gülüyordu maksadı kaybayı kendine getirebilmekti |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:03 | |
| başarmıştı zaten kayba şuanda mutluydu zaten içindede kiokoyu görecek gibi bir his vardı."sence kioko nasıl biri"dedi kayba | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:05 | |
| iyi bi kız ama alıngan biraz seviyorum kiokoyu senide seviyorum bu yüzden onunla çıkman gerçekten hoşuma gidiyor |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:07 | |
| "sağol"dedi kayba ve gerçekten pearlla iyi arkadaş oalcaklarına inanıyordu | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:09 | |
| yha sen geleli 2 gün oldu kaynaştık hemen farkındamısın dedi pearl |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:12 | |
| "bilmem sanırım ben gerçekten kendime güveneceğim bir akradaş istiyordum"dedi kayba ve devam etti"sanrıım senle iyi arkadaş oalbilriz"dedi | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:13 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:17 | |
| "istersen okula girelim okulda biyerde takılalım yağmur iyice şiddetledndi boş sınıfa gidelim ne dersin" dedi kayba | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 18:18 | |
| tabi olur kayba dedi pearl yağmur gerçektende şiddetlenmişti |
|
| |
Kioko Yumiko Yamaguchi BANLI!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 19:35 | |
| Kioko ve kayyba göl kenarına geldiler.Kioko otur geldik dedi gülerek.Ardından Kaybaya ben söyleyince gözlerini aç tamam mı?Dedi.Ardından Kioko yanında getişrdiği iki dondurmayı ve örtüyü çıkardı sonrada dondurmaları üstüne mumları koy'du ardında da bumları yaktı ve kaşıkları çıkardı sonra kaybanı gözlerin açtı.Ve süpriz!!Diye bağırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 19:42 | |
| kayba çok mtlu olmuştu "çok iyisin"dedi kiokoya ve dondurmasını yemeye başladı | |
|
| |
Kioko Yumiko Yamaguchi BANLI!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 33 Savaş Tarafın : yok Aile : Yok RP Partneri : Kayba Lighte Kayıt tarihi : 18/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 22 2007, 19:57 | |
| Kioko sevindim dedi ardından şey kızıcaksın biliyorum dedi.Ve dondurmasını bitidi ardından benim gitmeme lazım dedi ve kayba'nın yanağına öpücük kondurup hızla oradan uzaklaştı.. | |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|