| Göl Kenarında | |
|
+14Sea Luna Lovegood Bill C.Weasley Beyonce Weasley Emma Spinley alns armstrong Harry Potter Jiména W. L'moné Prof. Amy Bluff Pelin V. Karahan Nickholas Ryan Scofield Carmen Alice Way G.Tarja Grenier Hillary Duff Amy Lynn Lee 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:09 | |
| Ama lily çoktan kaybolmuştu.Sahi nasıl bu kadar hızlı gidebilmişti |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:12 | |
| Samara büyüsünün şa gitmesi üzerine bi güzel küfretti nasılsa evansın yaptıkları cezasız kalmayacaktı out:ya neden gidiyosun ya ne güzel atraksiyon oluyodu | |
|
| |
alns armstrong Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:12 | |
| out:bi dakka ya expelliarmus yapınca asasız kalırsın bunu bilmeyenler var lütfen dikkatli olalım.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:14 | |
| out:biliyorum.Ama ben onu görmeden mesajı yazmıştım |
|
| |
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:16 | |
| out:o zaman bu kavgayı sen kazanmış olmazsın bi biyü herşeyi değiştirir | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:25 | |
| - Lily Evans demiş ki:
- Ama lily çoktan kaybolmuştu.Sahi nasıl bu kadar hızlı gidebilmişti
cisimlendinmi nasıl kayboldunn anlamadımcisimlendinmi hogwartsda cisimlenilmezkii | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:26 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:28 | |
| Samara hıncını ağaçtan aldı tekrar ve lilynin iyi biri olduğunu düşündüğü için salaklık ettiğini anladı ve çimlere sırt üstü uzandı. Alns'nin YAtakhanesine döndüğünü gördü ve görüşürüz dedi ona. | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Ptsi Ekim 15 2007, 21:54 | |
| Samara yatmaktan sıkılıp kalktı ve howartsa doğru yürümeye başladı. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:26 | |
| pearl göl kenarına doğru yavaşça ilerliyordu ve tanıdık bir yüz görmeyi o kadar çok istiyordukii |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:27 | |
| ronald göl kenarında dolaşıordu snra oralarda dolaşan pearl ı gördü ona doğru ilerlemeye başladı | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:29 | |
| pearl arkasını döndü ve ronaldı gördü gerçekten tanıdık bi yüz görmek ona çok iyi gelmişti hiç bişey söylemeden ronaldın yanına gelmesini beklemeye başladı |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:32 | |
| Ron pearlın yanına gitti ve "slm" dedi aslında daha önce pek konuşmamışlardı umarım ii bi arkadaşlığın başlangıcı olur die düşünü ron | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:33 | |
| pearlün ronaldı görünce sevindiği her halinden belliydi 'slm naber 'dedi iyi birine benziyodu ronald |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:36 | |
| "iilik nolsun snden nbr?" dedi ron pearl etrafa gülücükler saçıodu ron da ona güldü | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:37 | |
| iyiyim dedi pearl biraz yürüyelimmi diyebildi sadece |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:41 | |
| "olur yürüyelim" dedi ron utanmıştı sanki kendi kendine gülümsedi snra aklına birden kate geldi ve yüzündeki gülümsemeyi kaldırdı | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:44 | |
| pearl pek tanımadığı biriyle çok mu iyi geçiniyorum diye düşündüü ama sonra kate de geldi aklına sadece okuldan konuşmalıyım dedi pek arkadaşı olmadığı için insanlara bu kadar yakınlık göstermesi yanlış anlaşılabilirdi |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:52 | |
| "ee nası gidio"konuşabilecekleri başka hiç bişi yoktu ron havaya baktı gökyüzünü seyretti | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:54 | |
| fena sayılmaz dedi pearl okul açılsa daha güzel olabiliridi dedi senin nasıl gidiyo kate le |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:57 | |
| prof.pelin geldi yanlarına we "sealm çocuklar napıyorsunuz burda"dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:57 | |
| "kate" die mırıldandı ron "ii gidio" dedi "ee anlat bakalım birileri varmı" bu soruyu sormasamıydı acaba daha yeni yeni tanışıolardı artık neyapabilirdiki sormuştu bikere | |
|
| |
pearl as Misafir
| Konu: Geri: Göl Kenarında Salı Ekim 16 2007, 18:59 | |
| ron kızarmıştı bu soruyu sorarken utandığı belliydi her halinden pearl bişey demedi ve benim bir erkek arkadaşım yok dedi aslında içinden keşke olsa die geçirdi bişeyleri paylaşmaya o kadar ihtiyacı vardı kiii out:eren yha rp sevgilim olsa yazardım oraya nie deşiyon yaramı? |
|
| |
| Göl Kenarında | |
|