Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Melis'in Odası Perş. Mayıs 22 2008, 17:50 | |
| | |
|
Melis Özen Hufflepuff Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Savaş Tarafın : ...Bilmem... Aile : Özen ailesi RP Partneri : BiLL C. Weasley Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Melis'in Odası Salı Haz. 10 2008, 16:04 | |
| MeLis balodan sonra eve geLdi..YoruLmuştu.Okulun son günü yeni arkadaşLar edinmişti.Gerçekten de mutluluğu yorgunLuğunu bastıracak kadar fazLaydı.Angel ile çok iyi arkadaş olmuşLardı.Melis üstündeki elbiseyi çıkarıp makyajını siLdi ve yatağının üstüne oturdu.Yastığının aLtından günLüğü aLıp açtı ve yatağına uzanıp yazmaya başLadı
''SevgiLi günLük,
Gün henüz bitmedi ve benimde uykum yok.Bugün Hogwarts^ın son günüydü.Artık bütün yazı evimde hayLazLık yaparak geçirmeyi pLanLıyorum..Ne dersin?.Bugün okuLdan çıkmadan önce sana daha öncede bahsettiğim aritmansi Profesör^üm Mıss.Weasley sınıf birincisi olduğum için beni tebrik etti.Aritmansi zor bir ders der hep..Ama üstüsinden geldiğim için memnunum.Hem de çok...Bugün sana çok önemli bir şey daha söyLicem.Yeni bir arkadaş edindim.Adı Angel..Aynı yaştayız.Bill ile tanışıyorlarmış.Deniz^Le çok iyi anLaştıLar.Umarım benide sevmiştir.Ve asıl bombaya geLeLim.Sana bahsettiğim balo gerçekleşti ve çok mutluyum.BiLL iLe iLk defa dans ettim ve gerçekten de mutluyum.Onu o kadar çok seviyorum ki.Biliyor musun?Bu yaz Deniz,Angel,BiLL ve ben su parkına gidicez..Ama önümüzde bir engel var..Annem..Umarım o izin verir..Şimdi annemden izin aLmaya gidicem,Yarın görüşürüz..günlük..''
dedi ve defterini kapatıp tüy kalemini masaya bıraktı.Defterini de tekrar yastığının altına sıkıştırdı.Ardından annesini beklemek üzere merdivenlerden inip saLona geçti. | |
|