| Yeni Dönem | |
|
+2Onegmus O. Simpson Samantha Daria R. Wind 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Yeni Dönem Paz Nis. 27 2008, 14:26 | |
| Yeni dönem başladığı için binalar yenilenmiştir. Bütün eski konular Arşiv'e gönderilmiştir. |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Yeni Dönem Cuma Mayıs 02 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
Onegmus O. Simpson Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 36 Savaş Tarafın : İyi-Kötü Aile : Simpson RP Partneri : ..::Ashley Weasley::.. Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Yeni Dönem Ptsi Mayıs 12 2008, 21:38 | |
| İyi demişssinde kimse derslere filan katılmıyor neredeyse bütün puanları ben kazandrırdım.... Hadi arkadaşlar sizlerde katılın puanımızı yükseltelimm | |
|
| |
Eragon Shadeslayer Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 32 Savaş Tarafın : Rawenclaw Deha Sınıfı Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Yeni Dönem Perş. Haz. 05 2008, 21:20 | |
| - Onegmus O. Simpson demiş ki:
- İyi demişssinde kimse derslere filan katılmıyor neredeyse bütün puanları ben kazandrırdım.... Hadi arkadaşlar sizlerde katılın puanımızı yükseltelimm
merhaba ben sitede yeniyim umarım size bir yararım dokunur...!!! | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Yeni Dönem Cuma Haz. 06 2008, 20:36 | |
| Sorumlunuz benim, artık dönem bitti, ikinci olduk. Bir dahaki döneme inşallah xD | |
|
| |
Eliana Lia B'Lady Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 10 Savaş Tarafın : Tarafsız ! Aile : B'Lady RP Partneri : Aranıyor Sahibi Ruhumun... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: Yeni Dönem Cuma Haz. 06 2008, 21:06 | |
| Hep Hufflepuff'ın şampiyon olması, garip değil mi?!? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 36 Savaş Tarafın : İyi-Kötü Aile : Simpson RP Partneri : ..::Ashley Weasley::.. Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Yeni Dönem Cuma Haz. 06 2008, 21:26 | |
| Ya sonlara doğru Huffleputan puan silinmedi Ravenclaw'dan silindi ama. Onlarda da girmeyen vardı. Her neyse... Ya arkadaşlar burda kimse rp yapmıyor. Bütün puanları ben kazandırdım nerdeyse. Hadi biraz gayret diğer dönem biz birinci olalım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Savaş Tarafın : Tarafsız ! Aile : B'Lady RP Partneri : Aranıyor Sahibi Ruhumun... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 03/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Yeni Dönem Cuma Haz. 06 2008, 21:47 | |
| E peki nasıl puan yüksek oluoo :S | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Yeni Dönem C.tesi Haz. 07 2008, 12:50 | |
| O eskidendi, bu dönem süper olucak! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Alex Evans Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Savaş Tarafın : Ölümyiyen Aile : Evans RP Partneri : Arıyorum Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Yeni Dönem Ptsi Haz. 09 2008, 10:50 | |
| slm arakadaşlar bende buralarda yeniyim rplerim kötü olabilir türkçem'de öyle bana yardım destek olursanız her zaman burlarda yer alırım Yeni dönemde herkeze başırılar dilerim herkez en iyi mevkide olur baş başa bir sene geçiririz. | |
|
| |
| |
| |
| Yeni Dönem | |
|