Michael Jeremy Weasley Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Weasley Ailesi RP Partneri : Bak, söylemek istemiyorum tamam mı ? Amma meraklısın ya :P Kayıt tarihi : 25/04/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Samuel Rick Weasley C.tesi Nis. 26 2008, 21:46 | |
| Ad: Samuel Rick Soyad: Weasley Yaş: 13 (rpde) Bina: Ravenclaw Kişisel Özellikler: Sam, oldukça iyimser bir kişiliğe sahiptir.Dostlarının hayatında ayrı bir yeri vardır.Zeki ve cesaretlidir de.Tehlikelerden pek korkmaz.Sevdiklerine bağlı ve inatçıdır. Aile Geçmişi: Weasley ailesi genelde iyi taraftadır.Genelde Gryffindor'a öğrenci vermişlerdir.Slytherin dışında binalara da gidenler olmuştur tabii.Aile, iyimser ve cesurdur. Seçtiğin Hayvan: Aslan | |
|
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Samuel Rick Weasley Çarş. Mayıs 07 2008, 14:52 | |
| ~Ejderha Cesareti~
Özellikleri:28,8 cm uzunluğunda ve esnektir.Zambak özü bulundurur.
Bu asayı yapan kişi çok zor koşullarda ejderahdan bir yüy almıştır.Bu tüyü asayı yaparken kullanmıştır.Zor bir uğraş olan bu işlem asaya adının verilmesinde etkili olmuştur.
~Yetenekli Dersler~
K.s.k.s Kehanet S.Y.B
~En Güçlü Büyü~
Protego
Not:Bu asa ismini verip vermediğimi hatırlamıyorum.Eğer biri birşey derse lütfen bana başvur..! | |
|