Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Kural&İstek&Şikayet&Öneri Çarş. Nis. 23 2008, 10:20 | |
| * Derse kayıt yaptırdıysanız girmelisiniz... Girmeyenlerden PUANLAR bölümünde belirtildiği gibi puan kırlacaktır...
*Ödevlerinizi yapmalısınız... Yine puanlar diyorum...
*Sizden önce yapılan rp^leri okuyun ki saçma şeyler ortaya çıkmasın..
*İlk ödev - son ödev, derse ilk giren - son giren olayı yok, as olan bunları yapıp yapmadığınızdır! Puanlama en son yapılacaktır...
*Ödevleriniz bana Ö.M yoluyla ulaştırılacaktır...
*Dersleri genel olarak offline işleyeceğim ama puan vermek adına bir tane online ders düşünmekteyim...
*Sanırım şimdilik bu kadar, sorularınız , sorunlarınız, istekleriniz vs. varsa buraya işi geyiğe dökmeden yazın, ilgileneceğim... Ama lütfen bu sorular: ödevler ne zaman açıklanacak, gibi şeyler olmasın, açıklandığı zaman mutlaka öğrenirsiniz... | |
|
Onur Kırış Karahan Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 176 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Dumbloder Army Aile : Karahan RP Partneri : Yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 14/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Kural&İstek&Şikayet&Öneri Salı Haz. 03 2008, 12:45 | |
| Sevgili profesör;
Uzun zamandır girmediğim için dersinize tekrar kayıt yaptırmak istiyorum.Kaydımı dondurduğum için dersliklerden adım silinmişti.Ama şimdi devam ediyorum ve dersinize kayıt yaptırmak istiyorum.Teşekkürler | |
|