Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: ***Gaspard Ulliel Lejant*** Perş. Nis. 17 2008, 21:13 | |
| Karakterin Adı : Gaspard Ulliel
Soyadı : Armstrong
Yaşı : 19(RP)
Cinsiyeti : Erkek
Nelere Karşı Zayıftır * Ailesi söz konusu olduğunda Gaspard pek olumlu düşünemez. * Diğer bir zayıf yönü de kariyeridir, mesleğini çok seven Gaspard bu mevkiye gelmek için çok uğraşmıştır, bu yüzden işi söz konusu olduğunda da oldukça serttir. * Kısacası en zayıf tarafı sevdikleri ve kariyeridir.
Nelere Karşı Güçlüdür
* Rakiplerine karşı oldukça güçlü ve soğukkanlıdır, * Kötü kaza ve olaylarda cesaretini yitirmeyip olumlu olmaya çalışır, * Savaşlarda en kötü durumda bile güçlüdür,
Sevdikleri
* Sabah Uykusu, * İşi, * Sevdikleriyle zaman geçirmek, * Gezmek, * Savaşmak,* Sevgilisiyle İlgilenmek,
Sevmedikleri
* Mugglelar, * Bulanıklar, * Kötü Alışkanlıklar,
Fiziksel Görünüşü : Uzun-kahverengi saçları vardır, Boyu ve kilosu yaşıtlarına göre normaldir, çok açık renkli beyaz bir teni vardır, Saçları kadar kahverengi parlak gözleri de vardır; bu gözler oldukça derin bakar
Kişilik Özellikleri : Cesur ve saldırgan bir kişiliği vardır, aynı zamanda oldukça kıskanç ve acımasızdır, olaylar karşısında daima soğukkanlılığını korur ama herkese karşı bir o kadar da dostcanlısıdır, en önemli özelliklerinden birisi ise mantıklı ve dürüst hareket edebilmesidir
Karakter Tanıtımı : Gaspard doğuştan kötülük için en iyi şekilde eğitim verilmiş; harika bir düellocu olması için ise ailesi tarafından özenle büyütülmüş bir çocuktu. Buna karşın Gaspard'ın ailesi oğullarına safkanlığı da çok farklı bir şekilde öğrettiler. Gaspard bu yüzden Ölüm Yiyenler adına çalışan bakanlık çalışanı olup, daima Bulanık ve Mugglelardan nefret etmiştir. Gaspard'ın ailesi büyücü dünyasında zenginlikeriyle tanınmış en önemli safkanlardandır. Ailesi bu servetini Gaspard için kullanmak istese de çocuk daha çok küçük yaşta onlardan ayrılıp gerçek hayatı yaşamaya başlamıştır. Kendi emekleri sayesinde okulu birincilikle bitirip Bakanlık Çalışanı olmuştur. Şu anda aile yakınlarıyla birlikte yaşamaktadır. En büyük eğlencesi sevgilisi Pearl'la vakit geçirmektir.
Karakter Resimleri :
Kankalar
* * * **
Dostlar
* Nickholas Ronald Scofield * * * *
Arkadaşlar
* * * * *
Yeni Tanıştıklarım * * * * *
Sadece Selam Olanlar
* * * * *
Nötr * * * * *
Hoşlanmadıklarım * * * * *
Nefret Ettiklerim
* * * * *
Düşmanlarım
* * * * *
Sevgili * Deborah Pearl Scarlett Eski Sevgili
* * * * *
Aile * Samara Dawn Armstrong * Angel Keira Knightley * * * *
eklenmek isteyenlerin nereye eklenmek istiyorlarsa orayı yazması yeterli...
En son Gaspard Ulliel tarafından C.tesi Nis. 19 2008, 15:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: ***Gaspard Ulliel Lejant*** Perş. Nis. 17 2008, 21:55 | |
| Ya ben senin kardeşin olmak istiyorum birbirimize çok benziyoruz. Sen yinede şimdilik idareten ekle beni. | |
|
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: ***Gaspard Ulliel Lejant*** Cuma Nis. 18 2008, 17:05 | |
| o zaman seni kankalara ekliyorum, kardeş olursak editlerim... | |
|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: ***Gaspard Ulliel Lejant*** Cuma Nis. 18 2008, 19:41 | |
| | |
|
| Konu: Geri: ***Gaspard Ulliel Lejant*** Cuma Nis. 18 2008, 21:22 | |
| Dostlara ekledim, bundan sonra nereye eklenmek istediğinizi de yazarsanız benim açımdan da eklemek daha kolay olur... | |
|
Sheila Garcia Hogwarts Şifacısı
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 34 Savaş Tarafın : Savaştan değil barıştan yanayım. RP Partneri : Kalbime giden yol rpden geçer :) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/04/08
| |