| Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. | |
|
+5Jiména W. L'moné Deborah P. Scarlett Nickholas Ryan Scofield Michelle Angelina Simpson Rochelle Emilie Simpson 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 12 2008, 16:20 | |
| Bu sıralar simgebilimle çok ilgileniyorum. Bunlar alakasız olabilir ama günümüzde Rockcıların kullandığı amblemin neyi temsil ettiğini bilmelere haklarının olduğunu düşünüyorum. Öncelikle ön bilgiler.. Eskiden Venüs'ü yani güzelliğin sembolü idi. AMa nasıl olduysa artık Şeytanizm(satanizm)'i sembolize ediyor. Şeytanın günümüzdeki sembolü. ve Şeytanın kafasını temsil eder. Kökeni İtalyadan gelmektedir. İşaret ve Serçe parmak Keçinin kulaklarını orta ve yüzük parmağı ise burnu el ise şeytanın kafasını temsil etmektedir. Devamını öğrenmek için veya bunları inkar etmek için irtibata geçiniz. edn_135@hotmail.com |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 12 2008, 18:38 | |
| Bu bana çok tanıdık geliyo ya..! Bir yerde daha okumuştum sanki bun benzer birşey..Yanlış hatırlamıyorsa Dn Brown'un kitabındaydı... :S | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 12 2008, 19:12 | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 12 2008, 21:49 | |
| o yıldızlı işaret satanizmle ilgili evet, ama rockçıların işaretiyle bağlantısı olabileceği mantıklı gelmedi bna... | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 12 2008, 22:53 | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Gaspard Ulliel Armstrong Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 392 Savaş Tarafın : Londra Aile : Armstronglar RP Partneri : Deborah P. Scarlett Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 19 2008, 20:26 | |
| ben de Serçe parmağın Tanrı'yı, İşaret parmağının şeytanı temsil ettiğini ve şu son resimdeki işareti yapınca da şeytan Allah'tan büyüktür anlamına geldiğini duymuştum(işaret parmağı serçeden uzun ya) | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Nis. 19 2008, 20:30 | |
| | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. Paz Nis. 20 2008, 19:23 | |
| - Nickholas Ronald Scofield demiş ki:
- o yıldızlı işaret satanizmle ilgili evet, ama rockçıların işaretiyle bağlantısı olabileceği mantıklı gelmedi bna...
aynı şekilde düşünüorm - Gaspard Ulliel Armstrong demiş ki:
- ben de Serçe parmağın Tanrı'yı, İşaret parmağının şeytanı temsil ettiğini ve şu son resimdeki işareti yapınca da şeytan Allah'tan büyüktür anlamına geldiğini duymuştum(işaret parmağı serçeden uzun ya)
ilginç.. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. Perş. Mayıs 08 2008, 23:03 | |
| resimleri göremiorum ben yhaa xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. C.tesi Mayıs 10 2008, 12:06 | |
| Mozilla ile göremezsin. Bende mozilla kullanıyorum göremiyorum. Şimdi sizin sorularını cevaplayalım. Öncelikle evet Dan Brown'un kitap(ların)ından alıntıdır. - Michelle Laura Whisper demiş ki:
- Nickholas Ronald Scofield demiş ki:
- o yıldızlı işaret satanizmle ilgili evet, ama rockçıların işaretiyle bağlantısı olabileceği mantıklı gelmedi bna...
aynı şekilde düşünüorm
İsterseniz biraz araştırın. İlk Rock'cının anneannesi şeytandan korunmakiçin bu sembolü kullanıyormuş. Buda torunun hoşuna gitmiş bir konserinde bu işareti yapınca herkez yapmaya başlamış. Araştırdım internetten bakabilirsiniz.
- Gaspard Ulliel Armstrong demiş ki:
- ben de Serçe parmağın Tanrı'yı, İşaret parmağının şeytanı temsil ettiğini ve şu son resimdeki işareti yapınca da şeytan Allah'tan büyüktür anlamına geldiğini duymuştum(işaret parmağı serçeden uzun ya)
ilginç.. Olabilir ama yukarıdaki bilgiyi okursanız daha mantıklı bir cevabı var. |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. Ptsi Mayıs 12 2008, 23:18 | |
| hyr Mozilla kullanmıyorum neyse bn bulurum xD | |
|
| |
Jacquelyn C.Garcia Dükkan Sahibi&Gizem Dairesi Bakanlık Çalışanı
Mesaj Sayısı : 34 Savaş Tarafın : ... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. Ptsi Haz. 09 2008, 22:51 | |
| - Gaspard Ulliel Armstrong demiş ki:
yah,rock karşıtı insanların uydurduğu şeyler,ha bide onu alıntılıyamadım,Eren'in dediği gibi:D | |
|
| |
| Simgebilim.Komik deği. gerekli bilgiler. | |
|