| Yeni Birisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Yeni Birisi C.tesi Mart 22 2008, 20:16 | |
| Profesör Johnny odasından daha yeni çıkmıştı.Bugün ne yapsam diye düşünüyordu.Hemen yasak ormana gitmeye karar verdi.Birkaç karanlık yaratık görmek istiyordu.Hemen oraya ilerledi.Vardığında orada kimsenin olmadığını farketti.Birisi gelir diye umdu.Çünkü daha hiçkimseyi tanımıyordu.Sobra bir ayak sesi duydu.Biraz bakındıktan sonra bunun bir at-adam olduğunu fark etti.Onlaradn korkmazdı.Ama göz göze gelmemek için biraz ileriye gitti ve etrafına bakındı... out:isteyen bir prof. gelebilir tanışmak babında... |
|
| |
D'leh Woldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Yeni Birisi Paz Mart 23 2008, 22:40 | |
| Out:Ne zamandır rp yapmıyorum biraz canım istedi savaşmak da istiyorum hem İn:Will Johnny'e yaklaştı ona: ''Hogwarts'ın en güvensiz yeri bile olsa Karanlık Lord'u bulacağınızı hiç düşünmüyordunuz değil mi ? ''dedi.Bunları söylerken asasını sırtına değdirmişti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Birisi Paz Mart 23 2008, 22:46 | |
| out:savaşamam yasaktır...!!! |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 24 2008, 17:12 | |
| Out:o zaman ona göre rp yap | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 24 2008, 17:14 | |
| out:tamam Johnny bu kişinin karanlık lord olduğunu biliyordu.Hiç ürpermemişti.Kendisi iyidi o ise kötü.Ama kötülerden korkmuyordu.Hemen ona: "Burada sihirli yaratıklarım var-ki onlarla karşılaşmasanız iyi ederseniz-" dedi...
|
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 14:13 | |
| D'leh bu tehditten hiç korkmamıştı.Onun ''yaratıklarım'' dediği yaratıklardan çok daha iyisi vardı yanında.Bu tehdite karşı olarak: ''Daha önce hiçbüyü ile vahşileştirilmiş bir Macar Boynuzkuyruk ile dövüştüğünüzü sanmam.Ben ise onlardan on tanesini siz farketmeden bu ormana soktuım.Ormanda onları bulmanız imkansız.Kısaca okulunuza o kadar sinirli yaratıkların saldırmasını ben bile istemem.'' dedi ve elinde tuttuğu asasını tamamen adamın sırtına değdirdi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 14:16 | |
| Johnny birden köpürdü.Ardından asasıyla havaya havai fişekler yolladı.Adama: "Hmmm demek öyle düşünüyorsunuz "Lord" dedi.Ardından biraz bekledi.Sonra 4,5 metre boyunda 15 tane patlar uçlu keleker Johnny'nin emrine hazır olarak atakta bekliyorlardı.Herbirinden kıvılcımlar çıkıyordu.İğrenç kokuyorlardı.Hemen Lord'a: "Şimdi ne düşünüyorsun eklemek isterim o macarboynuzkuyruklar benim için çocuk oyuncağı" dedi... |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 14:24 | |
| D'leh onların en iri ve en güçlüleri olduğunu bilerek söylememişti.Patlar-Uaçlu Kelekerler onu korkutmuyordu.Arkasına bir büyü yolladı on saniye içinde on tane Macar Boynuzkuyruk arkasındaydı.Onun planında olmamasına karşın Ölüm Yiyenler iki tane Trol'ü de ormandan oraya göndermişti.D'leh bu kadar kısa zamanda bu kadar iyi bir yardım geleceğini tahmin etse de Troller onu şaşırtmıştı.Bir boynuzkuyruğun üzerine çıktı ve diğerleri de onunla beraber havalandı.Yukarıda D'leh asasını çekmiş Johhny'e :
''Sanırım roller değişti.Ancak yanında 15 ane keleker ile bana karşı koyamazsın.Belki ileride savaşabiliriz.''dedi ve ejderler ve Trollerle beraber gitti. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 14:28 | |
| Johnny kızgınlıkla: "Sersemlet" diye bağırdı.Adam kendine gelince: "İstediğini düşün hadi sal üstüme yaratıklarını" dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 15:09 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeni Birisi Ptsi Mart 31 2008, 15:17 | |
| out:ben senin arkandan geliom falan onu farzet |
|
| |
| Yeni Birisi | |
|