Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Eski Yazılar Prof.Aranıyorr Cuma Şub. 29 2008, 20:48 | |
| Arkadaşlar hem müdürlük hemde profösörlük gerçekten artık çok zor oluyor hepsini birden yürütemeyeceğim bu yüzden 1 tane dersimi bırakıyorum isteyen yetişkinlere duyurulur..,, İSTEK FORMU:
AD: SOYAD: YAŞ: ÖRNEK RP: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eski Yazılar Prof.Aranıyorr C.tesi Mart 01 2008, 13:06 | |
| Onun yerine sizin diğer bir profesörlüğünüz olan biçim değiştirme olsam çünkü edki yazıtlarda ne işleyeceğimi bilemiyorum |
|
Prof.Gökhan Özen Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 308 Savaş Tarafın : LondRa Aile : Özen Ailesi Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 17/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Eski Yazılar Prof.Aranıyorr Paz Mart 02 2008, 17:52 | |
| AD: Gökhan SOYAD: Özen YAŞ(rp): 26 ÖRNEK RP: Prof. Gökhan Pelin'in odasına girdi... Pelin bazı dosyalarla ugrasıyordu.. Önce öpüşüp koklaştılar, sonra biraz sohbet... Sonra Gökhan Pelin'e:
-Sen devam et çalışmana ben Eski Yazılar Profösörlüğü için başvuru formu doldurup çıkacağım hayatım.. dedi... Sonra bulunduğu koltuktan forma uzandı, doldurmaya başladı..
İşi bitince Pelin'e iyi çalışmalar deyip çıktı.. | |
|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Eski Yazılar Prof.Aranıyorr Ptsi Mart 03 2008, 18:57 | |
| Tamam Gökha artık yeni Prof. sensin unutma ki ezki yazılar zorunlu bir ders buna bütün öğrenciler girmek ozurnda görevinde başarılar canım.. | |
|