| Çimler [Gelin] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Çimler [Gelin] Ptsi Şub. 25 2008, 11:16 | |
| Harry her zaman yapmayı sevdiği gibi güneşin bağrında göle gelmişdi.Öğle vakersler ve günler sıkıcı geçiyordu.Gölde biraz yürüdükten sonra çimlere doğru giderken ayağı odunumsu sert bir cisme takıldı.Bkatığında onun bir ağaca benzir bir şey olduğunu gördü. ''Lanet olsun...'' ayağını tutarak zıplaya zıplaya çimlere attı kendini kendini attığnda canı biraz yanmıştı ama yinede bir şey olmamıştı.Ayağının acıması dışında tabii...Gölde kimse yoktu göle girip de bu sıcakta yüzmek güzel olacaktı.Ama biri gelirse çok kötü olurdu çünkü harry üzeirndekileri çıkarmış olurdu.Çimlere uzandığına bu düşüncelerinden uzağa gitti.Annesi ve babası gelmişti yine aklına hep onlar vardı.Annesi ve babasının öcünü o pislık lordan alacaktı bir gün her şeyin sırası vardı. | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Ptsi Şub. 25 2008, 22:52 | |
| Ginny oflaya puflaya göle hava almaya geldi.Uzakta Harry'i görünce hızlı hızlı onun yanına gitti.Onu gördüğüne mutlu olmuştu.Harry'nin yattığını görünce gülümsedi.Saçlarını arkaya atarak; ''Harry..Napıyorsun ?'' dedi.Ve kendini yere attı.Harry'nin yanına oturdu.Ve ona bakmaya başladı.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Çarş. Şub. 27 2008, 22:26 | |
| ''Harry..Napıyorsun ?'' dedi.Ve kendini yere attı.Harry'nin yanına oturdu.Ve ona bakmaya başladı..
Harry Ginnyi görüncve biraz rahatladı hiç olmazsa biraz önce kütüğe çarptı onun acısını dindirmişti.Ama yinede acıyordu.
''-aşkım hoşgeldin bende bacağımı biraz önce oduna çarptım ağrıyor...'' dedi ve hafifçe gülümsedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Cuma Şub. 29 2008, 18:55 | |
| ''-Aşkım hoşgeldin bende bacağımı biraz önce oduna çarptım ağrıyor...'' dedi ve hafifçe gülümsedi Harry.
Ginny şefkatle gülümseyerek; ''Nasıl başardın bunu Harry ? Bak morarmaya başlamış..'' dedi.
Ginny'nin yüzünde tuhaf,anlaşılamaz bir ifade vardı.Yeşil gözleri karşısındaki yeşil gözlere odaklanmıştı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Cuma Şub. 29 2008, 21:35 | |
| Ginny Harrye şefkatle yaklaşmıştı.Harry buna sevinmişti.Ginny gibi bir sevgilisi olduğu için çok ama çok mutluydu eğer o olmasaydı arkadaşlarından başka tutunacak bir dalı olmayacaktı.Harry sıcakkanlılıkla ona sarıldı ve yanağından öptü. ''-acımıyor fazla boşwer nasıl olduğunu.Sen nasılsın...'' dedi ve gülümseyerek ona baktı her şey çok iyi gidiyordu zaten aralarında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Salı Mart 11 2008, 22:20 | |
| Harry sıcakkanlılıkla ona sarıldı ve yanağından öptü. ''-Acımıyor fazla boşwer nasıl olduğunu.Sen nasılsın...'' dedi ve gülümseyerek ona baktı.
''Ben iyiyim işte nasıl olayım.'' dedi Ginny.Öpücük onu mutlu etmiş,neşelenmişti.Bağdaş kurmuştu.Hafifçe kendini Harry'e doğru çekti.''Ron'u ve Miley'i göremiyorum.Sanırım Ron'u bile özledim'' dedi gülerek.Biran tokasının iyice kaymış olduğunu farketti.Tokayı çıkardı.Saçlarını salladı ve eliyle düzeltti.Günışığında saçları iyice turuncu gibi gözüküyordu.Göz ucuyla Harry'e baktı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Paz Mart 16 2008, 00:42 | |
| ''Ben iyiyim işte nasıl olayım.'' dedi Ginny.Öpücük onu mutlu etmiş,neşelenmişti.Bağdaş kurmuştu.Hafifçe kendini Harry'e doğru çekti.''Ron'u ve Miley'i göremiyorum.Sanırım Ron'u bile özledim'' dedi gülerek.
''-Sen Ron'u mu özledin...Tanrım başka neler duyacağım...'' dedi ve Ginnye gülümsedi.Kız saçını düzeltirken Harry onun güzelliğinden alamıyordu kendini.Çok seviyordu onu hele Ginny nin cazicesi Harry i kendine çekiyordu.Harry kendini alamıyordu bu güzellikten kendini artık onu öpeceği günü bekliyordu. ''-Dersler nasıl diye sormayacağım çünkü buraya derslerden sıkılıp geldim...'' dedi ve gülümsedi tekrar... | |
|
| |
James Compton İksir Profesörü & Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 40 Savaş Tarafın : Karanlık Taraf Aile : Compton RP Partneri : Pelin V. Karahan Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/05/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Salı Mayıs 06 2008, 18:48 | |
| Rp out : Bence ikinizin sevgili olması biraz saçma yani.Biriniz Professor biriniz 2. sınıfa giden bir öğrenci. | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Salı Mayıs 06 2008, 19:00 | |
| out:zaten onlar harry öğrenciyken çıkıyordu artık çıkmıyorlar.. | |
|
| |
James Compton İksir Profesörü & Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 40 Savaş Tarafın : Karanlık Taraf Aile : Compton RP Partneri : Pelin V. Karahan Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/05/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Çimler [Gelin] Salı Mayıs 06 2008, 19:24 | |
| | |
|
| |
| Çimler [Gelin] | |
|