Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Ben görmemiştim... Kendimi genel kültürsüz, cahil, ezik, mahvolmuş ve de bitmiş biri gibi hissettim Adamı beğenmedim... Bunlar seçemiyorlar oyuncu falan Gerçi iyi seçtikleri var ama son zamanlarda iyice boşladılar işi...
aydınlanmasına sevindim kötümü oldu baq sayemde kendini genel kültürsüz cahil eziq mahvolmuş vede bitmiş hissetmekten kurtuldun!!!!
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Sağ ol Eren... Sen olmasan... Konuşamıyorum... Duygusallaştım.... Ağlamak istiyorum... Çok sağol! Topluma benim gibi mahvolmuş birini de kazandırdın ya... Büyüksün! Saygı duyulası insansın! Saygı duyuyorum sana!
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
sizlerde saolun görmeyenlerde görmüş oldu sayemde saygı duyulası insanım evet
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Konu: Geri: İşte Slughorn!! Çarş. Mayıs 21 2008, 13:22
soal bende görmemiştim
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Ben görmemiştim... Kendimi genel kültürsüz, cahil, ezik, mahvolmuş ve de bitmiş biri gibi hissettim Adamı beğenmedim... Bunlar seçemiyorlar oyuncu falan Gerçi iyi seçtikleri var ama son zamanlarda iyice boşladılar işi...