| İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 | |
|
+4Nickholas Ryan Scofield Pheobê Jane Weasley Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Cuma Şub. 15 2008, 21:09 | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 C.tesi Şub. 16 2008, 14:44 | |
| Samara yılın ilk KsKs dersine gidebilmek için koridorda yürüyordu. Dün gece uykusunu alamamıştı, etrafta ruh gibi dolaşmasına neden oluyordu bu da. Çenesi çıkacakmış gibi esnedikten sonra, KSKS sınıfının kapısını iterek açtı. Samara bir an şaşkınlık içerisinde kaldı. Sınıfa ilk kendisi mi gelmişti? Mümkün müydü?
"Ulu Merlin! Sonunda başardım!"
Samara sınıfta eko yapan sesine karşılık gülerken, en arkaya geçti. Sırasına her zaman ki gibi yayılmaya başladı. Önce KsKs kitabını sıranın üstüne 'tak' sesi eşliğinde koydu. Ardında buruşmuş parşomenlerini çıkardı, mürekkep hokkası... Evet! Omzuna çapraz astığı çantasınıda masasnın ucuna attı. Cüppesini üstünden çıkarıp, gömleğinin kollarını kıvırdı ve, Slytherin'in rengini taşıyan kravatını iyice gevşetip bir düğme daha açtı. Evet! Şimdi tam anlamıyla hazırdı! Uyumaya! Yani hiç değilse Profeör gelene kadar uyurdu! Samara başını sıraya koyarken gözleri yavaşça kapandı. | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 C.tesi Şub. 16 2008, 19:54 | |
| Jane yaşadıkları üzerine hiç birşeye katlanmak istemeyerek KSKS dersine gitmek için çantasının içini KSKS ile ilgili herşeyle doldurdu.Zaten pek birşey getirmesi gerekmiyordu.Yılın ilk dersiydi.KSKS dersliğine gelmeyi sonunda başarmıştı.Sınıfta bir tek Sam vardı.Oda uyuyordu.Yanına gelip oturdu. ''Hanım efendi uyanır mısınız?'' dedi.Ama onu dürtüklüyordu.Ardından Samara'nın uyanmaya niyeti olmayınca iyice dürtmeye başladı. ''Ştt..Sam uyan.Profesör gelicek şimdi'' dedi ve dürtüklemeye devam etti.Ardından çantasından herşeyini çıkarıp masanın üstüne bıraktı.Ve tekrar Samara'yı uyandırmaya devam etti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Paz Şub. 17 2008, 23:29 | |
| Samara, süpürgesini almış boş bir arazide yürüyordu. Sonra süpürge yok oldu ve üstüne kırmızı bir şey uçarak gelmeye başladı! Merlin! Bu bir ejderhaydı! Samara korkuyla kaçmak istedi... Geri dönüp koşmaya başladı... Ama bir dakika hareket edemiyordu!
"Hanımefendi uyanır mısınız?"
Ejderha konuşmaya başlamıştı! Ne kadar da korkuyordu Samara! Birden sarsılmaya başlamıştı. Gözlerini yarı araladı...
"Şşşt... Sam uyan! Profesör gelicek şimdi!"
Samara karşısında duran Jane'ye kısık gözlerle baktı. Kendisine şu an minnettardı! O rüyadan kendisini uyandırdığı için... Ama bunu sonra dile getirirdi... Biraz daha uyumalıydı önce! Ama Jane işte... Vazgeçmiyordu ki! Eşyalarını yaymış, hala kendisini uyandırmaya çalışıyordu! En sonunda pes ederek inledi Samara:
"Tamam! Uyandım! Uyandım..."
Gerçekten uyanmış, başını kaldırıp etrafa masum bakışlar atmaya başlamıştı. Gözlerini kırpıştırarak mırıldandı:
"Günaydın..." | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Ptsi Şub. 18 2008, 12:07 | |
| Ron KsKs Sınıfından içeri girdiğinde arkasırada uyuklamakta olan Samarayı ve onu uyandırmak için çabalayan Jane'i gördü... Önlerindeki sıraya oturup arkasını döndü :
"Günaydın demeyi çok isterdim ama bazılarımız hâlâ uyanamamış"
Çantasını çıkarp malzemelerini bir bir sıraya koydu ama iksir kitabını bulaöıyordu... "Muhtemelen yatakhanededir" diye geçirdi içinden...
"Umarım yanıma elinde kitabı olan biri oturur"dedi mırıldanırcasına... | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Ptsi Şub. 18 2008, 12:49 | |
| Samara yeni gelen Ron'a baktı. Pearl'in yanında onun için bir sürü şey demişti resmen. Ama yanında görünce onu şimdi... Arkadaşıydı o! Eğer aynı şeyleri Pearl yapmış olsaydı, bu sefer Pearl'in korkması gerekecekti! Kim neden korkuyordu bir dakida... Ron da arkadaşı değil miydi? Haydi bir de buyur buradan yak! Oysa ne cins işkence planları vardı! İşi bittiğinde okulda olmak istemeyeceklerdi...
Samara düşüncelerine gömülürken...
"En iyisi hiç konuşmamak"
Diye mırıldandı... Yapacağı tek şey Pearl'e dostluk Ron' hiç bir şeylik yapmak olacaktı. Ama kendini tutamayabilir ve konu hakkında bir iki yorum da yapabilirdi. O zaman Ron nasıl bir tepki verirdi bilmiyordu! Acaba en iyisi inzivaya mı çekilmek? Hint fakirlerinin gayet sorunsuz bir hayat geçirdiklerini duymuşutu.
En son tarafından Ptsi Şub. 18 2008, 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Ptsi Şub. 18 2008, 12:50 | |
| Jane Samara'yı uyandırmak için dürtükleyip duruyordu.Samara her ne kadar uyandım desede hala kafası sıradaydı.Sonunda uyanmıştı. ''Günaydın.'' diyebilmişti sonunda.Jane uyanmasına sevinmişti. ''Günaydın...'' dedi ve sıraya yaydığı eşyalarını bir araya getirmeğe çalışırken..Samara gece hiç uyumamış mıydı yoksa...Jane biran sorucak gibi oldu ama ardından vaz geçti.Eşyaları sonunda bir araya getirmişti.Tembellik olsa gerek..Etrafa bakınmaya başladı ama kimse yoktu Sam ve Jane dışında.Ya da biraz erken konuşmuştu..Çünkü Ron gelmişti. "Günaydın demeyi çok isterdim ama bazılarımız hâlâ uyanamamış"
demişti.Jane bu sözler üzerine Sam'a baktı.Ardından ''Ya ne demezsin.Ordu getiricem bir dahakine..Sam sen kaçta yattın ya da uyudun mu doğru söyle.'' dedi ve KSKS kitabının ilk konusunu açtı.Bu sefer okumuyor Sam'dan cevap bekliyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Ptsi Şub. 18 2008, 13:04 | |
| Samara özenle Ron'a bakmadı. O zaman aklına Pearl geliyordu ve öyle olunca Ron'a kötü davranmak istiyordu canı... Sonra Ron'a bakıyor ve Ang'i seviyorsa diye düşünmeden de edemiyordu... Ya mutluluklarını bozarsa! Hakkı yoktu buna! Ama Pearl'i üzmeye de onların hakkı yoktu.
Samara sertçe başını masaya vurdu. İnlerken:
"Uyudum! Hatta yatakhanede ilk ben uyudum! Galiba saatte yedi falandı! Ama bana yetmedi! Uyudukça uyumak istiyorum! Acaba ölümcül bir hastalık olabilir mi... Jane?" | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Ptsi Şub. 18 2008, 17:59 | |
| Jane Samara'dan cevap beklerken aralarında soğuk rüzgarların estiğini farketmesinden yola çıkarak Ron ve Sam'a aynı anda baktı.Birbirlerine bakmıyorlardı bile.Ardından Samara'nın dedikleri üzerine Jane gülmeye başlamıştı. ''İlk sen uyudun ve uyudukça uyumak istiyorsun...Bence bu bu yılki derslerin yoğunluğundan...Ölümcül bir hastalık olamaz...Sen hep uykucusun ve ölümcül bir hastalığın seni bizden alıcağını sanmam...Ya da sanmıyorum..'' Demişti.Ağzından sadece bu sözler çıktı.Gülmeden de kendini tutamıyordu.Ardından bu soğuk rüzgarların kafasını karıştırmaya başladığını fark etti.Samara'ya döndü. ''Benim bilmediğim bir sorun yok dimi..Yani sen,Ron başkaları gibi...'' Dedi merakla...Bir yandan da boş yere kitabının sayfalarını çeviriyordu. | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Salı Şub. 19 2008, 21:57 | |
| Melodia sınıfa koşarak girdi ama içeride sadece Samara jane ve Ron'un olduğunu görünce rahatladı. Jane ve Sam en arkada, onların önünde de Ron oturuyordu. Hepsi birlikte sohbet ediyorlardı. Gayet mutlu görünüyorlardı. Gidip Ronald'ın yanına oturdu ve KsKs kitabını sıraya bıraktı. Arkasını dönüp kızlara "Merhaba." dedi ve Ron'a: "Oturmamın sakıncası yok değil mi?" | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Salı Şub. 19 2008, 22:30 | |
| Lisa KSKS dersliğine girdi. Hemen boş bir sıraya geçti ve oturdu.Burası Melodia'nın ön sırasıydı. Ardından Melodia'ya dönerek:
-Merhaba Bayan Bugün Pek Şık ve Asaletli gördüm sizleri ! dedi ve güldü. Ardından:
-Eee... Nasılsın şekerlemem! dedi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Salı Şub. 19 2008, 22:33 | |
| "Çok sağol!" diye kikrdedi. "Ben çok iyiyim, ya sen nasılsın?" diye sordu Lisa'ya. Sınıfa bir göz attı. Hala sadece 5 kişlerdi. Neredeydi diüğerleri böyle... | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Salı Şub. 19 2008, 22:49 | |
| Lisa, Meloş'unu dikkatlice dinliyordu. Ne kadarda tatlıydı! Sınıfa bir göz attı ne kadar az kişilerdi! Hemen cevap verdi:
-İyiyim kuju!Sınıfa baktımda pek azız dimi? dedi... | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Çarş. Şub. 20 2008, 21:12 | |
| Harry dersin olduğunu öğrenmişti.Hemen dersliğe daldı.İçeride öğrenciler vardı.Gülümseyip Ronun arkasına oturdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Perş. Şub. 21 2008, 17:12 | |
| out: Harry ben Ron'un yanında oturuyorum "Evet ama daha gelenler olur. Gelsinler de başlayalım." dedi Melodia Lisa'ya. Artık sıkılıyordu çünkü hala derse başlayamamışlardı. Zamanlarının çoğu boşa geçmişti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Perş. Şub. 21 2008, 17:15 | |
| ''-ne zaman başlıyoruz ya...''
dedi sıkkınlıktan ölüyordu.Profsör biran önce gelsede güzel şeyelr öğrenseler diye beklyiordu.Diğerlerine baktı.Yanı hala boştu.Belki biri gelir diye bekledi.
out:tamam pardon | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Perş. Şub. 21 2008, 17:22 | |
| Lisa dersliğe geldi.Nerdeyse herkes gelmişti."Herkese selam."dedi ve etrafa bakındı.Nerdeyse heryer dolmuştu.O sırada Harry'nin yanının boş olduğunu gördü ve yanına yaklaşıp"Selam Harry.Oturabilir miyim?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Cuma Şub. 22 2008, 00:44 | |
| O sırada Harry'nin yanının boş olduğunu gördü ve yanına yaklaşıp"Selam Harry.Oturabilir miyim?"dedi.
Harry düşüncelere dalmış gidiyordu.O sırada yanına Lisa geldi.Pek iyi hatırlmıyordu ama arada konuşmuşlukları vardı.Gülümsedi.Geçen sene çok küçüklerdi.Ve daha pek bir şey bilmiyorlardı.Ama şimdi biraz da olsa kendilerini savunacak güce gelmişlerdi.Tabii buna bazıları dahil değil...
''-neden olmasın Lisa gel...'' diyerek yanını gösterdi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Cuma Şub. 22 2008, 15:05 | |
| Lisa hafifçe gülümsedi ve Harry'nin yanına oturdu.Elindeki kitapları sıraya bıraktı.Dersin başlamasına az kalmıştı ama profesör hala gelmemişti.Lisa Harry'ye dönerek"Eee neler yapıyorsun?"dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Cuma Şub. 22 2008, 20:47 | |
| Lisa Harry'ye dönerek"Eee neler yapıyorsun?"dedi.
''-valla gördüğün gibi ordan oraya koşturuyoruz...ya sen...''
dedi ve gülümsedi.Kendini boş gezenin boş kalfası gibi hissediyordu artık.Hiç bir işe yaramadığını düşünüyordu.Belkide bu hissinde yanılmıyordu.Çünkü artık hayat sıkıcı gelmişti.Derslerde büyü öğrenip bir sonra ki sınavlara hazırlanıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 Cuma Şub. 22 2008, 22:23 | |
| Lisa onu onaylarcasına başını salladı."Sorma...Derslerdi ödevlerdi derken zaman geçiyor.Okula geldiğimden beri tüm günüm derslikte,kütüphanede ve yatakhanede geçiyor.Artık sıkılmaya başladı."dedi yüzünün buruşturarak.Sonra etrafındakilere bakmaya başladı biran önce profesörün gelmesini umuyordu. | |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 C.tesi Şub. 23 2008, 14:01 | |
| İçeri girdiğinde çoğunun geldiğini gördü.Bayağı da geç kalmıştı aslında.Öğrencilere baktı hepsi konuşmaya dalmıştı.Taaki geldğinin fark edene kadar."Fazla geç kaldım hemen derse geçeceğim." "Sayfa 20 Petrificus Totalus; Beden kilitleme büyüsü. Bu büyü yapıldığı zaman, büyü yapılan kişinin bacakları birbirine kenetlenir. Bütün bedeni kaskatı kesilir. Olduğu yerde biraz sallanır, sonrada kütük gibi kaskatı yüzüstü yere düşer. Çenesi de kilitlenen bu kişi asla konuşamaz sadece gözleri oynar."O sırada bir kız parmak kaldırdı"Peki kişi görünmezlik pelerini altındaysa?"Gothella kzın yüzüne bktı"Sence?Beden kilitlnince pelerinin alından çıkar ve görünür."Sıraların arasında dolaşmaya başladı..Aynı zamandada gözü bay Potter'ın üstündeydi.Karanlık ... hala onu kullanıyor muydu?.Ne ödev vereceği hakkında düşünmeye başladı.Masasına oturup buna devam etti.Bulduğunda bir parşomenin kenarına yazdı.Kendi KSKS profesörleri böyle değildi beterdi.Çok sinirliydi.Sesli nefes almak bile cezaya neden olurdu. Herkezin kitaptan takip ettiğini görünce"Bunu...hayvanlarınız üzerinde çalışın.Ders bitmiştir!" Hepsi sınıftan çıktı.Ödev vermeyi unutmuştu.Çocukların zihinlerine girip"Ayaklarından havalanma büyüsü ödeviniz!"Ders kısa sürmüştü.Her zman ki gibi sıkcı.Sınıftan çıktı ve kapıyı kilitledi.Seralara doğru yol aldı. | |
|
| |
| İlk Ders[2.Sınıflar]15.02/22.02 | |
|