| 2.Sınıflar 1.Ders | |
|
+4Melodia Spinley Melissa Amy Armstrong Nickholas Ryan Scofield Amy Lynn Lee 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: 2.Sınıflar 1.Ders Çarş. Şub. 13 2008, 18:53 | |
| Amy Sınıfa kapıyı açıp sınıfa girdi.
"Ben Amy Lynn Lee." Asasının şık bir hareketiyle tahtada belirmişti adı... 'Amy Lynn Lee'
"Zihinbend Profesörü." diyerek sözüne devam etti
Gülümseyen gözlerle Öğrencilerine baktı..
"Geçen seneden tanıyordunuz belkide beni ; ama ben yinede işimi garantiye almalıyım diye düşündüm..." dedi gülümseyen bir yüz ifadesi takınarak...
" Zihinbendin ne olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Geçen sene işlemiştik nede olsa... Belkide hevesleniyorsunuz uygulamalı bir ders işleyeceğiz diye ; ama boşuna heveslenmeyin derim ben... Bildiğiniz gibi zihinbend çok basit birey değil. Hatta sihrin en zor dallarından biri ve hatta en zor dalı..." Yutkundu. Nefes alıp sözüne devam etti.
"Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek..." "En erken!" diye üstüne basa basa söyledi...
"Zihinbend den bahsettik ama zihinfendin ne olduğunu konuşmadık. İşte şimdide Zihinfend hakkında konuşacağız" dedi. Öğrencileri süzmeye devam ediyordu hâlâ...
Asasını birkez daha oynattı. Şimdi tahtada 'Zihinfend' yazıyordu... | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Çarş. Şub. 13 2008, 19:20 | |
| Ron sınıfa geldi ve önlerden biryere oturdu... Sevdiği derslerden biri olan zihinbend dersi başlayacaktı birazdan... ve profesörleri gelmişti bile... "Ben Amy Lynn Lee." demişti profesör amy... asaıyla bir hareket yapmış ve tahtada adı belirmişti... "Zihinbend Profesörü."
Ron Profesör Amy'yi tanıyordu zaten... zihinbend profesörü olduğunuda biliyordu...
" Zihinbendin ne olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Geçen sene işlemiştik nede olsa... Belkide hevesleniyorsunuz uygulamalı bir ders işleyeceğiz diye ; ama boşuna heveslenmeyin derim ben... Bildiğiniz gibi zihinbend çok basit birey değil. Hatta sihrin en zor dallarından biri ve hatta en zor dalı..."
Evet artık uygulamamlı bir ders yaparız artık diye düşünmekten kendini alamıyordu Ron.
"Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek..."
Ron gözlerini devirdi. 3. sınıfmı??? daha buna 1 sene vardı... hayal kırıklığına uğramadım dese yalan olurdu hani...
"Zihinbend den bahsettik ama zihinfendin ne olduğunu konuşmadık. İşte şimdide Zihinfend hakkında konuşacağız"
"Zihinfend" dedi Ron kendi kendine...
Zihinfendden bahsedeceklerdi demek... Ron bildiği üç-beş bişeyi paylaşmak için elini havaya kaldırdı... | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Çarş. Şub. 13 2008, 20:05 | |
| Lisa Zihinbend dersliğine gledi.Profesör henüz gelmemişti.Sadece birkaç öğrenci vardı.Boş bir yere oturdu ve kitabını açıp sayfalar üzerinde göz gezdirmeye başladı.Bu dersin çok üzerine düşüyordu Lisa.Önemli ve zor bir dersti.Geçen sene işledikleri konuları en az beşer kez tekrar etmişti Lisa.Tatilini ders çalışarak geçirmişti.Bu dersede çok çalışmıştı.Bu dönem işleyecekleri konularada göz gezdirmişti.Çok bilgisi olmasada en azından fikir yürütebilecek kadar biliyordu.
Bu sırada sınıf yavaş yavaş dolmaya başlamıştı.Herkes gelmiş ve yerine oturmuştu.Lisa tanıdıklarıyla göz göze geldikçe onlara gülümsüyordu.O sırada profesör içeri girdi.Girer girmez ismini söylemişti.Tabi 2. senelerinde oldukları için herkes bunu biliyordu.Daha sonra Profesör Amy ders hakkında birkaç birşey söylemişti.Dersin ne kada önemli ve zor olduğunu vurgulamıştı.Üstelik bu dönem uygulamalı ders işlemeyeceklerinide söylemişti. "Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek.En erken!"Profesörün bu sözleri Lisa'yı bu derse biraz daha çekmişti.Profesörü daha dikkatli dinlemeye başladı. Zihinbend den bahsettik ama zihinfendin ne olduğunu konuşmadık. İşte şimdide Zihinfend hakkında konuşacağız" dedi profesör ve tahtaya 'Zihinfend' yazdı.
Lisa tatilde ettiği tekrarlardan konu hakkında azda olsa bilgiye sahipti.Hemen parmağını kaldırdı.Bildiklerini söylemek istemişti...
En son tarafından C.tesi Şub. 16 2008, 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 14 2008, 19:19 | |
| Amy iki öğrencisinin parmak kaldırmasıyla sevinmişti... "Önce Ron sonrada Lisa söylemek istediklerini paylaşabilir bizlerle" Rona dönüp "Evet Ron seni dinliyoruz..." dedi... | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Cuma Şub. 15 2008, 16:00 | |
| Melodia elinde bir kitap ve asasıyla koşarak sınıftan içeri girdi. "Özür dilerim Profesör." dedi mahçup bir şekilde ve Lisa'nın yanına oturdu. Kitabı masaya bıraktı. Bu ders için çok heyecanlıydı. Çok zor bir ders olduğunu duymuştu ve önceki yıl bu dersi almamış olmasının onu zorlayacağına emindi. Genede ersi daha rahat anlamak için tatil boyunca bu konu üzerine çalışmış ve biraz bilgi edinmişti. Profesör: "Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek... En erken!" demişti biraz önce. Zihinbendin bu yıl işleyeceği en zor derslerden biri olacağına artık emin sayılırdı. | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Cuma Şub. 15 2008, 21:31 | |
| Ron Profesörün kendisine söz vermesi üzerine ayağa kalkıp açıklama yapmaya başladı... "Zihinfend" dedi Profesöre dönüp devam etti "Bir başkasının zihninden duygu ve anılarını bulup çıkarma yeteneğidir... Ayrıca göz teması şarttır" diye ekledi... Sonra yerine otrup profesörün vereceği tepkiyi beklemeye koyuldu... | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders C.tesi Şub. 16 2008, 18:36 | |
| Samara boş bakışlarla etrafını inceliyordu... Çok sıkılmıştı. Tek dileği dersin başlaması ve bir an önce bitmesiydi.
"Tabii biterse!"
Mırıldanıyordu kendi kendine. Şu an en arkada oturuyordu. Önünde bir sürü baş vardı. Samara önde oturmayı hiç bir zaman sevmemişti. Tamam, Zihinbend sevdiği yegane bir iki dersten biriydi ama profesörün dibinde oturmak gibi bir niyetide yoktu hani! Samara parşomene gerekli gereksiz bir sürü şey karalamıştı. Bıkkınlıkla parşomeni buruşturdu ve asasıyla havalandırıp çöpe gönderdi onu. Ne zaman gelecekti profesör? Bunu düşünürken sınıfın kapısı açıldı. Ah... Evet işte gelmişti.
Şu an tahtanın önüne geçmiş kendini tanıtan Profesör Amy... Samara derin bir nefes aldı ve odaklanmaya çalıştı. Bir türlü derse veremiyordu kendini. Sadece bir kaç şey anlamıştı. Hayal kırıklığı eşliğinde inledi:
"3. sınıf mı? Olamaz!"
Neyse ki yüksek sesle söylememişti. Profesör ya duymamıştı ya da hayal kırıklığını normal karşılamıştı. Sonunda derse geçtiklerinde 'Zihinfend ' hakkında konuşacaklarını söyledi profesör. Ron'un havaya fırlayan elini görmüştü Samara, ardından Lisa'yı gördü. Ron konuşmaya başlarken Samara yeni bir parşomene resim çizmeye başladı. Bir yandan da dersi dinliyordu. Zihinfend oldukça ilginç bir şeydi! Parşomenini alıp kitabın arasına koydu. Ders dinlemeliydi... O nasıl olacaksa artık! Dirseklerini masaya dayadı ve çenesini ellerinin arasına aldı. Profesör başka soru sorarsa bu sefer cevaplayacaktı! | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 10:20 | |
| Jane koşarak Zihinbend sınıfına geldi.Uyuyakalmıştı ve içinde geç kalma korkusu vardı.Sınıfa girdiğinde Profesör yerine almıştı.Sınıftada birkaç öğrenci vardı.Jane derse başlamışlar mıdır acaba?diye düşünüyordu.Ama ne olur ne olmaz diyerek Profesör'den özür diledi.
''Özür dilerim Profesör Amy.Geç kalmadım ya.''
Nefes nefeseyken ağzından sadece bunlar çıkabilmişti.Hemen bir sıraya oturup cüppesini çıkardı.Çantasını açıp içinden Zihinbend kitabını,asasını,tüy kalemini ve birkaç parşomen kağıdını çıkarıp masanın üstüne koydu.Artık hazır görünüyordu ve Profesör Amy'e baktı.Profesör Amy masasından kalkıp gülümseyerek kendini tanıttı.Jane zaten geçen seneden Profesör'ü tanıyordu.Aslında kendiside öyle demişti.''Geçen seneden tanıyordunuz belkide beni ; ama ben yinede işimi garantiye almalıyım diye düşündüm..." Ardından sözlerine devam etti.Jane sessizce Profesör'ü dinlerken ''3. sınıf olmanız gerek..." "En erken!" dediğini duydu ve şaşkınlıkla gözlerini açarak
''3.cü sınıf mı?Ama çok geç değil mi?1 yıl daha mı beklicez.Olamaz.''
diyerek başını sıraya koydu.Oflayıp pufluyordu.3.cü sınıf onlar için çok geçti ama Profesör'den iyi bilemezdi.Zaten karşı gelme gibi bir niyetide yoktu.Ron ve Lisa'nın ellerini havaya kaldırmasıyla Jane'de başını sıradan kaldırdı.Oflamak yerine dersi dinlemeyi tercih ederdi.Profesör bir daha soru sorarsa yanıtlicaktı.Professör'e odaklandı.Bir yandanda Ron'u dinliyordu.Soruları yanıtlamak için elini hazır tuttu.Önlem işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 14:25 | |
| "Evet Bay Weasley çok doğru.. bu doğru cevap Gryffindora 10 kazandırıyor..." dedi gülümseyerek... "Bayan Armstong şimdide sizi dinliyirum" Lissaya çevirdi yüzünü... | |
|
| |
Melissa Amy Armstrong 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1060 Savaş Tarafın : istanbul Aile : Armstrong RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 20/10/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 14:53 | |
| Lisa yavaşça ayağa kalktı.Aslında söyleyecek birşey kalmamıştı.Konu hakkında çok fazla bilgiye sahip değildi.Bildiklerinide zaten Ron söylemişti. "Eklemek istediğim fazla birşey yok profesör.Ron benim bildiklerimide söyledi.Sadece Zihinfend'de zaman ve mesafede çok önemlidir." dedi ve yerine oturdu.Profesöre dönüp dinlemeye devam etti. | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 21:19 | |
| Tresa sessizce el kaldıranların Profesör'ün onayıyla anlattıklarını dinliyordu.Profesör Amy Lisa ve Ron'u dinlemişti.Tresa kitapta okuduklarını aklına getirmeye çalışıyordu.Birşeyler eklemeliydi ama ne?Sonunda buldu..Kafasına takılan soruları araştırırken bulmuştu..Elini kaldırıp gülümseyerek sınıfa bakan Profesör Amy'e baktı.
'Profesör bende ekleyebilir miyim?''
dedi ve Profesör'e bakmaya başladı.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 22:39 | |
| Melodia sınıfa baktı, bu açıklamalardan sonra Jane dışında herkes sessidi. Jane ise parmağını kaldırmış profesörün ona söz vermesini bekliyordu. Melodia da farmağını kaldırdı ve Pofesörün ona söz vermesini diledi. Bu konuyla ilgili birkaç bilgiyi tatilde öğrenmişti. | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 22:50 | |
| Samara önce Ron'u sonra Lisa'yi dinlemiş, bunları zaten bildiğini fark etmişti. Çenesi hala ellerinin arasında sınıfı izliyordu. Arada bir de Profesöre bakıyordu. Melodia ve Jane ellerini kaldırmışlardı. İyi de daha ne ekleyeceklerdi ki? Samara bir süre bunu düşündü. Şimdi içinden kitabı açıpta bilgileri söylemek gelmiyordu.
Bıkkınlıkla Profesörün ikisinden birine söz vermesini bekledi. Acaba ikiside farklı şeylerimi yoksa aynı şeylerimi söyleyeceklerdi? Ya da Samara'nın bilmediği neyi söyleyeceklerdi. Eğer Samara'nın bildiği ve aklına gelmediği bir şey söylerlerse... Samara hayal kırıklığına uğrardı çünkü Slytherin'e şu an sadece kendisi puan kazandırabilirmiş gibi duruyordu. Birinci sınıfları merak ediyordu asıl! Acaba orada ki Slytherinlerin durumu neydi? Samara geçen yıl ki gibi başarısız sonuçlar elde etmek istemezdi!
Tüm bu düşünceleri başından atmak ister gibi başını sağa sola salladı. Dersi dinlese çok daha faydalı olurdu Slyttherin'e. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Salı Şub. 19 2008, 22:43 | |
| Lisa Zihinbend dersi için gerekli malzemeleri çantasından çıkardı...
Bu ders için çok heyecanlıydı. Çok zor bir ders olduğunu duymuştu.Önceki yılda dersi almamış olmasının onu zorlayacağına emindi.
Profesör: "Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek... En erken!" demişti biraz önce. Zihinbendin nasıl bir ders olduğunu öğrenmişti.Ama biraz tahmin yürrütebilirdi... | |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Çarş. Şub. 20 2008, 01:18 | |
| harry heemn derse girdi.Daha derte bir kaç kişi vardı.Harry hemen boş bir yere otrudu.Sonra Amy Sınıfa kapıyı açıp sınıfa girdi.
"Ben Amy Lynn Lee." Asasının şık bir hareketiyle tahtada belirmişti adı... 'Amy Lynn Lee'
"Zihinbend Profesörü." diyerek sözüne devam etti
Gülümseyen gözlerle Öğrencilerine baktı..
''-biliyoruz zaten...'' dedi kısık sesle...
"Geçen seneden tanıyordunuz belkide beni ; ama ben yinede işimi garantiye almalıyım diye düşündüm..." dedi gülümseyen bir yüz ifadesi takınarak...
" Zihinbendin ne olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Geçen sene işlemiştik nede olsa... Belkide hevesleniyorsunuz uygulamalı bir ders işleyeceğiz diye ; ama boşuna heveslenmeyin derim ben... Bildiğiniz gibi zihinbend çok basit birey değil. Hatta sihrin en zor dallarından biri ve hatta en zor dalı..." Yutkundu. Nefes alıp sözüne devam etti.
"Bu nedenle uygulamalı ders yapmak için en erken 3. sınıf olmanız gerek..." "En erken!" diye üstüne basa basa söyledi...
"Zihinbend den bahsettik ama zihinfendin ne olduğunu konuşmadık. İşte şimdide Zihinfend hakkında konuşacağız" dedi. Öğrencileri süzmeye devam ediyordu hâlâ...
Asasını birkez daha oynattı. Şimdi tahtada 'Zihinfend' yazıyordu...
Harry bir şey demeden oturdu.Pek bir şey yoktu aklında zaten.Şimdi biraz kafası karışıktı yeni uyanmıştı ve hala uykusunu alamamıştı.Profesörlerde neden erken yaparlar ki şu dersleri... | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 21 2008, 18:23 | |
| " Tabiki Bayan Weasley... elbette bişeyler ekleyebilirsiniz... memnun olurum..." dedikten sonra başka birinin daha parmağını havada gördü ve ekledi "Biraz sonrada siz söylersiniz söyleyeceğinizi Bayan Spinley" dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 21 2008, 22:19 | |
| Melodia Jane'in aklındakini söylemesini ve sıranın kendisine gelmesini beklemeye başladı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Cuma Şub. 22 2008, 18:55 | |
| Lisa , Jane'in birşeyler söylemesini bekliyordu. Acaba ne söylüyecekti... | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders C.tesi Şub. 23 2008, 13:42 | |
| Melodia dakikalardır Jane'in soruya cevap vermesini bekliyodu fakat onda cevap yoktu. Profesör ona a söz vermişti bu yüzden ayağa kalktı:
"Benim söyleyeceğim Ron ve Lisa'nın söylediklerinin toparlanıp birkaç şey eklenmesi gibi. Zihinfend sihrin en kıyıda kalmış kısmıdır. Sihir yöntemi ile birinin beynini okumaya Zihinfend denir. Bu sihri yaparken tamamıyla göz teması lazımdır. Zihinfend için zamanın ve mesafenin önemi vardır."
dedi ve yerine oturdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders C.tesi Şub. 23 2008, 20:03 | |
| Lisa içinden "Bravo Melodia'ya" dedi. Ardından kendiside birşeyelr eklemek istedi. Bu kouda ve parmak kaldırdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 24 2008, 09:54 | |
| Jane Profesör'ün izninden sonra ayağı kalktı.
Arkadaşlarımın dediklerini toparlicak olursak Zihinfend sihrin anlaşılması güç, fakat oldukça işe yarar dalıdır..Bir başka insanın zihninden duygu ve anıları bulup çıkarma yeteneğidir zihinfend.. Zihinfend için zamanın ve mesafenin önemi vardır. Genellikle göz teması şarttır.
dedi ve nefes alıp bekledi.Ardından aklına daha fazla birşey gelmiyordu..Zaten sonuçta hepimiz aynı yola çıktık diye düşündü.Ve yerine oturdu.Zihinbend dersi oldukça güzeldi ama en erken 3 olmak sanki işkence gibiydi ona göre.. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 2.Sınıflar 1.Ders Ptsi Şub. 25 2008, 20:45 | |
| Melodia binasına 10 puan kazandırdığı için sevinmişti. Hemen masasındaki eşyaları topladı ve dışarı çıktı. Yapması geren bir sürü ödevi vardı. | |
|
| |
| 2.Sınıflar 1.Ders | |
|