| 1. Sınıflar 1.Ders | |
|
+8Emilie Lysse Nickholas Ryan Scofield Michelle Laura Whisper Michelle Angelina Simpson Deborah P. Scarlett Rochelle Emilie Simpson David Kevin Malfoy Amy Lynn Lee 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emilie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Lysse Ailesi RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 23:09 | |
| Emilie arkadaşlarını dinledi.Söyledikleri herşey neredeyse Emilie'nin bilgileriyle aynıydı.Şimdi sıra Emilie gelmişti.Hazal'da Ginny gibi çok güzel açıklamalarda bulunmuştu.Emilie korkak ve utangaç bir tavırla ayağa kalktı sözüne başlamadan önce Profesör’e:
-"Bende arkadaşlarımla benzer neredeyse aynı şeyleri söyleyecektim…Ama onlar sölediği için ben bir daha söyleme gereği duymadım ve Zihinbend dersi hakkında kısaca bilgi vereceğim."dedi ve anlatmaya başladı.
Zihinbend uzun yıllar boyunca Hogwarts’ta ders olarak gösterilmemiştir. Voldemort ile başlayan ikinci savaşta bu derse özel öğrencilerle başlanmıştır. Anlaşıldığına göre bu büyü dalı F.Y.B.S. sınavlarından da daha ileri derecede büyü yeteneğini ve bilgisini gerektirir.
Severus Snape Zihinbend konusunda oldukça eğitimli, yoksa bunca Ölüm Yiyen arasında ve Voldemort’un burnunun dibinde sağ kalamazdı. Voldemort Zihinbend konusunda oldukça bilgili ve Snape’in sadakatinden en rahat şekilde şüphe duyabilecek kişi de o, fakat şu ana kadar ser verip sır vermediğine göre Snape için oldukça iyi bir Zihnibendar diyebiliriz.
dedi ve gülümseyerek yerine oturdu...
Emilie artık çok rahattı.Çünkü herşeyi bir an da söleyip kurtulmuştu... | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 23:31 | |
| Ginny Hazal'la birkaç kere gözgöze geldikten sonra gülümsedi. Çok güzel açıklamıştı. Sıra Emile'deydi.Oda anlattı ama Ginny pek birşey anlamamıştı. Şimdi tüm sınıf Profesöre bakıyordu.. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 23:43 | |
| Hazal da gözlerini Profesör Amy Lynn'e dikmiş olanlardandı, bilmediği ya da açıklamayı unuttuğu bir şey varmı diye merak ediyordu. | |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Paz Şub. 17 2008, 23:46 | |
| Anahi içeri girdikten sonra kızları dinledi bir süre. Ona açıklayacak bir şey kalmamıştı. Bu yüzden sustu. Profesörün bir şey söylemesini bekliyordu. Gryffindor bina sorumlusu olması çok iyi olmuştu. Bu sayede Profesör Amy Lynn Lee'2 daha çok kanı ısınmıştı... | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| |
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 21 2008, 18:37 | |
| Amy gülümsedi " Yanılıyorsunuz bayan Weasley zihinbend sayesinde kişilerin anılarına giremeyiz... sizin burda bahsettiğiniz zihinfenddir... bu küçük hata dışında gayet güzeldi ama yinede Ravenclawa 8 puan veriyorum... umarım nedenini anlamışsınızdır..." kafasını Hazalıcoya çevirip " evet çok doğru!... gerçekten çok açıklayıcı bir anlatımdı... teşekkür ederim Bayan Whisper Gryffindora 10 puan kazandırıyorsunuz..."
"size gelince Bayan Lysse dersle ilgili pek birşey yoktu... geçmişten bahseddiniz biraz ama benim istediğim şey bu değildi... bu nedenle binanıza puan veremiyorum..."
Sınıfa henüz giren birinin nefes nefese birşeyler söylediğini duyup başını ona çevirdi...
" Bayan Lysse elbette girebilirsiniz ancak birdaha böyle birşey olmasın"
Masasına doğru ilerledi ama oturmadı... yüzünü sınıfa çevirip
" Bugünlük bukadar yeterli... evet birşey anlatmadım... çünkü bu işlemi birdahaki dersimize yapacağım... zaten arkadaşlarınızın açıklamaları size fikir vermiştir... Şimdi sizlerden istediğim şey bana zihinbendden faydalanabileceğimiz iki veya daha fazla durum içeren bir makale yazmanız... "
eşyalarını topladı " herkese sihirli günler diyerek sınıftan ayrıldı...
| |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 21 2008, 18:50 | |
| Hazal Gryffindor'a puan kazandırdığı için çok sevinmişti. Profesör Amy'nin verdiği ödevi parşömenine not aldı ve o da eşyalarını topladı. Sınıftakilere "Görüşürüz arkadaşlar..." dedikten sonra da derslikten çıktı. | |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 21 2008, 19:42 | |
| Jane öğretmenin cevabını duyunca "Tabi profesör. Bir daha olmayacak." dedi. Gülümsedi. Ama ders bitmişti. Derslikten yeni çıkan bir kaç kişinin yanına gidip notları aldı. Notları daha iyi anlamak için zihinbend kitabını okumak üzere derslikten çıkıp kütüphaneye gitti... | |
|
| |
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Salı Şub. 26 2008, 21:26 | |
| Ginny Profesörü dinledikten sonra toparlanıp ve tabiki arkadaşlarına selam verip sınıftan çıktı.. | |
|
| |
Emilie Lysse Ravenclaw 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 29 Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Aile : Lysse Ailesi RP Partneri : yok Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Perş. Şub. 28 2008, 20:58 | |
| Emilie Profesör'ün yazdıkları hakkındaki düşüncesini öğrenince üzüldü.Ama Emilie 'de geçmişten bahsettiğinin farkındaydı.Ama herkesden farklı şeyler yazmak istemişti.Emilie üzülerek arkadaşlarına hoşçakalın dedi ve Profesör'ün yanına gitti.Profesör'e :
-Ders için sağolun Profesör...İyi günler.dedi ve sınıftan ayrıldı. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: 1. Sınıflar 1.Ders Cuma Şub. 29 2008, 18:48 | |
| David da eşylarını topladı. Bugünkü derste bitmişti. Bu dersi çok seveceğe benziyordu; çünkü zihin okumanın hep hayallerini kurmuştu. Bu sevinçle eşyalarını toplamayı bitirdi ve sınıf kapaısna gelerek: "İyi günler arkadaşlar, iyi günler profesör Bayan Lee." dedi ve sınıftan ayrıldı. | |
|
| |
| 1. Sınıflar 1.Ders | |
|