Misafir Misafir
| Konu: Geri: öpüşme yasağı ile ilgili sorular Ptsi Şub. 11 2008, 16:53 | |
| OKulda yasak olabilirde okul dışı yasak ancak bakanlık yani ben koyabilirim zaten okul dışı yasaklar belli ki bunlar arasında öpüşmek yok. |
|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: öpüşme yasağı ile ilgili sorular Ptsi Şub. 11 2008, 17:28 | |
| Derya kesinlikle çok haklı. hem öpüşme konusunda hemde hogsmade ve diagon yolu konusunda... ne öpüşme meraklısıymışsınız falan diceksiniz ama dışarda öğrencilere karışmak çok anlamsız... yha tabiki 11 yaşındaki çocuğun öpüştüğünü görmedim ama bu sınır dışarda 12 veya 13 olabilir... ergenliğe ilk adım hesabı... tabi bizim amacımız adminleri sorgulamak veya kararlarına karşı çıkmak değil... kesinlikle değil! sadece kendi fikirlerimizi belirtiyoruz... | |
|
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: öpüşme yasağı ile ilgili sorular Ptsi Şub. 11 2008, 17:38 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- Derya kesinlikle çok haklı.
hem öpüşme konusunda hemde hogsmade ve diagon yolu konusunda...
ne öpüşme meraklısıymışsınız falan diceksiniz ama dışarda öğrencilere karışmak çok anlamsız...
yha tabiki 11 yaşındaki çocuğun öpüştüğünü görmedim ama bu sınır dışarda 12 veya 13 olabilir... ergenliğe ilk adım hesabı...
tabi bizim amacımız adminleri sorgulamak veya kararlarına karşı çıkmak değil... kesinlikle değil!
sadece kendi fikirlerimizi belirtiyoruz... Evet, kesinlikle hakılısn Eren.Zaten benim Hogwarts dışı derken kastettiğim alan,,,,,,,,, Hogsmeade,Diagon yolu v.b gibi zart zurlarda olsun diye dedim.Eren'in de dediği gibi amacımız sizi sorgulamak değil sadece görüşlerimizi belirtmek.En azından Eren'in dediği gibi 13 yaş olabilir dışarıda.Öpüşmeye çok da meraklı değilim, onun için söylemiyorum.Sadece biraz anlamsız gibi geldi dışarda da yaska olması o kadar. | |
|
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: öpüşme yasağı ile ilgili sorular Ptsi Şub. 11 2008, 17:47 | |
| ayrıca bu konu hakkında çok soru geldiği için açmak zorunda kaldım istersen sil ama bunu pekde isteyerek yapmadım | |
|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: öpüşme yasağı ile ilgili sorular Ptsi Şub. 11 2008, 19:25 | |
| Neyse konu saptadı iyice Lily bu arada okul dışı derken ben yani hogwartsın açık olduğu zamanlardada okul dışı yasak diye kast etmiştim..Ama tatilde yasak değil tabikide..KİLİT | |
|