| AsaLaR | |
|
+10Carter R. Schwetzen Melodia Spinley Rochelle Emilie Simpson Melissa Lilith Armstrong Carmen Elizabeth Garcia Nickholas Ryan Scofield G.Tarja Grenier D'leh Woldemort Morwen S. Culnámo Grace Harry Potter 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: AsaLaR C.tesi Şub. 09 2008, 00:30 | |
| Arkadaşlar...Asa Dükkanını ben bırakmıştım.Ama asa almak için başvuru çok oldu.Bende okul açılana kadar idare edeceğim diye düşünmüştüm.Ama şu beni çok bunalttı.Sürekli başvuran kişiler bana pm atıyor "Asama Bak!!!" diye...Lütfen bana asalar için pm atılmasın.Sizin yazdığınızı biliyorum.Yani gözlerim kör değil.Asa Dükkanını bırakmak istedim.Çünkü çok zorlanıyorum.Asa ismi bul, yetenekli dersleri, özellikleri yaz.Dışarıdan kolay gelebilir.Ama şunun için uğraşıyorum.Asa sahipleri sevdikleri bir isimde asaları olsun istememdir.Bir daha lütfen "Asama bak!" diye pmlerin gelmesini istemiyorum.Lütfen bunu anlayışla karşılayın.Kalan asaları bugün vermeye çalışıyorum.Başvuranlar en yakın zamanda asalarına kavuşacaklar.... İlginize.... Prof.Hazal K. Grace |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: AsaLaR C.tesi Şub. 09 2008, 16:01 | |
| annemin üstüne gelmeyin :hıh: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
D'leh Woldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 19:21 | |
| Bek karar verdim istersen bu asaları belirlemede seninle beraber ben de yardım ediym | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 19:44 | |
| Ceren zaten bıraktığını söylüyor istiyorsan sen olivanders'i al |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 20:48 | |
| ama bnce sitede daha uzun süreden beri olan biri olsun...ceren'de dedi ya sevceği isimler... | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:14 | |
| ben almak isterim ve her gün online olurum bundan emin olabilirsiniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:20 | |
| Hergün online olduğunu anlayabildikte sen milleti pek tanımıyorsun . |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:21 | |
| - Prof.Daren Grace demiş ki:
- Hergün online olduğunu anlayabildikte sen milleti pek tanımıyorsun .
mesela emre gibi biri olabilir | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:22 | |
| Benim yüküm boyumu aşıyor . |
|
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:23 | |
| eren olabilir bence:P yalnız kendisi gibi manyak asalar yapmasında.. | |
|
| |
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:24 | |
| - Prof.Daren Grace demiş ki:
- Benim yüküm boyumu aşıyor .
bncede zaten böle diceni bilerekten sölemiştim erende öğr. enci | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:26 | |
| |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:30 | |
| araştırırım zamanla herşey olur cerende hemen bırakmıyor ki zaten okul açılınca yani yarın bu konu hakkında küçük bilgiler alabilirim istemiyosanız söyleyin | |
|
| |
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:31 | |
| ayrıca kişileri yaptıkları rplerden tanıyabilirim onlar özelliklerini yazıyorlar | |
|
| |
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:32 | |
| tabii iş Ceren'de bitiyoo...ama o da doğru... | |
|
| |
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 21:36 | |
| yani tabiiki ben daha yeni üyeyim herşeyi bilmem zor ama eğer isterseniz alabilirim dedim bu sadece bir teklifti verirseniz iyi bir şekilde yöneteceğimede eminim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 22:03 | |
| Ece istersen beraber yapalım (aslında pek yeni değilim silinen Bart Simpson'dum.) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 22:05 | |
| Bart simpson banlanmamışmıydı . |
|
| |
| Konu: Geri: AsaLaR Paz Şub. 10 2008, 22:12 | |
| Hayır bu üyeliği silin diye mesaj atmıştım | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| AsaLaR | |
|