Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 21:31 | |
| out:Ginny Gelecek
in:
Harry okul açılmadan önce Balyumruk Şekerci Dükkanından şeker almak istiyordu.Onun önünden geçerkende cebine baktı biraz parası kalmıştı.Onunlada şeker alacaktı sonra belki kasadan çekerdi belkide evden alırdı.Kadına yaklaştı ''bayan bana biraz şeker verebilirmisinz...'' dedi.Kadın şaşkınca ona bakmakla yetindi. | |
|
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 21:39 | |
| Ginny dolaşa dolaşa Balyumruğun önüne gelmişti.Birden canı şeker çekti.Eliyle cebini yokladı.Parası vardı.Kapıdan girerken Harry'i gördü.Heyecanla; ''Harry ! '' dedi.Yaklaşıp arkadan sarıldı ve öptü. ''Ne yapıyorsun ?'' diye devam etti gülümsyerek.. | |
|
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 21:52 | |
| Ginny ''Harry ! '' dedi.Yaklaşıp arkadan sarıldı ve öptü. ''Ne yapıyorsun ?'' diye devam etti gülümsyerek..Harry gülümseyip ona sarıldı ve ''-şey okul açılmadan şeker almak istedim..Sende istem misin alayımmı...'' dedi ve gülümsedi. | |
|
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 22:00 | |
| Harry gülümseyip ona sarıldı ve ''-şey okul açılmadan şeker almak istedim..Sende ister misin alayım mı?...'' dedi ve gülümsedi.
''Olabilir'' diye gülümsedi Ginny. ''Okulun açılacağı günü iple çekiyorum.Hogwarts'ı o kadar merak ediyorumki ! Zaten annemlede kavga ettim.Aslında tüm ev halkıyla.'' dedi Ginny düşünceli düşünceli. ''Neyse'' deyip kestirip attı. ''Bana Hogwarts'tan sözetsene !'' Birden aptalca davrandığını düşündü.Ama iş işten geçmişti.. | |
|
| Konu: Geri: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 22:15 | |
| ''Olabilir'' diye gülümsedi Ginny. ''Okulun açılacağı günü iple çekiyorum.Hogwarts'ı o kadar merak ediyorumki ! Zaten annemlede kavga ettim.Aslında tüm ev halkıyla.'' dedi Ginny düşünceli düşünceli. ''Neyse'' deyip kestirip attı. ''Bana Hogwarts'tan sözetsene !'' Birden aptalca davrandığını düşündü.Ama iş işten geçmişti..
Harry oan gülümseyip sornada gülümsemesini kesti... ''neler oldu anlatsana...Hmm hogwarts mı bak şimdi büyük salonda her akşam mumlar olur havada asılı...Yemekler çok boldur...Eşsiz güzelliktedir Hgowarts daha ne diyeyim...Bir sürü keşfedilmemiş yeri vardır...'' dedi ve sonra Ginyy e ve kendisine şeker alıp birazını kendine birazsını ona verdi. | |
|
| Konu: Geri: Şekerler Çarş. Şub. 06 2008, 22:31 | |
| Harry ona gülümseyip sonrada gülümsemesini kesti... ''Neler oldu anlatsana...Hmm hogwarts mı bak şimdi büyük salonda her akşam mumlar olur havada asılı...Yemekler çok boldur...Eşsiz güzelliktedir Hogwarts daha ne diyeyim...Bir sürü keşfedilmemiş yeri vardır...'' dedi.
''Im canım,şey..''diye geveledi Ginny.''Anlatmasam aşkım.Düşündükçe daha da kötü oluyorum.Kısaca annemin,Ron'un ve özellikle Miley'in kalbini kırdım.Neyse boşver.''dedi ayakkabılarına bakarak. Sonra başını kaldırıp,Harry'nin ona uzattığı şekeri aldı ve; ''Teşekkürler aşkım.Hogwarts cidden çok güzel olmalı.Keşfedilmemiş yerlerini de birlikte keşfedederiz..''dedi gözkırparak... Biraz sonra ikisi elele dışarı çıktılar... | |
|