Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Evet Başlığı kirletmemek lazım... Bu arada sitedeki sarışın populasyonun nefretini üstümüze çekmeyelim
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Bu muhabbetin ardından sarışın olduğumu sölemekten utanç duyuyorum! ve cidde anlamda kırıldım yha!
ama istisnalar var ve ben onlardan biriyim ayrıca çoğu sarışın böyle haklısınız... ben öle olmasamda...
konuya dönüyorum nadirende olsa dinlerim... iyi grup... paylaşım için saol!
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Anaumm... Sarışınlar tarafından kuyruğuma çok basıldı ondan böyle konuşuyorum... Zaten sen üstüne alınma İStisnanın önde gidenisin Sana öyle diyeni... Hacklerim
alns armstrong Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 33 Savaş Tarafın : -->fernandonun geldiği yerden!!! Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Y.O.K. Kayıt tarihi : 14/10/07
Şimdi benim ilk ve tek ve yegane ve olabildiğince bir platonik aşkım vardı... Ahh ah... Sarışındı kendisi...
Aslında çok konuşmuşluğumuz yoktu ya neyse... Daha çok o üst sınıfta olduğu için bana çöm muamelesi yapardı... Bende ona laf sokardım... Hatta yemekhane de üstüne çorba dökmüştüm Gurur duyuyorum kendimle ... Ne olduysa bir şey oldu anlamadım... Çıkma teklif etti bende önce ret ettim ama çok ısrar ediyordu bende kabul ettim... 3 gün sonra buluştuk... Yanında da bir kız getirmiş... Öğrendim ki sevgilisiymiş... Bir güzel dalga geçmiş benimle... Ertesi gün bütün okulun haberi oldu... Bende anında yerin dibine geçiş tabii... Ama çaktırmıyorum tabii... O zaman platonik aşk maşk kalmadı bende... Şu sıralar ona sürekli çelme takıyorum ve tek kelime edemiyor çünkü vicdan azabı çekiyor pislik
konuyu dağıtmıyım dedim ama bu şarışın yaratığı hatırladım hani paçasını aşağı alcaktık biz bunun bide onun çok ... kız arkadaşını..unutmadık bunları en iyisi takımı toplayıp gelelim sonra bakarızz çelme takma çocuğa zaten salakmışş kısa yoldan halledelim bu işi
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Konu: Geri: _ZARDANADAM_ Çarş. Mayıs 14 2008, 12:17
Paylaşım için sağoll
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08