Herkese Merhabalr.Arkadaşlar belki hatırlamazsınız bir kaç ay önce siteden ayrılmak zorunda kalmıştım. Sitenin ve sizin yokluğunuza alışmak çok güç oldu.Bu Yüzden çok çalıştım ve karnemin hepsini 5 yapmayı başardım.Yani artık Dödüm.Tabi eskisi gibi çoook sık giremeyeceğim.Çünkü 2. dönem artık iyice Sbs sitresine giriyoruz.Neyse son olarak sitemizin admini Prof.Pelin Özen'e üyeliğimi silmediği için çok teşekkür ediyorum
Tekrardan Merabalar
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Aha oley yaşasın Sevindimm Eh aslında hiç gitmediğin için hoşgeldin demiyorum Eee.. Naber nasılsın İyi misin görüşmeyeli Amma çok gülen surat oldu ya neyse
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
bu arslan bi profesör oldu havasından geçilmio walla
Samantha Daria R. Wind Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1040 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Dumbledore'un Ordusu Aile : Wind Ailesi RP Partneri : Teklifleri deerlendirebülürüm... xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08