Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) Salı Şub. 05 2008, 00:01
Çok saol canım süper Ay o 3. resim ne öLe,korkunç
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) Salı Şub. 05 2008, 10:41
Miley Lynn Weasley demiş ki:
Çok saol canım süper Ay o 3. resim ne öLe,korkunç
Evet biraz acayip çıkmışlar...
Sende saol eren...=)
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) Paz Şub. 10 2008, 03:15
eline sağlık!
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) Ptsi Şub. 11 2008, 15:16
Ahh hiç önemli değil!!
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) C.tesi Şub. 16 2008, 11:42
ilk resim fotomontaj! ikincide öle sanırım ama emin deilim
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
Konu: Geri: Bir kaç resim...=) C.tesi Şub. 16 2008, 13:53
Ben son 3 resme bayıldım süperler yhaa.Çok sağol...