| Starbucks | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Starbucks Paz Şub. 03 2008, 22:57 | |
| | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 21:24 | |
| Nicole hayattan bıkmıştı...Biraz gezmenin iyi gelmesi umudyla dışarıya çıktı.Çok güzel bir hava vardı.Biraz gezindikten sonra bir cafede oturmaya karar verdi.Starbucks'a geldiğinde içeride kimse yoktu.Biraz bekleyeyim dedi.Ve kendine bir cola söyledi. | |
|
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 21:34 | |
| Miley mugglara ait olan yerlere bayılırdı. Muggle cafelerinde oturmaya,onların içeçeceklerini içmeye bayılırdı. Okuldan önceki son günlerini değerlendirmek için,Muggle Cafelerin olduğu sokağa girdi. Biraz soluklanıp,nefes almak için çok sevdiği Starbucks'a girdi. Gözlerini cafe etrafında gezdirdi.Ortalık çok ıssızdı. Cafenin en uzağındaki masada en yakın arkadaşlarından biri olan Nicoleyi gördü. Büyük bir sevinçle onun yanına gitti.Gülerek: 'Heey ! Nicole,seni burda gördüğüme çok sevindim.' | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 21:41 | |
| Nicole:"Bende seni gördüğüme çok sevindim.Bayağı sıkılmaya başlamıştım.Gelmen gerçekten çok iyi oldu.Uzun zamandır görüşemiyoruz.Eee nasıl gidiyor hayat?Benim ki çok sıkıcı...dedi arkadaşını görmenin sevinci ve hayatın monotonluğuyla... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 21:49 | |
| Miley Nicolenin yanındaki sandelyeye oturdu. Kendisine sütlü bir kahve istedikten sonra söze başladı. 'Aslında benimde seninkinden farksız. Bende çok sıkılıyorum.Belki biraz rahatlarım diye buraya geldim. Kahvesinden bir yudum alarak söze devam etti. ''Bir an önce okulun açılmasını istiyorum. İşte o zaman hayatımıza belkide renk gelir''dedi ve gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 22:11 | |
| Nicole Miley'in söylediklerine katılıyordu. Evet katılıyorum dedi Nicole...Dersler benim tek umudum açıkçası.İşte o zaman belki bi renk gelirde kurtuluruz bu tekdüzelikten dedi gülerek... Eee hayatından bahset biraz...Nasıl gidiyor hogwarts'da günlerin...Benim pek arkadaşım olmadığı için zevkli geçtiği söylenemez...Yani senden başka pak fazla arkadaşım yok...Neyse yeter bu kadar hayatın sıkıcılığından bahsettiğimiz...
Bu muggle caflelerinde oturmak çok zevkli oluoyr dimi??? Hele yiyecekleri ve içeceklerine bayılıyorum ...dedi Nicole tekrar gülerek.
Out:Ya özürdilerim rpleri biraz geç yazıoyrum..İnternet ağında yavaşlık var galiba.. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 22:29 | |
| Nicole:"Kuzenlerimin hepsi iyiler...=) Eminim ikiside seni çok özlemiştir.Seni gördüğümü söyleyince ikiside kıskançlıktan çatlıcak."dedi Nicole yine gülerek.
Sende olmasan bugün yine çok sıkıcı geçicekti.Seni görmek ve konuşmak çok iyi geldi bana sevgili dostum.Eeee heyecanlı mısın?Derslerin başlamasına az kaldı.Ben heyecanlıyım.Sonuçta ilk senemiz.Acaba profesörler nasıl?Aklımda o kadar çok soru var ki....Sence nasıl geçicek ilk yılımız?diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Starbucks Ptsi Şub. 04 2008, 22:38 | |
| Miley Nicolenin yüzüne bakarak: ''Ahh onlara çok seLamımı söyle.dedi ve devam etti. ''Ah aslında bende çok merak ediyorum.Ama şanslıyım ki; 3 kardeşimde benimle beraber gidiyor. 2 abim zaten geçen senede ordaydılar.Bu yönden alışmam çok zor olmıyacak. Eee bide siz varsınız.Bu yüzden çok mutluyum. ProfösörLeri bende çok merak ediyorum.BakaLım bizi neler bekLiyor. Herneyse benim kalkmam lazım.Sonra görüselim olur mu ? '' deyip oradan ayrıldı.
... | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Starbucks Paz Şub. 10 2008, 17:29 | |
| Almina yorgunluktan ölüyordu o kadar fazla koşmuştu ki kendini sonunda bir cafeye atmayı başardı.İçerisi boş gibi görünüyordu ona en yakın olan bir masaya oturdu .Üstündeki hırkayı çıkarıp sandalyeye koydu.Gözleri işletmeciyi aramaya koyuldu.Sonunda bldu ve hızlı bir şekilde: "Bana bir bardak su verirmisiniz?" dedi | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Starbucks Paz Şub. 10 2008, 17:37 | |
| Ece bu saate kadar Hogwarts'taydı ve çok yorulmuştu.Evibir muggle kentiydeydi.Bu yüzden Hogwarts'tan evine dönerken birşeyler içip yorgunluğumu atayım öyle eve giderim dedi.İçerisi çok kalabalık değildi.İçerdekilere göz gezdirirken Almina'yı gördü ve yanına gitti Merhaba canım oturabilir miyim ?dedikten sonra eliyle garsonu çağırarak bana bir kahve verir misiniz? bol kremalı olsun dedi.Ardından ee nasılsın canım yarın okul açılacak ? dersime kayıt yaptırdın değil mi? diyerek gülümsedi... | |
|
| |
| Starbucks | |
|