| Hangi Öğrenci ? | |
|
+10Morwen S. Culnámo Grace Melissa Lilith Armstrong Melodia Spinley Claire Allen Simpson Jiména W. L'moné Amy Lynn Lee Michelle Angelina Simpson Rochelle Emilie Simpson Deborah P. Scarlett Nickholas Ryan Scofield 14 posters |
|
Hangi Öğrenciyi daha çok sviyorsunuz? | Pearl Aslee Simpson | | 11% | [ 3 ] | Jamie Lynn Spears | | 0% | [ 0 ] | Samara Armstrong | | 29% | [ 8 ] | Lisa Armstrong | | 0% | [ 0 ] | Melodia Spinley | | 7% | [ 2 ] | Breeze Angeline Potter | | 18% | [ 5 ] | Harry Potter | | 4% | [ 1 ] | Ronald Weasley | | 18% | [ 5 ] | David U. Potter | | 7% | [ 2 ] | Hazalico Whisper | | 6% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 28 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? C.tesi Şub. 16 2008, 22:24 | |
| - Breeze Angelina Simpson demiş ki:
- Ne biliim nerde yha:)
Emd'nin içinde fln:P Yha damloşum bunu yanlış anlamış:)Emd'nin içinde olduu için farklı demek istemiştim...Özür dilerim damlacımm:) | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? C.tesi Şub. 16 2008, 22:40 | |
| | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? C.tesi Şub. 16 2008, 22:58 | |
| Hazal abla sen olmasan zaten bni kim tanıjak seni tanıyan herkes tanınan kişiler oluyo yahu | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 13:40 | |
- Breeze Angelina Simpson demiş ki:
Emd'nin içinde fln:P Yha damloşum bunu yanlış anlamış:)Emd'nin içinde olduu için farklı demek istemiştim...Özür dilerim damlacımm:) damloş yine lafı neresinden anlamış acaba merak ediyorum!... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 20:55 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
Emd'nin içinde fln:P Yha damloşum bunu yanlış anlamış:)Emd'nin içinde olduu için farklı demek istemiştim...Özür dilerim damlacımm:)
damloş yine lafı neresinden anlamış acaba merak ediyorum!... Öle deme eren yha:)Yanlış anlama olmuş hallettik aramızda:) | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 21:57 | |
- Ronald Weasley demiş ki:
Emd'nin içinde fln:P Yha damloşum bunu yanlış anlamış:)Emd'nin içinde olduu için farklı demek istemiştim...Özür dilerim damlacımm:)
damloş yine lafı neresinden anlamış acaba merak ediyorum!... Öle deme eren yha:)Yanlış anlama olmuş hallettik aramızda:)
keşke hep beraber halletseydik... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 22:10 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
damloş yine lafı neresinden anlamış acaba merak ediyorum!... Öle deme eren yha:)Yanlış anlama olmuş hallettik aramızda:)
keşke hep beraber halletseydik... Sn yoktun ozaman...Haftaya gelsin hep beraber bir daha halledelim... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 22:12 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Paz Şub. 17 2008, 22:43 | |
keşke hep beraber halletseydik... Sn yoktun ozaman...Haftaya gelsin hep beraber bir daha halledelim... Boşversene! siz aranızda halletmişsiniz! | |
|
| |
Hilary Weasley Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 34 Savaş Tarafın : HoGwArSt Aile : Weasley Ailesi RP Partneri : Severus Snape Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Çarş. Şub. 27 2008, 00:00 | |
| | |
|
| |
Melodia Spinley Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Godric's Hallow Aile : Spinley RP Partneri : Keşkeee Kayıt tarihi : 16/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Perş. Şub. 28 2008, 22:20 | |
| Benide sevin | |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Hangi Öğrenci ? Ptsi Mart 17 2008, 21:49 | |
| Ben Pearl Ashlee Simpson'a verdim.. | |
|
| |
| Hangi Öğrenci ? | |
|