| Bir gün gelecek ve... | |
|
+22Clarie Jane D. Reeser Pheobê Jane Weasley Gaspard Ulliel Armstrong Carmen Elizabeth Garcia Prof.Gökhan Özen Michelle Laura Whisper Morwen S. Culnámo Grace Harry Simpson Melissa Lilith Armstrong Melodia Spinley Rok Simpson Deborah P. Scarlett Carter R. Schwetzen Samantha Daria R. Wind Jiména W. L'moné G.Tarja Grenier Lisa Mina Lysse Michelle Angelina Simpson Miley Lynn Weasley Nickholas Ryan Scofield David Kevin Malfoy Rochelle Emilie Simpson 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 21:52 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- bumudur cevap dediğin
bir gün gelecek ve hilalin dediği olacak Uzn uzun yasamadım kusura bkma:) Birgün gelecek ve canım sıkılmayacak... | |
|
| |
Rok Simpson Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 21:56 | |
| - Pearl Ashlee Simpson demiş ki:
- Bir gün gelecek herkesle küsücem
ins. bir gun gelecek ve herkes ölüceeeeeek. ve bu arada ben angelina yı sevmiyorum die olmek istemiyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 21:58 | |
| - Rok Simpson demiş ki:
- Pearl Ashlee Simpson demiş ki:
- Bir gün gelecek herkesle küsücem
ins.
bir gun gelecek ve herkes ölüceeeeeek.
ve bu arada ben angelina yı sevmiyorum die olmek istemiyorum. Saol iltifat ediosun...Bni seven sevio sitede sen kndine bak bnce ve ya direk etrafına bak:)Kaç kişi Rok'u seven sence... Birgün gelecek ve ben gereksiz tartışmalara girmiicem... | |
|
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:02 | |
| Birgün geLecek,eren yanıLdıını anLıyacaaaak | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:02 | |
| bir gün gelecek ve herkes haddini bilecek!!...
meltem aylavyu kardeşim...
En son tarafından Perş. Şub. 07 2008, 22:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 33 Savaş Tarafın : İstanbul Aile : yok RP Partneri : yooooooook. Ne olduysa. Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:03 | |
| saten millet seni sevince bi yerinde artma oluo bana beni seven sever ve beni sevenlerden sanane gereksiz tartısmalara girmene gerek yok cunku yasamana gerek yok. kenid etrafıma bakınca da senden haric ve tanımadıklarımdan haric bir kac kisi görüyorum buna da azla yetinmesini biliyorum hic de birisinin yanına gidipte benimle arkadas ol demedim dememde beni kendine benzetme birine benzetilmekten nefret ederim. ve birgun gelecek gereksiz konusan herkes defolup gidicek Senin gibi angelina | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:05 | |
- saten millet seni sevince bi yerinde artma oluo bana beni seven sever ve beni sevenlerden sanane gereksiz tartısmalara girmene gerek yok cunku yasamana gerek yok.
kenid etrafıma bakınca da senden haric ve tanımadıklarımdan haric bir kac kisi görüyorum buna da azla yetinmesini biliyorum hic de birisinin yanına gidipte benimle arkadas ol demedim dememde beni kendine benzetme birine benzetilmekten nefret ederim.
ve birgun gelecek gereksiz konusan herkes defolup gidicek Senin gibi angelina Eet ne mutlu bana demi...Kaç gnlük üyesin yha...Rpn dahi bayıyo insanı... Pufff DAMLA ben dayanamıyorum açıklıyorum herşeyi... Bu arada Eren saol:)Bnde seni | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:07 | |
| meltem kimseye benimle arkadaş ol demiyor zaten! öncelikle bunu sonrada ağzına geleni söylememeyi öğren! mesajlarında saygı çerçevesinde olsun lütfen aksi takdirde adminlere bildirmek zorunda kalacağım! | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:09 | |
| Birgün geleck ve herkes haddini bilcek!! Haddini bil derken aklıma semra kaynana geliyo!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:12 | |
| Bir gün herkes,çenesini kapatıcak ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:15 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- meltem kimseye benimle arkadaş ol demiyor zaten! öncelikle bunu sonrada ağzına geleni söylememeyi öğren!
mesajlarında saygı çerçevesinde olsun lütfen aksi takdirde adminlere bildirmek zorunda kalacağım! msjlarımda argo kelime yok bu yuzden git savcıyada bildirsen bisicik olmas ben bu sitede banlansamda sorun olmas benim için bir suru rp sitesi var.Birde ben agzıma gelini degil aklıma geleni yasıorum Eren ok? bu arada meltem rp kimi bayıyosa okumasın ben benim rpmi saten herkes okusun diye yasmıyorum ki bundan sonrada benimle ilgili olan birseye daha burnu sokarsan kırarım o burnunu ona göre. benim soylıceklerim bu kadar baska bisi solemicem kim ne derse desin banane hic takmıyorum seni ok? | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:18 | |
- Ronald Weasley demiş ki:
- meltem kimseye benimle arkadaş ol demiyor zaten! öncelikle bunu sonrada ağzına geleni söylememeyi öğren!
mesajlarında saygı çerçevesinde olsun lütfen aksi takdirde adminlere bildirmek zorunda kalacağım! msjlarımda argo kelime yok bu yuzden git savcıyada bildirsen bisicik olmas ben bu sitede banlansamda sorun olmas benim için bir suru rp sitesi var.Birde ben agzıma gelini degil aklıma geleni yasıorum Eren ok?
bu arada meltem rp kimi bayıyosa okumasın ben benim rpmi saten herkes okusun diye yasmıyorum ki bundan sonrada benimle ilgili olan birseye daha burnu sokarsan kırarım o burnunu ona göre.
benim soylıceklerim bu kadar baska bisi solemicem kim ne derse desin banane hic takmıyorum seni ok? Bu sadece benim seölediğim bişi değil özellikle seninlerp yapanlar sölüo bunu mesela Damla... Rp ni beenmedi die ayrılmak istedi senden bis araya girince kızcağıs çok sevindi... Ayrıca kimin burnunu kırdıına dikkat et... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:20 | |
| haddini aşıyorsun! kendine gel! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:21 | |
| cok ii dikkat ettim galiba senin daha az once beraber rp yapalım mı die teklif yaptı bana ama senin dedigin gibi olsa idi yapmasdı dimi? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:21 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:22 | |
| Out: Rok abarrttın ne burun kırması filan... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:23 | |
| o rpde sana neler dicekti biliomusun? seni sevmediğini aranızda bişey olamayacağını söleyecekti!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:23 | |
| Ciddi olmazsın!!!O benim 9senelik arkadaşım çocukluğumuz birlikte geçti...Benden iyi mi tanıcaksın!!!Ayrıcadamla bna herşei anlatır...Damla konuşsana yha... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:24 | |
| Birgun gelecek ve kimse benim hakkımda benden habersiz konusmucak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:25 | |
| yok ben kriz gecircem evde simdi daha fazla devam edemicem cok ciddiyim siz yazın ben yarın devam ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:26 | |
| bir gün gelecek ve herkes yerini ve adabını bilecek! | |
|
| |
| Evet Meltem hakLı,hem söyle bir sey varki. Bu sitede kimse kimseye hakaret edemez.Hele melteme asla ! SöyLiyeceğin şeyleri,1-2 kere düsün ondan sonra söyle. Burnunu kırmakmış fiLan ? Kim kimin burnunu kırıyo ya ..!? | |
|
| |
| merak etme biliyoruz saten bilmeyen sole ciddiye bile almıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir gün gelecek ve... Perş. Şub. 07 2008, 22:27 | |
| Bilsen böyle mi konusursun ? Komik .. | |
|
| |
| Bir gün gelecek ve... | |
|