| Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı | |
|
+8Hayley Williams Harry Potter D'leh Woldemort Carter R. Schwetzen Amy Lynn Lee Nickholas Ryan Scofield Rachel Krista Valancé Anahi Colucci 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Ocak 27 2008, 00:34 | |
| Sitemize Karanlık Lord ve Karanlık Lady alınacaktır.Kesinlikle yeni üye alınacaktır. Ad: Soyad: Yaş: Meslek: Aile Geçmişi: Mezun Olduğu Okul: Örnek Rp: |
|
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Ptsi Ocak 28 2008, 20:59 | |
| Ne işe yarayacak bu karanlık lord ve lady? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Salı Ocak 29 2008, 15:52 | |
| Benim canımın sıkılmamasına |
|
| |
Rachel Krista Valancé 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 196 Savaş Tarafın : Los Angeles Aile : Valancé Ailesi RP Partneri : İsteyen mi var sanki :( Kayıt tarihi : 19/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
| |
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Çarş. Ocak 30 2008, 17:17 | |
| karanlık lord'un kim olduğunu biliormusun sn ? önce onu sölede ona göre açıklama yapalım... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Çarş. Ocak 30 2008, 17:23 | |
| Kısaca Voldemort gibi Ölüm Yiyen Lideri |
|
| |
Amy Lynn Lee 5. dönemi bekliyor
Mesaj Sayısı : 1193 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lee ailesi RP Partneri : yoq... Kendimi mesleğime verdim x) Kayıt tarihi : 30/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Çarş. Ocak 30 2008, 18:17 | |
| belki ölüm yiyenide bilmiyordur yha baştan anlatın kıza | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Çarş. Ocak 30 2008, 18:26 | |
| ilk önce Harry potter'ı biliyomu diye soralım . Neyse başlığı kirletmeyin . |
|
| |
Carter R. Schwetzen Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
D'leh Woldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 25 Savaş Tarafın : Antalya Aile : Woldemort RP Partneri : Prof.Hayley Williams Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı C.tesi Şub. 02 2008, 17:47 | |
| Ad:Will Soyad:Smith Yaş:25(rp) Meslek:henüz yok başvurcam Aile Geçmişi: Mezun Olduğu Okul:Drumstrang Örnek Rp: Will kendini bir cafeye atmıştı.Safkan bir büyücü de olsa kendinibir Muggle cafesine atmıştı çünkü aranıyordu.Seherbazlar onu tüm büyücü yerlerinde bulacağı için muggleların arasına attı kendini.Birden içeri giren iki kişiyi görünce üzerindeki pelerinle yüzüü kapattı.İçeri iki seherbaz girmişti. Derhal oradan ayrıldı ama adamlar onun peşindeydi kimsenin olmadığı bir sokakta - ki kesinlikle berbat bir yerdii - arkasını dönüp adamlara : ''Kimsiniz ve beni neden takip ediyorsunuz?'' dedi. Adamlardan biri: ''seni sihir bakanlığı adına tutuklamaya geldik.'' dediğinde asasını çeken Will ona gülerek: ''Beni yakalayabileceğini mi sanıyorsun? Yanıldın Avada Kedavra!!!!'' dedi yeşil parlak ışık adamı tam alnında vururken diğerine döndü ve: ''Sen de mi ölmek istiyorsun?'' dedi. Adam dehşete düşmüştü bir seherbazın bu kadar kolay düşeceğini sanmazdı ve : ''Onu öldürdün ve ben de seni öldüreceğim Sectum Sempra!!!!'' dedi ve Will son anda kurtulmuştu .Will'in asasından gelen bir yeşil ışık daha veiki seherbaz da ölmüştü Will onları bıraktı ve asalarını alıp cisimlendi o soğuk venemli havanın hüküm sürdüğü yerden
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı C.tesi Şub. 02 2008, 22:16 | |
| Will Smith : Tamam alındın.Okul açılınca Yasak Orman'da rplerini ve ÖY Karargahında rplerini istiyorum. |
|
| |
Harry Potter Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 952 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Potter Ailesi RP Partneri : Clémence Jamié Schwetzen Kayıt tarihi : 29/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (60/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 17:12 | |
| Ad:Hayley Soyad:Wiliams Yaş:20 Meslek:Profesör Aile Geçmişi: Mezun Olduğu Okul:Slytherin Örnek Rp: Hayley yasak ormanda dolaşıyordu.Ağaçlardan birine yaslandı ve gök yüzünü izlemeye başladı.Yakında herşey değişicekti.Karanlık tarafa her türlü savaşçı alınıyordu.Karanlık taraf çok ama çok güçlüydü.Yoldaşlığı yenmek zorundaydılar.Savaş her an her dakika olabilirdi.Bu duygu ile yaşamak biraz acıydı.Ama karanlık tarafta olmak birazda zordu.Bundan şikayetçide değildi.Ama Hogwartsda çalılıyordu.Ve bunun yanlış algılanmasını kesinlikle ama kesinlikle istemezdi.Ayağa kalktı ve dolaşmaya başladı.Ormanın ilerlerinde bir testral gördü hemen yanına gitti.O testralleri görebiliyordu.Çünkü bir ölüm görmüştü çok eskiden babası annesini öldürmüştü.Tabi bundan pişman olarak kendisinide.Bunları hatırlamak Hayleyi çok ama çok üzdü.Geçmişinden dolayı artık kimseye inanamıyordu.Herşeyin altında bir oyun varmış gibi geliyordu ona.Bu düşünceler çok canını sıkmıştı.Şimdide aklına okul yılları gelmişti.Aslında pek sevilmeyen bir öğrenciydi.Slytherin de olması dolayı ile Slytherin hariç bütün binalardaki öğrenciler ondan nefret ediyorlardı.Çok iyi arkadaşları yoktu okuldada.Bunlar düşünürken iyice sinirlendi ve ağaca bir tekme attı o anda bir ses duydu çok uzaklardan bir ses ona şöyle diyordu; ''Neden bu kadar sinirlisin'' Hayley bu seslere yani konuşmalar hiç bir anlam veremedi.Korkmadıda saten hiç bir şeyden korkmazdı sonra ses konuşmaya devam etti ''Beni tanımadınmı'' Hayley düşünmeye başlamıştı acaba bu kimdi.Sonra durdu ve ''Anne...'' dedi.Bu kaç yıldır görmediği yani öldüğü annesinin sesiydi.Onun bir hayalet olduğunu bilmiyordu.Ama o bir hayalet olsa şuan gözükürdü.Sonra konuşmaya devam etti ''Anne neredesin'' dedi. ''Sen beni göremessin'' ''Ama.. ama neden'' dedi ''Kızım şuan gitmem gerek kusura bakma'' dedi Hayley olanlara çok şaşırmıştı ne diyeceğini bilemiyordu.Napıcağınıda bilemiyordu.Ağzından sadece şu sözcükler çıkabilrdi ''Anne beni bırakma..'' Hayley bundan sonrasını hatırlamıyordu.Çünkü bayılmıştı.
En son tarafından Paz Şub. 10 2008, 18:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2739 Yaş : 29 Savaş Tarafın : İzmir-Buca Aile : Schwetzen RP Partneri : Léonora Valénciâ McGaurt Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:02 | |
| Ama bu rp'ler çok az mesela 150 kelime olsa iyi olur çünkü, Ö.Y.'nin rp'si iyi olması lazım: savaşlar olsun veya farklı yerlerde... | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:34 | |
| yha hem az hemde anlatım tarzı pek iyi değil... | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:35 | |
| bende onları diyorum kısacık rpler onlar.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:38 | |
| kısa ve betimleri falan iyi değil... tabi adminler seçecek bn sadece yorum yapıorum ve görüşlerimi dile getiriyorum... | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:40 | |
| tek başvuranların değil bir çok üyenin aynı sorunu var | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:52 | |
| AMa niye ders vermiyorlar ozaman, sorun o ! | |
|
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 18:53 | |
| Tekrar yazdım okuyup öyle yorum yapın bence | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 19:04 | |
| Bence biraz saçma olmuş çünkü hiç bir ölünün tekrar doğma imkanı yoktur. Hayalet olsada gözükürdü. |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Paz Şub. 10 2008, 19:07 | |
| - Prof.Hayley Williams demiş ki:
- Tekrar yazdım okuyup öyle yorum yapın bence
bizim yorumlarımız sana değildi yani hepsi değildi | |
|
| |
Bellatrix A.Garcia Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Leipzig olabilir mesela.. xD Aile : Garcia RP Partneri : yok Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Ptsi Şub. 11 2008, 18:01 | |
| Ad:Quliet A. Soyad:Lestrange Yaş:24 Meslek:Henüz yok... Aile Geçmişi :Lestrange ailesi safkan ve soylu bir ailedir.KSKS ve iksir dersinde ustalaşmışlardır.Soğukkanlıdırlar..Safkan hariç hiçbir soyla ilişkileri yoktur.Karanlık taraftadırlar..Kurnaz ve cesurlardır.Karanlık taraftadırlar.Ailenin iç yüzünü henüz kimse ne görmüş nede bilmiştir.Pek bir arada yaşamazlar...Ama toplandıkları zaman kimseyle olmadıkları kadar samimilerdir. Mezun olduğu Okul:Beauxbatons Sihir Akademisi Örnek rp:
Quliet odasından çıkıp Ölümyiyen şatosuna cisimlendi..Uzun koridorda ilerlemeye başlamıştır.Aniden önüne gelecek postası çalışanı Kunz çıkagelmişti
’’Hoşgeldiniz Mıss.Lestrange..’’
diyerek önünde eğilmişti.Quliet cüppesini düzelterek
’’Bırak yalakalığı sen bana rapor ver o aptal bulanıklardan haber var mı?’’
dedi ve eliyle geri ittirdi Kunz’ı.Ardından saçlarını savurarak ilerledi.Kunz ona yetişmek için hızlı hızlı adımlarla yürüyordu.Sinsice gülümseyip
’’Olmaz mı?Sihir Bakanı ile raportaj yaperken çok güzel bilgiler edindim Mıss.Lestrange
dedi ve ardından suratındaki gülümsemeyi silmiş elindeki çantaya dahada sıkı sarılmıştı.Quliet’e her zaman bilgi getirmek aslında onu pek mutlu etmiyordu .Ama işin ucunda Gelecek Postası’nın müdürü olmak vardı.En azından Quliet’in verdiği söze göre öyleydi.Quliet sinsi sinsi bakarak
’Demek Sihir Bakan’ından bilgi edindin…Aferin Kunz iyi işler beceriyorsun…Çok yakında Sihir Bakan’ının işide biticek…Bitmeli..Belki seni onun yerine koyabilirim ne dersin?’’
dedi ve sinsi bakışlarıyla gülümsedi.Kunz çıkarcı bakışlarıyla bakarken Quliet’in sunduğu fikirden sonra iri gözlerini dahada çıkartarak mutlulukla bakıyordu..Ardından içinden geçen düşünceleri bırakıp Quliet’e bakmıştı.
’Teşekkürler..Sağolun Mıss.Lestrange..Siz nasıl uygun görürseniz..’’
İçinden kurduğu planlardan olsa görek ağzından sadece bunlar çıkabilmişti Kunz’ın..Quliet durumu sezmiş olmasına rağmen söyliceklerini içine attı.Sert ve ukala bir tavırla
’’Başlama yine..Kaybol şimdi…Gidip babamla konuşmam gerek..Daha sonra bütün raporları toptan verirsin..’’
dedi ve ilerlemeye devam etti.Kunz’un gitmeye niyeti yok gibiydi..Koşturarak Quliet’in önüne geldi..Quliet bir şey isticeğini anlamıştı.
Birde şey var Mıss Lestrange.Bu konuştuklarımızdan kimsenin haberi olmasın lütfen..Biliyorsunuz…Şeyy..efendim…’’
Sözlerini bitirmesine izin vermeden tamam anlamında baş salladı ve git anlamında eliyle işaret etti.Ardından babasını görmüştü…Ama istifini hiç bozmadı.Hızlı adımlarla yanına yaklaştı.Başında birçok adam vardı.Bir kısmını tanıyordu.Çoğuda ölümyiyen olmalıydı.En azından Quliet’in tahmini öyleydi.Gülümsedi ve hafiften öksürdü.
[color=violet]’’Baylar…Babamla biraz yalnız kalabilir miyiz acaba’’
dedi ve sinsice gülümsedi.Babasının başında bulunan adamlardan biri atladı.Esmer biriydi,kavruk suratı ve sinsi bakışlarıyla Quliet’in önünde eğildi.Quliet sanki bu adamı daha önce görmüştü.Anımsıyordu.Ardından oda karşılık verdi.İçlerinden biri atlamıştı ince tiz sesiyle..Bu bir kadındı..İçlerindeki tek kadın…
Mıss.Quliet Lestrange…hoş geldiniz küçük hanım…Babanızı ödünç alıcaz..Lütfen biraz bekleyin…
demişti.Quliet sinirlenmişti.Hep böyle oluyordu.Babasıyla hiç konuşamicak mıydı….Galiba pis bulanıklar savaş çıkarmaya kalkmasa olmicaktı…Quliet babasından cevap bekliyordu.Umduğu cevapta gelmişti zaten
Quliet benim biraz işim var…Sen Bağıran Braka’ya git ben gelirim istersen’’
demişti.Quliet bu cevaba ne kadar bozulsada bir yandan da seviniyordu…Sonuçta orda kötülük yapabilirdi.Gülümsedi ve cevap bekleyenlere bakmadan babasına döndü
’’Peki babacığım…Siz nasıl isterseniz…Nasıl olsa Bağıran Braka artık ölümyiyenlere alıştı’’
dedi ve sinsice gülümsedi.Selam vererek uzun koridoru yürümeye devam etti…Kapıdan çıkar çıkmaz vişneçürüğü renkteki cüppesinden asasını çıkarıp Bağıran Braka’ya cisimlendi..
En son tarafından Ptsi Şub. 11 2008, 18:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı Ptsi Şub. 11 2008, 18:03 | |
| yeni üye alınacak olabilirmişsin =)) pardon
En son tarafından Ptsi Şub. 11 2008, 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Karanlık Lord Ve Karanlık Lady Alımı | |
|