Konu: Geri: Anahi Colucci Çarş. Ocak 30 2008, 11:17
benide eklermisin
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
Konu: Geri: Anahi Colucci Çarş. Ocak 30 2008, 16:52
olur.
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Konu: Geri: Anahi Colucci Perş. Ocak 31 2008, 14:05
Anahi Colucci demiş ki:
Slytherin'e neden gittin o zaman? Slytheri'e kötüler alınır öyle değil mi?
Neden mi? ailevi meseleler... Slytherinler kötüdür diy e bir kural yok ki Sadece kurnaz, kıvrak zekalı, asil (belki aşırı asil de olabiler ) Kısaca benim diğer Slytherinlerden farkım sadece kan farkı yapmıyorum Ama kendi tercihin tabi Fark etmez anlaşamasakta olur Ama bende ronun arkadaşıyım Neyse ya da anlaşamayalım kavga rp leri yaparız eğlenceli olur
Bu arada esprilerime gülmüşünüz Anauum duygulandım resmen
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Konu: Geri: Anahi Colucci Perş. Ocak 31 2008, 14:54
Samara Dawn Armstrong demiş ki:
Anahi Colucci demiş ki:
Slytherin'e neden gittin o zaman? Slytheri'e kötüler alınır öyle değil mi?
Neden mi? ailevi meseleler... Slytherinler kötüdür diy e bir kural yok ki Sadece kurnaz, kıvrak zekalı, asil (belki aşırı asil de olabiler ) Kısaca benim diğer Slytherinlerden farkım sadece kan farkı yapmıyorum Ama kendi tercihin tabi Fark etmez anlaşamasakta olur Ama bende ronun arkadaşıyım Neyse ya da anlaşamayalım kavga rp leri yaparız eğlenceli olur
Bu arada esprilerime gülmüşünüz Anauum duygulandım resmen
handemle anlaşamayanla bnde anlaşamam ona göre kavga rplerinde arkandayım hande
Anahi Colucci BANLI!!
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Fransa Aile : Colucci RP Partneri : İstemiyorum!!! Kayıt tarihi : 25/01/08
Ayyy nolur anlaş ronald nolurrr... İntihar ederim bak Hahaha!!! Çok meraklıyım yaaa sana Nie herkez ronun arkadaşıyım diyo? Neyse slytherinli ekliyim bari
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Ne bileyim almış bir ron muhabbeti Başlamışken bende diyeyim dedim... Bu arada zorla eklettirmiş gibi oldu... Ben sadece Samara^nın özelliklerini söyledim o kadar... Herkes anlaşacak diye bir olay yok ya hani... Bütün Sly^ ler de kötü olacak diye bir olay yok demeye çalıştım
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Ayyy nolur anlaş ronald nolurrr... İntihar ederim bak Hahaha!!! Çok meraklıyım yaaa sana Nie herkez ronun arkadaşıyım diyo? Neyse slytherinli ekliyim bari
biraz düşün anlarsın belki...
sen beni harrynin arkadaşıyım diye eklemişsin yha onlarda biz ronun arkadaşıyız diyo...