| Cho'nun Odası | |
|
+2Almina Lysse Pénolopé Tiffany Weasley 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 18:57 | |
| Hm....Yarın olabilir derim..Şöyle bi stres atalım....Gönlümüzce eğlenelim...=)Yarın çok eğlencez çok.... Dedi Nicole gülerek. Out:Yarın kaç gibi olur? Sabah olsa olur mu? 10.00 11.00 arası..?=) | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 19:00 | |
| ayyy evet çok eğlencess canım... muggleları dağıtalım ... =)) ya ben gerçekten seni çok özlemişim yaa =) dedi cho out:aslında olur ama kardeşim girebilir ben sana kesin saati pm atarım canım not:cedric diggory benim kardeş =))
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 19:08 | |
| yuppi diye bir çığlık attı Cho ve sonra yarın çok matrak geçicek dedii out:12 / 13 arası daha iyi olur kesin girerim böylelikle =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 19:14 | |
| Evet kesinlikle çok matrak geçicek.... Çok eğlencez..Hemde bu bizim için yeni döneme başlama partisi gibi bişi olsun...Ben biran önce reşit olucağımız günü bekliyorum.O zaman kimse bize karışamıycak..Günlerimiz tekdüze geçmiycek hiç olmazsa değil mi? Diye sordu Nicole..=) Out:Ok canım ben 10-11 arası girer bi bakarım yoksan 12-13.00 saklarım eğlencemizi=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 19:41 | |
| Benim gitmem gerekiyor Cho çoktan evde olmalıydım.Lütfen kendine iyi bak!Yarın buluşuyoruz zaten!Hadi hoşçakal canım!!!=) Dedi ve oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 20:16 | |
| cho : görüşürüz tatlım arayı açmayalım ne olur ?? dedi ve güldü nicole gittiğinde canı sıkılan cho biraz biçim değiştire kitabı okudu ve almina'nın nerde olduğunu düşündü acaba odasına gitsem mi? dedi | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Şub. 06 2008, 20:26 | |
| Almina notu gördükten sonra ne anlatak diye çok merak etmişti hemen yatağından kalkkıp Cho'nun odasına gitti.Odada tek başına oturmuş ve canı sıkılmış görünen Cho'ya gürültülü ve hızlı bir şekilde "merhaba" dedi ve sırıttı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Perş. Şub. 07 2008, 12:38 | |
| merhaba canım nasılsın ?? anlatmam gereken şeyler için geldiğini anladım hemen gireyim konuya biz yarın su parkına gidiyoruz nicoleyle bu birr hani büyüyle odamı genişletmiştim ya onu küçülttüler bu iki ve de ben nerdeydim ?istanbulda çok güzel günler geçirdim ama sizi çok özledim ben yaa =(( neyse sende gelmek ister misin tatlım aslında sana sormam gereken şeyler vardı ama sen gelene kadar unuttum herneyse senide bekliyorum tamam mı?? konuşma uzadıda uzadı ama geç olmuştu cho yarınki hazırlığını yaptı ve uykuya daldı
En son tarafından Perş. Şub. 07 2008, 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Perş. Şub. 07 2008, 12:39 | |
| yeni güne dinlenmiş olarak başlayan cho hazırlıklarını akşamdan yaptığı için şanslıydı.kalktı ve bu günkü eğlencesini düşündü ... =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Perş. Şub. 07 2008, 20:25 | |
| Cho su parkından yeni gelmişti ve bütün heryeri yanıyordu çünkü güneşin altında fazla kalmıştı .Bu acının nasıl dineceğini düşünürken masasında okunmamış bir kitap buldu."Nasıl oldu da bu kitabı okumadım??" diye düşünürken bir not buldu.Bu not babasından gelmişti "Canım Kızıma okusun diye yeni bir kitap =)) " yazıyordu notta... Ama babası nasıl eve girmişti? hadi onu unutalım nasıl oldu da odasına girmişti bu odayı çok özel sihirlerle koruyordu ... Şaşırmıştı ... Kitabı okumaya koyuldu ve fazla kalın olmayan kitabı bitirdi. Sıkılmıştı... "Ne yapsam?" diye düşünürken "Evdekilere bir bakayım" dedi ve odadan çıktı | |
|
| |
| |
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Paz Şub. 10 2008, 14:44 | |
| out:rpde olmasada gerçek hayattaki kardeşim seni sefiorum odan süper =))
En son tarafından Ptsi Şub. 18 2008, 16:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Paz Şub. 10 2008, 19:14 | |
| | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 944 Savaş Tarafın : En karanLık En Ateşli YerlerDen ;) Aile : POTTER... RP Partneri : HYR YOK... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (10/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Paz Şub. 10 2008, 19:18 | |
| out: out deseydiniz keşke.... | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Ptsi Şub. 18 2008, 16:04 | |
| out: aa evet doğru tamam düzeltirim ben hemen | |
|
| |
| Konu: Geri: Cho'nun Odası Çarş. Nis. 02 2008, 15:23 | |
| Okul kapanmıştı ve onlar şampiyon olmuştu.Cho trenden iner inmez evine geldi.Burayı çok özlemişti.Hemen yatapına atladı ve uykuya daldı.Uyandığında Nicole'ye onlara gelmesi için not yazıp güvercinle yolladı ve cevabını beklerken kitap okumaya başladı... | |
|
| |
| Cho'nun Odası | |
|