David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: =System Of A Down= Cuma Ocak 25 2008, 19:25 | |
| System of a Down, 1995 yılında ABD'de kurulmuş alternatif metal grubudur. Grup ilk kurulduğunda Soil adını kullanmıştır. Grubun bateristi olan Andy Khachaturian'ın grupdan ayrılmasıyla yerine John Dolmayan gelmiştir. Grup albüm hazırlıklarına 1997 yılında başlamıştır ve 1998 yılında System of a Down adlı ilk albümleri piyasaya sürülmüştür. Albümde Spiders şarkısı çok popüler olmuştur.Grup 4 üyeden oluşmaktadır; Serj Tankian (vokal, klavye), Daron Malakian (gitar, geri vokal), John Dolmayan (davul, perküsyon), Shavo Odadjian (bas gitar).System of a Down 2001 yılında 2. albümü olan Toxicity'i çıkarmıştır. Bu albüm, ilk albüme göre daha çok Anadolu ezgileri taşımaktadır ve hala birçok hayranına göre grubun en güzel albümdür. Toxicity albümü System of a Down'un çok daha popüler olmasını sağlamıştır. Grubun en çok satan albümü olmuştur.Toxicity adlı albümün çok tutulmasıyla System of a Down Toxicity 2 adlı albümlerini 2002 yılında çıkarcağını duyurmuştur. Ancak grup sonradan albüm ismini Steal This Album olarak değiştirmiştir.Grup sonradan 2 albüm projesi yapacaklarını isminin Mezmerize/Hypnotize olacağını açıklamıştır. Albümün çıkma tarihi 2005 olarak belirlenmiştir. İlk olarak Mezmerize adlı albümü gelmiştir. Bu albümde System of a Down tarz değişikliğine gitmiştir. Eski albümlerinde bulunan Anadolu ezgileri bu albümde bulunmamaktadır ve hardcore'a kaymışlardır. Ayrıca bu albümde grubun gitaristi ve back vokali Daron Malakian tüm şarkıda etkisini ses olarak daha çok göstermektedir. Albümün en popüler şarkısı olan B.Y.O.B. Amerikan hükümetini eleştirmektedir.Grup Mezmerize albümünü çıkardıktan bir kaç ay sonra Hypnotize adlı albümü çıkarmıştır. Bu albüm'de Daron Malakian back vokal'den çıkıp vokal olmuştur, albümde sadece kendisinin söylediği şarkılarda vardır. Serj Tankian bu albümde biraz daha geri planda kalmıştır. Hypnotize albümü Toxicity'den sonra en çok satılan System of a Down albümü olmuştur. | |
|
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: =System Of A Down= Cuma Ocak 25 2008, 22:30 | |
| asla ve asla dinlemeyeceğim bir grup !
türklere , türklüğe ve en önemlisi Atatürk'e hakaret niteliğinde şarkıları olan bu grubu kimseyede tavsiye etmiyorum ! dinleyenleride şiddetle kınıyorum ! anlamlarını bilmediğiniz şarkıları dinlemeyin diyorum ! | |
|
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: =System Of A Down= C.tesi Ocak 26 2008, 10:29 | |
| Evet ama her şarkısı öyle deil bnm çok sevdiğim bi grup deil hatta nefret ediyorum ama şarkılarında çok güzelleri de var. | |
|
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: =System Of A Down= C.tesi Şub. 02 2008, 12:30 | |
| - Ronald Weasley demiş ki:
- asla ve asla dinlemeyeceğim bir grup !
türklere , türklüğe ve en önemlisi Atatürk'e hakaret niteliğinde şarkıları olan bu grubu kimseyede tavsiye etmiyorum ! dinleyenleride şiddetle kınıyorum ! anlamlarını bilmediğiniz şarkıları dinlemeyin diyorum ! katılıyorum sırf bu yüzden dinlemiyorum... | |
|
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: =System Of A Down= Çarş. Şub. 06 2008, 19:13 | |
| Bu gruptan iğreniyorum açıkçası... İsterse dünyada en iyi müziği yapsınlar... Hatta ve hatta sadece Ajdar ve bu grup kalsa gene dinlemem... İstedikleri kadar iyi müzik yapabilirler ama Hayko ne demiş? Toprakta harcanan kutlar hep gözümde... Dedikleri bir laf var: 'Türkler ve itler giremez' diye... Arkadaşım grubu beğenebilirsin ama... Bence göz önüne alman gereken başka şeylerde olmalı... Tabii her zaman ki gibi benim fikrim... Sana ve sevenlerine karışmam... | |
|