| Adidas | |
|
+3Hayley Williams Pheobê Jane Weasley Jiména W. L'moné 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Adidas Salı Ocak 22 2008, 22:22 | |
| Jane Samara'ya baktı ''Öff Samara ya.Sıkıldım mı ne?Eee alalım da çıkalım bari sonrada uyumak istiyorum galiba yada ne yapak'' dedi Jane gülerek | |
|
| |
Jiména W. L'moné Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (40/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Adidas Salı Ocak 22 2008, 22:25 | |
| Dawn kaşlarını çattı ve düşünür gibi yaptı. Aslında yapacakları şey hakkında son derece iyi bir fikri vardı:
"Aslında... Bir şeyler mi yesek? Acıktım ben!" | |
|
| |
Pheobê Jane Weasley Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 957 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Z.A.Y Aile : Weasley RP Partneri : ı-ıh yok valla xD aranıyor sahibi ruhumun xD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/20) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Adidas Salı Ocak 22 2008, 22:26 | |
| Jane Dawn'e baktı. ''Yuh be kızım o kadar zıplamaya ninemde acıkır.Yürü hamburgerciye falan gidek'' dedi ve Dawn'ı ite ite mağzadan çıkardı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3622 Savaş Tarafın : Bilmiyorum XX YARDIM EDİN!! Aile : LiMon XD RP Partneri : WaNted XD Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 01/10/07
| Konu: Geri: Adidas Salı Ocak 22 2008, 22:31 | |
| Dawn başını salladı ve spor ayakkabıların parasını verdiler kasadaki adama, sonra :
" Tamam hadi, hem muggle parası da arttı yeter herhalde!"
dedi ve Jane tarafından iteklenerek çıktılar mağazadan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 15:28 | |
| Samara dün Jane'yle birlikte buraya gelmişti. Bu gün de tek başına gezmek için,hem de biraz da muggleleri merakından buraya tekrar gelme ihtiyacı duydu. Dün gördüğü ışıklı spor ayakkabı ile oynamaya başladı. Üstüne bastıkça ışık çıkması onu her seferinde heyecanlandırıyordu. | |
|
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 15:33 | |
| Hayley hem burayı görmek hemde muggleri tanımak istiyordu.Bir kaçtane muggle arkadaşı onda adidas markasını önermişti tabi hayley bu markayı çok iyi biliyor gibi takılıyordu.Bilmediği bu markanın ayakkabılarını görmek için mağazadam içeriye girdi be okulda rastladığı birini gördü .Elinde ışıklı spor ayakkabı ile oynuyordu yanına gitti ve sessizce
''Muggler çok şaşırtıcı ve çok akıllılar değil mi dedi '' ve yandan bir ayakkabı aldı gerçekten hoştu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 15:38 | |
| Samara 'muggle' kelimesini duyunca başını kaldırdı ve:
"Ah... Profesör! Beni korkuttunuz! Gerçekten çok ilginç ve çok zekiler! Bu arada ben Samara Dawn Armstrong!" dedi gülümsemeyle. | |
|
| |
Hayley Williams Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 61 Savaş Tarafın : ... Aile : .... RP Partneri : D'leh Woldemort :) Kayıt tarihi : 02/01/08
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 16:04 | |
| Hayley gülümsedi ve
''Özür dilerim cnm korkcağını dülünemedim dedi''
Bu arada ben Hayley,hayley williams dedi.
Mugglerin yaşam tarzı benim ilgilimi çok çekiyor dedi sonra duraksadı ve koşarak bir ayakkabının yanına gitti harika bir aykkabıydı hemen eline aldı ve samaraya gösterdi onun bişey demesini beklemeden ayakkabıyı aldı sonra samaraya döndü ve
benim gitemem gerek canım sonra görüşürüz dedi yeni ayakkabılarıyla mutluca oradan ayrıldı. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 19:40 | |
| David içeriye girdi ve ayakkabılara bir göz attı. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 22:43 | |
| marry ayakkabıların hepsini çok beyenmişti hepsi birbirinden güzeldi ama içlerinden birini seçerek kassaya doğru ilerledi aklındanda muggler harika diye düşünüyordu.. | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 23:24 | |
| Lisa, Shakira'dan ayrıldıktan sonra "Adidas Süper Star" almak için Adidas'a geldi. Orada bulunan personele giderek: -Adidas SÜper Star'lar nerede? dedi.Personel yerini gösterdi. Lisa'da oraya doğru yöneldi. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 23:27 | |
| Hazal da yeni spor ayakkabı modellerine göz atmak için Adidas'a gelmişti. Biraz yakınında Lisa'yı görünce, el sallayarak yanına çağırdı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 23:31 | |
| Lisa: -Hazalico!Merhaba bir dk şu ayakkabıyı deniyorum. dedi.Ardından: -Bunun kenarları bordo olan var mı? dedi. Eline aldıktan sonra Hazalico'nun yanına gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 23:34 | |
| rp out:Ya flood için üzgünüm çıkıorum...beni idare et aldıktan sonra oradan ayrıldılar felan die..
Lisa:
-Benim vaktim az! dedi ve kasaya doğru yöneldi ödedikten Hazalico'nun yanına geldi ve:
-Ne almayı düşünüyorsun? dedi. | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Adidas Çarş. Ocak 23 2008, 23:44 | |
| " Bir şey almayacağım ben, sadece yeni gelen modellere bakıyordum. Pek dikkatimi çeken bir şey olmadı. Senin de işin bittiyse çıkalım. " dedi Hazal. Lisa da alışveriş poşedini aldı ve birlikte dükkandan çıktılar. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Adidas Perş. Ocak 24 2008, 16:08 | |
| Bir ayakkabı beğendi ve kasaya götürerek fiyatını sordu. Fiyatını ödeyip çıktı David;fakat sanki bir şey unutmuştu. Sonradan aklına geldiki bir de spor çanta bakıcaktı. Ama artık bir daha girmiyim başka sefer diyip oradan uzaklaştı. | |
|
| |
| Adidas | |
|