| Gençler için | |
|
+4G.Tarja Grenier Rochelle Emilie Simpson Pénolopé Tiffany Weasley Gülçin Chang 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Gençler için Salı Ocak 22 2008, 17:42 | |
| Gençlerin yeriMacera nehri ;Botunuz ile Aqua Fantasy'de bir tur atarken raftinge ne dersiniz. ProracerHertürlü kaydınız ama hiç başaşşağı kaydınızmı. Kaymamışsınızdır. Ancak Aqua Fantasy'da var bu. Dört kaydırak yan yana , varmısınız yanınızdaki ile yarışa. Anaconda135 metre yüksekliği ile dünyanın en uzun ve en güvenli kaydıraklarından birisi .Yaklaşık 20-23 saniye boyunca eylenmenizi sağlar. CobraAnacondanın ikizi ama biraz daha serti. Dönemeçlerden dönerken çığlıkları basar "birdaha binmeyeceğim" diye söz verirsiniz ama asla vazgeçemezsiniz. Viper18 saniye boyunca yeşil üstü kapalı kaydırakta eyleneceksiniz. Karaşimşek(Benim favorim)Aqua fantasy' de yaşayacağınız macera ortaçap teması içerisinde geçiyor demiştikya... Kara Şimşel de öyle bir macera.. Hemde çığlık çığlığa yaşayacağınız bir macera. Kayma süresi 24 saniye . Yaşadıklarınızı anlatma süresi eminizki 24 saat. Kara şövalye Kara şövalye sizi içine alır ve savaşınız başlar korkaksanız yenilir cesur iseniz yenersiniz. Nilüfer yoluİplere tutunun , Nilüfer taprakları üzerinde ilerleyin . O kadar kolay değil , gideceğiniz yolda engeller de var. Ben aştım peki siz ? Fıçı Bu bir süpriz.Dm açıkken işiniz zor. ScramerMavi kaydırak . Öyle kaydırak değil kayanı uçuran havalara atıp tutan X-Treme Benim değişimle "Beyaz Ölüm." Beyaz kaydırağa binmek bile çok cesaret ister. Kayma süresi 6-7 saniye . Ama kısa diye birşey olmaz demeyin Aqua fantasy'nin en zorlusu 3 saniye içinde saatte 80 kilometreye ulaşır eğer hafif iseniz sizi sevmez atar!(Ben bu yüzden binemedim) |
|
| |
Gülçin Chang Ravenclaw 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Savaş Tarafın : izmir Aile : yok RP Partneri : ARANIYOR Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Ocak 24 2008, 23:06 | |
| Gülçin merdivenlerden çıktı ve beyaz ölümden kaymayı düşünüyordu fakat çok korkunç gözüküyordu... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Ocak 24 2008, 23:54 | |
| out= Daha uzun rp yaz. Betimlemeler falan ekle!
dm = Beyaz Ölüm'ün merdivenlerini çıka çıka yorulmuştun ki o sırada adam sana
"Senin yaşındakiler bu kaydıraktan kayamaz.Proracer senin için daha uygun ancak aşşağıdan mavi yataklardan almalısın." dedi onu çevirip gönderdikten sonra başka birini kaydıraktan kaydırırken.Hafif olanların kayması yasak idi uçabilirlerdi kaydıraktan düşebilirlerdi. Düdüğü öttürdü adam kaydı . |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 12:46 | |
| cho ve nicole bu gün burada buluşacaklardı ... burası mugglerın yaptığı en güzel yer diye düşündü cho ... ardından üzerini değiştirip nicole ile neler yapacağını planladı.. | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 12:51 | |
| O sırada Nicole su parkının girişine gelmişti.Gördüğü manzara karşısında oldukça etkilenmiş gözüküyordu.İçeri girdi ve gözleriyle etrafı taradı.Cho'yu gördü.Ve koşar adımlarla Cho'nun yanına doğru ilerlemeye başladı.Nasılsın Cho? dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 12:53 | |
| iyim canım ne olsun işte dünden bu güne bi değişiklik yok ... dedi ve güldü ardından sen nasılsın canım dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:01 | |
| bu gün çok güzel bir gündü hava aydınlık ve güneşliydi zaten cho en az 7 kere hava durumunu gözden geçirmişti ... harika bir gün onları bekliyordu bütün kaydıraklardan kayıcak ve güneşin etkisiyle bronzlaşacaklardı ve bu ilk defa onlara güzel geliyordu çünkü eskiden bronzlaşırken çekilen acılar şimdi çekilmiyecekti... tabii bir de buradaki güzel yemekler oları büyülemişti o kadar kaydıraktan kaymak onları çok acıktıracaktı ve cho bu günü mahvetmeyip arkadaşıyla geçirdiği için çok mutlydu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:03 | |
| Bende iyiyim canım...Eee ne yapıyoruz şimdi?Ben diyorum ki karaşimşeğe binelim ilk önce sen ne dersin?Oldukçe eğlenceli gözüküyor.Tabii sen bilirsin benim için hepsi olur. Dedi neşeyle Nicole.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:07 | |
| bana hepsi uyar hatta sen ne dersen ona binelim sonuçta vaktimiz var ve bu gün eğlence bizi bekler =)) dedi cho bunu söylemişti ama çok heyecanlıydı aslında bu kadar olmaması gerek ama neden kendini kontrol edemediğini anlamamıştı ... herneyse evet evet karaşimşek güzel br seçim dedi çünkü buraya erken geldim ve bütün kaydırakların özellikleri bulunan broşürlerden aldım dedi sırıtarak =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:13 | |
| İyi yapmışsın canım....Evet eğlence bizi bekliyor...=) Hadi o zaman daha ne bekliyoruz dedi Nicole gülümseyerek...Ayrıca broşürleri alarak çok iyi yapmışsın canım.Baksana Cho sanki hava biz bugün bu planı yaptığımız için ayrı bi güzel..Bol güneşli... Dedi Nicole neşe içersinde... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:20 | |
| "Haklısın tatlım sanki güneş bile bizden yana "... dedi cho gülümseyerek ve gülümsemesini sürdürerek" hadi eğlenceyee" diye bir çığlık kopardı karaşimşeğe onların geliceğini anlaşılmış gibi sıra birden boşaldı ve onlar gittiğinde sıra kalmadı önce kim kaysın diye düşünmeden önce cho atlayıverdi ve kayarak öylesine çığlık atıyordu ki bütün su parkı sesini duyabilirdi havuza düştüğünde ise "heyecanlanıcak birşey yokmuş1 diye düşündü vehadi birdaha yapalım dedi ama daha nicole kaymamıştı ... =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:32 | |
| Nicole Cho'yu gülümseyrek izliyordu.Geliyorum diye bağırdu Cho'ya kaydırağın tepesinden.Ve kendi bıraktı.Hızlıca aşağı iniyordu.Bir yandan da:"Harika"diye bağırıyordu.Havuza düştüğünde Cho çok eğlenceli tekrar yapalım dedi büyük bir neşeyle..=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:35 | |
| evet yaa bayıldım bende dedi ama başka kaydırakları denesek mi dedi biraz düşündü ve broşürlerii tekrar gözden geçirdi ve iki üç kaydırak arasında kaldı anaconda prorocer ve macera nehri ... gerçi çok vakitleri vardı ve birinden başlamaları gerekti nicolele döndü ve canım ben anaconda prorocer ve macera nehri arasında kaldım sence hangisinden başlayalım dedi =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:40 | |
| Hepsini deneyelim bence..Dedi Nicole gülümseyerek..Amma illa birinden başlıycaksak ki öyle olucak ben anaconda diyorum dedi Nicole Sevinç içersinde.Yine de sen bilirsin hep harika görünüyor...=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:44 | |
| seçimi sana bırakıyorum tatlım ben sana fikrimi söyledim deedi ve anaconda uygun dedi hadi önce sen başla dedi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 13:54 | |
| choda aynı duygu içindeydi sevinçle kaydı ve daha bir sürü kaydıraktan kaydılar ama geç olmuştu ve gitmeleri gerekiyordu yarın alışveriş için sözleştikten sonra veda edip ayrıldılar... out:benimde çıkmam lazımdı zaten görüşürüz canım =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Şub. 07 2008, 14:00 | |
| Cho ve Nicole bütün kaydırakları denediler.Hepsi de çok güzeldi,eğlenceliydi...=)Nicole bugünün böyle geçmesinden dolayı çok mutluydu.Saat epey geç olmuştu.Artık gitme vakitleri gelmişti.Cho ile yarın buluşmak üzere ayrıldılar.Nicole hayatının en güzel günlerinden birini yaşamıştı. Out:Görüşürüz tatlım..=) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gençler için Cuma Şub. 08 2008, 00:23 | |
| Out= Eğer bir daha sizi böyle rp yaparken görürsem Fıçı'ya maruz kalırsınız!!! |
|
| |
G.Tarja Grenier Sihirli Afetler Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 1103 Savaş Tarafın : bilip te napçan??XP Aile : sanne RP Partneri : Yok:) Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: Gençler için Cuma Şub. 08 2008, 13:48 | |
| out:rp'lerinde ne var???onlarıda yaz... | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: Gençler için Paz Şub. 10 2008, 18:09 | |
| haklısın rplerinde ne varki ne çok kısa ne çok uzun =)) neyse buiş bana düşmez | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gençler için Paz Şub. 10 2008, 18:28 | |
| out= yazının başına en azından "out" koy Artık bu sitenin rp kalitesi seviyesi arttı yani sizin gibi kısa rp yapmak çok azaldı . Bazı kişilerin aceleye yaptığı rp'ler sizinkilerin 4-5 katı (aceleye) |
|
| |
Reese Hilary Garcia Biçim Değiştirme Profesörü & Şifacı Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 401 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyoruz xD Aile : Garcia RP Partneri : Yok!.. Aranıyor!.. Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Gençler için Cuma Mart 07 2008, 17:26 | |
| Claire önceden mayolarını giymişti. Şöyle bir etrafa göz attı. Hepsi çok korkunç gözüküyordu. İçinden 'Harika! Umarım karar vermem zor olmaz..' dedi. Bir süre kaydırakları izledi. Scramer ile Beyaz Ölüm arasında kalmıştı. İçinden 'En iyisi iki kaydıraktanda çıkanlara sorayım...' dedi. Etrafına bakındı. Gözüne bir kaç kişi ilişmişti. Hepsinin yanına gidip hangisinin daha eğlenceli olup olmadığını sordu. Her iki kaydırakta çok eğlenceliydi. Kıs kıs gülerek "O zaman ikisini de deneyeyim.. Harika olucak! Öncelikle.. Scramer'a bineyim.." diye mırıldandı. Hemen merdivenlere yöneldi. Kaydıraklara çıkan ir çok insan vardı. Bir süre sonra aralarından geçip, hızlı hızlı kaydırağa doğru çıktı.
Kaydırağa geldiğinde derin bir nefes aldı ve kendini kaydırağa bıraktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gençler için Cuma Mart 07 2008, 17:41 | |
| out:bana ne kızıyorsun ben artık öyle rp yapmıyorum ki! ala ala sende hep bana kız | |
|
| |
Angel Emilie Armstrong Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 125 Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Aile : Armstrong! RP Partneri : ♥ღBiri gider,biri gelir!ღ♥ Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Gençler için Perş. Nis. 10 2008, 19:25 | |
| Angel muggle yerlerinden normalde nefret ederdi.Ama suyu çok sevdiği için burası hoşuna gidiyordu.Annesi ve babası onu kapıda bırakmışlardı.Angel'ın tüm yaşıtları çocuk yerine doğru koşturuyorlardı.Angel onlara iğrenerek baktı.Angel içeri girdiğinde soyunma odasına giderek üzerindeki elbisyi çıkarıp bir dolaba ayakkabılarıyla tıktı.Sonra soyunma odasından çıkarak kaydırakların önüne geldi.Şöyle baktıktan sonra en güzelini yani anacondayı seçti ve merdivenlerden çıktı.Botlar iki kişilikti.Angel bu eğlenceyi tek başına yaşamak istemediği için birilerini bekledi. | |
|
| |
| Gençler için | |
|