| Metal Cafe | |
|
+2Michelle Angelina Simpson David Kevin Malfoy 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 13:55 | |
| Angelina David'e gülümsedi... "Aaa...Ne kadar güzel.Bende elektrogitar alıcam ve çalmayı çok istiyorum bana da öğretir misin?"dedi. Sonra Pearl ve Jamie'ye dönerek... "Gerçekten de eğlenceli biryer değil mi?"dedi. | |
|
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 13:59 | |
| Hilary de çok eğleniyordu.Grubu çok beğenmişti. Angelina'nın kulağına fısıldayarak: ''Gerçekten de dediğin kadar varmış.David kesinlikle sana aşık !'' dedi ve kıs kıs güldü. | |
|
| |
David Kevin Malfoy Hogwarts Müdür Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:03 | |
| David Angelian'nın teklifine çok sevinmişti.Hemen ona cevap verdi: "Tabi ki Angelina. Sana öğretirim ama kolay iş değildir bilmiş ol." dedi ve ekledi: "Ayrıca uzun süre çalışmak lazım. Seninle bol vakit geçiricez anlamına geliyor bu öyle değil mi?" dedi gülümseyerek ve bu seferde Pearl ve Jamie'ye dönerek: "Umarım eğleniyosunuzdur?" dedi. | |
|
| |
Deborah P. Scarlett Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (20/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:04 | |
| Pearl etrafındakilerin eğlendiğini görünce mutlu olmuştu.ÖZellikle kardeşi ve David çok mutlu görünüyorlardı.Onları görünce aklına Ronald geldi.Özlemişti onu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2171 Yaş : 31 Savaş Tarafın : ist Aile : Scarlett RP Partneri : Gaspard Ulliel Armstrong Kayıt tarihi : 21/11/07
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:07 | |
| Angelina David'in tepkisine sevinmişti. "Eee...Elimde geleni yapmaya çalışıcam.Ayrıca seninle vakit geçirmek güzel olur..."dedi herzamanki sevimli gülümsemesiyle... Pearl dalgın görünüyordu.Kulağına fısıldayıp, "Birşey mi var canım?"dedi. | |
|
| |
Miley Lynn Weasley Hufflepuff 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2155 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Kovuk :) Aile : Weasley RP Partneri : :) Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:13 | |
| Pearl Ang'in onun durgunluğunu farkettiğini anlayınca: ''Yok bişeyim canım yaa eğlenmene bak sen.Ben gerçekten çok eğlenceli buldum burasını .'' dedi ve ardından sahte bir gülümseme attı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1921 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Death Eaters Aile : Malfoy RP Partneri : aranmıyor! Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 15/12/07
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:16 | |
| - Jamie Lynn Weasley demiş ki:
- Jamie David'e dönerek:
''Evet ben çok eğleniyorum,burası çok güzel bir yer'' dedi.
Out:Meltem beni takmadıqn için saol out:Takmasmıım seni hiç yha:)Kısım yazcak bişi bulmadım ya da unutmuşumdur döncem bn sana merka etme:)Darılma valla yha:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:19 | |
| out: salla be resmen takmadın kızı xD ortalığı kızıştırıyom xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:21 | |
| out:sen ortalığı karıştıcağına rp yas:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:22 | |
| out: yazdım yha sıra sende bi kere | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:23 | |
| out:millet ben kaçar ark geldi idare edin bye | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:23 | |
| out: ok bye bizim de kısa sürer heralde | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:28 | |
| Angelina David'e gülümsedi... "Yoo..Bence çok güzel biryer.Arada gelelim buraya...Bir de ayrıca sende istediğin zaman bize gelebilirsin David..."dedi. David onunla belliki ilgileniyordu...Bu da onun çok hoşuna gitmişti... | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:33 | |
| David Angelina'nın cevabına çok sevinmişti. "Teşekkürler Angelian." dedi ve artık ona hoşlandığını söylememsinin vakti geldi diye düşünüyordu ve böyle de yapacaktı. "Angelina ben sana bir şey söylicem. Aslında biraz utanıyorum; ama yinede bunu itiraf etmem gerekiyor artık." dedi David. Artık heyecanlanmıştı ve bunu tüm gözeneklerinde hissediyordu. Ama dönemezdi artık. Sonuna gelmişti herşeyin. "Angelina ben senden çok hoşlanıyorum" dedi gözlerini Angeliana'nın gözlerinden ayırmadan ve Angelina'nın cevabını bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:39 | |
| Angelina şimdi daha da heyecanlanmıştı.Ne demeliydi ne yapmalıydı...Naz yapmaya da niyeti yoktu zaten.Oda David'den çok hoşlanıyordu.Ama şu an öyle heyecanlıydı ki kelimeleri bir araya getirmekte güçlük çekiyordu.Sonra bir cesaret David'in elini tuttu ve, "Bende senden David.Hem de ilk tanıştığımız günden beri..."dedi gülümseyerek... Sonunda istediği olmuştu.David'de ondan hoşlanıyordu.Pearl ve Jamie'nin haklı çıkmalarına çok sevinmişti... | |
|
| |
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 14:43 | |
| David de Angelina'nın elini sımsıkı tuttu ve :
"Bende ilk tanıştığımız andan beri seni seviyorum."
dedi ve Angelina'ya sımsıkı sarıldı. Jamie ve Pearl bu durumdan baya etkilenmiş gibi gözüküyorlardı. Bu nedenle hiç ağızlarını açmamışlardı; fakat sevinçli oldukları gözlerinden belliydi.
"Artık gidelim hadi."
dedi ve dördü birlikte kafeden ayrıldılar. | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 17:40 | |
| hava çok soğuktu shakira cafeden içeri girip boş bir masaya oturdu cafedekilere baktı ama tanıdığı kimse yokru hogwarst'tan zaten buraya az kişi geliyor diye düşündü..ve barmene bir kola alabilirmiyim dedi gülümseyrek | |
|
| |
Shakira Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Londra Aile : weasley RP Partneri : barış potter:) Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 17:58 | |
| shakira kolasını içtikten sonra masaya parayı bırakıp çıktı aslında gitmesem diyemi düşündü çünkü dışarısı çok sağuktu ama boşver dedi ve çıktı.. | |
|
| |
Almina Lysse Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Lysse RP Partneri : şu an yok.... Kayıt tarihi : 08/01/08
| Konu: Geri: Metal Cafe Ptsi Ocak 28 2008, 18:55 | |
| Flora hava baya soğuk olduğu için metal cafeye kendini zar zor atmış.O içeri girerken Shakira dışarı çıkıyordu.Ona "hava çok soğuk bence dışarı çıkma" dedi ve sırıttı. | |
|
| |
| Metal Cafe | |
|