Ad:Yılmaz
Soyad:YILMAZ
Kişisel Özellikler:yapmak en çok hoşlandg şeyler hiç 1 arabanın geçmedgi yol ortasına kendmi rüzgrın bırkakrk yürümeyi çayır çimene yatıp gökyüznü seyretmeyi akşam üstü sıgırcıklarn dansını ve çıglıklarını sabahlarıda güneşin doguşu kuşların ötüşünü izlemeye ve dinlemye bayılırım
Beni ençok üzense insanlrn bana önyargılı davranması beni tanımakta ve anlamkta hiç çaba sarfetmeyp yargılamalrı tercih etmeleri sonra sokakta gördgüm yardma muhtaç insanlara yardım edemem beni çok üzer 1şey yapamyıp sadece bakabldgm için kahrolrum ama dua ederm rabbimn haklarında en hayrlısını versin diye
Anı ve hatırlara çok deger veririm ve her şeyden heryerden 1parça saklrm Ogünleri hatrkyblmek ve saygıyla anabilmek için bide tabi koleksiyon tutkum vardr eski para, küçük oyuncak, anahtarlık,çakmak,şişe koleksynm vardr 1de anlam veremdgm 1 şekilde sayılara isimlerle günlerle ayrı 1 bagım vardr
Kişiligimdem bahsedcek olrsam iyi huy ve özellgmden bahsetmek yerine en olmsz yanımdan bahsedym önce herkesi kendi gibi sanmak tabiri birebir uyar bana kolay inanrm karşmdakine ince hesaplarım yoktr veya önyarglrm olmadıgı için insanlrn menfaat içn kullnblcgi sabit ve güzel örnegimdr beni en çok üzen de degerverdgm insanların bana yaptkları oyunlar ve alçakplanları beni derinden etkiler kimseye kin besleyemem küstysek darldysak ben haklı olsam bile (ki dinmzde öyle olmsnı sölyr) özr dilerim
Fiziksel Özellikler:1.90 boyunda,kahverengi gözlü