| Kızlar Yatakhanesi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michelle Laura Whisper Gryffindor 3. sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| |
| |
Hilary Weasley Gryffindor 2. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 34 Savaş Tarafın : HoGwArSt Aile : Weasley Ailesi RP Partneri : Severus Snape Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Ocak 08 2008, 00:58 | |
| Hilary Hazal'ın uyanmasına hem sevinmiş hem üzülmüştü. Aslında en çokta sevinmişti hiç olmazsa yanlız değildi artık. Elindeki kitabı kapattı ve yatağının altına koydu. " Geceleri hiç uyuyamıyorum bende kitap okumaya karar vermiştim. Uyandırdığım için özür dilerim Hazal. " dedi Hilary. Ve ekledi " Günün nasıl geçti? " | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2151 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Ruh Halin : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Ocak 08 2008, 01:06 | |
| Hazal, Hilary'nin onla konuştuğunu duyunca yeniden doğruldu ve "Önemli diil." dedi, sonra da, "Günüm güzel geçti. Aslına bakarsan, Hogwarts'ta şu ana kadar kötü geçen günüm olmadı.." diye ekledi. Çevresine bakındı ve biraz fazla yüksek sesle konuştuğunun farkına vardı. Ses tonunu kısaltarak " Kendimi fazla kaptırdım galiba, birilerini uyandırmayalım.. " dedi. Sonra da " Senin günün nasıldı bakalım, derslere kayıda başladın heralde? " diye sordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 34 Savaş Tarafın : HoGwArSt Aile : Weasley Ailesi RP Partneri : Severus Snape Kayıt tarihi : 07/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Ocak 08 2008, 01:10 | |
| Hilary " evet üç yada dört derse kaydımı yaptırdım. Aranıza yeni katıldığım için biraz fazla zorlanıyorum ama yakında alışırım sanırım. Biliyormusun Hazal ben geceleri uyuyamam. " diye kıkırdadı. " geceleri uyuyamam " lafına Hazal'ın ne tepki vereceğini çok merak ediyordu. Sonuçta normal bir şey değildi bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Ocak 08 2008, 01:18 | |
| Hazal anlamamıştı, " nasıl geceleri uyuyamayabilir ki? " diye düşündü. Zaten yarıuyur vaziyetteydi. Şaşkın bir tavırla " Nasıl yani, niye uyuyamıyorsun kii? " diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Ocak 08 2008, 01:24 | |
| Hilary Hazal'ın şaşırdığını görünce hiç şaşırmadı. Çünkü normal bir şey değildi. Hazal'a dönerek; " Ben hep sabaha karşı uyurum geceleri sebebini bilmediğim nedenlerden dolayı yatamıyorum ve bu çok kötü bir şey. " Hilary bunları söylerken gülmesini tutamadı çünkü Hazal'ın yüz ifdesi gittikçe dahada şaşıran bir ifade alıyordu. " Neyse seni uykundan alıkoymayayım uyu istersen. " dedi Hilary Hazal'a. | |
|
| |
| |
| |
| Kızlar Yatakhanesi | |
|