| Kızlar Yatakhanesi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Kızlar Yatakhanesi Cuma Ocak 11 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
Pénolopé Tiffany Weasley Hufflepuff 3.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (20/100)
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Şub. 29 2008, 08:09 | |
| Cho bu gün erken uyanmıştı.Canı sıkkındı . Ama neden olduğunu o da bilmiyordu.İçi pır pır ediyordu.Kalktı okul üniformasını ve cübbesini giydi.Kahvaltı için büyük salona yollandı... | |
|
| |
Rochelle Emilie Simpson Eski Yazılar & Zihinbend Profesörü
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Çarş. Mart 05 2008, 20:31 | |
| Nicole k.s.k.s dersliğinde döner dönmez kendini kızlar yatakhenesine attı... Hemen yatağına koştu...Nedense çok yorulmuştu... Tam yatağına yatacakken üzerinde bir kağıt parçası gördü.. Nicole sana anlatacaklarım var...Acilen görüşmemiz lazım... Cho... Nicole çok merak etmişti...Yatakhanede dört döndüysede Cho'yu bulamadı... Çaresize yatağına oturup beklemeye koyuldu... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts # İzmir Aile : LYSSE Ailesi Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Çarş. Mart 05 2008, 20:40 | |
| Bu sırada içeri Cho girdi. Bende seni arıyordum.Notumu buldun mu?Çok heyecanlıyım.Çok mutluyum ve çok düşünceliyim.Off Nicole ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.. Çok hızlı konuştuğunu anlayıp.. Sanırım çok hızlı konuştum...Neyse Nasılsın görüşmeyeli?Dün gece yatakhaneye o kadar erken geldim ve o kadar erken uyudum ki seni göremedim . İtiraf etmek gerekirse Léonora'yla yani Prof . Léonora'yla konuşmak beni pek rahatlatmadı.Çünkü o benim kafa dengim değil..Yaşıtım değil..Çok uzattım , çok yoruldum...Konuya geçeyim bari.. Annemler benden özür diledi.Büyücü olduğumu farkedince beni evlatlıktan reddetmiş gibi olan annemler benden özür diledi.O kadar şaşkınım ki anlatamam. ...Hala hızlı konuşuyordu ve bu sefer bunu farkında değildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Çarş. Mart 05 2008, 20:57 | |
| out:Nicole nerdesin yahuu ... =)) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1213 Savaş Tarafın : Hogwarts!!!=) Aile : Simpson ailesi RP Partneri : Sean Faris !! =) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Mart 06 2008, 14:15 | |
| Nicole Cho'yu ağzı açık dinliyordu... Hey!!!Bu çok iyi bir haber....Sen ne diyorsun neler konuştunuz hadi anlatsanaa!!! Nicole'de heyecanlanmıştı....Cho gibi oda hızlı hızlı konuşuyor kelimeleri yutuyordu.. Bu arada ben iyiyim dedi gülerek...Sen nasılsın?? Ahh ve sen bunu bana bugün anlatıyorsun...Seni...Seni boğucam...Dedi ve yatağın üzerinde duran yastığı Cho'ya fırlattı... Cho şaşırmıştı...Nicole kendine hakim olamayarak gülüyordu... Hey hadi kendine gel yastık savaşı yapıyoruz burada... Dedi yine gülerek...Hatta gülmüyor kahkahalar atıyordu..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Perş. Mart 06 2008, 21:14 | |
| Cho : Seni bulamadım heralde bayan çalışkan....O kadar aradım ama bulamadım.İlla ki bütün derslere giriyorsun yahu dedi bu sırada kendini yatağın üstüne düşmüş buldu...Bu sırada yastık savaşı başlamıştı.Tüm oda tüy dolmuştu.Çok eğleniyordu...Bir an ; Yeter artık ... Gülmekten bayılıcam şimdi.. Bende iyiyim ..Bu gün hiçbir derse girmedim diye bağırıyordu bu sırada da gülmekten katılıyordu.Çok sıkıcı bir gün geçirdiğini düşünürken bu eğlenceli an onu mutlu etmişti.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Mart 07 2008, 14:40 | |
| Demek bayan çalışkan he...Dedi Nicole... Buyrun o zaman Bayan Tembel...Dedi ve bir yastık daha attı Cho'nun üzerine... Cho yatağa düşmüştü...Nicole onu gıdıklamaya başladı... Anlatmak için biraz daha beklesen ölürsün..Dimi diyordu...Ama gülüyordu... Kızdığını bile belli edemiyordu...Artık yorulmuştu... Yoruldum...Bu yüzden seni azad ediyorum dedi gülerek... Yatakhane tüy doluydu....Çabuk buraları toparayalım...Kimse görmesin dedi gülümseyerek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Mart 07 2008, 16:37 | |
| Bencede toplayalım yoksa yandık...Ama eğlenmek suç mu canım ? dedi Cho gülümseyerek... Bekleyemedim tatlım kusura bakma ... Sende biraz tembelleş de yüzünü görelim ... AaA bıktım bu halinden nereye kadar gitcek böyle Bu sefer o güleç yüzünü de somurtan Cho Ee bari kaç ğuan kazandırdın binamıza ... Başın göğe erdi mi ? dedi vee yüzü asılmaya başlayan Nicole ' ye yastık frlattı ... Nasılmış canım ... Sen atarsan bende atarım dedi kıkırdayarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Mart 07 2008, 20:23 | |
| Eğlenmek suç mu....Hm...Araştırmam lazım...Dedi Nicole ciddi bir ses tonuyla... Cho'nun ona acayip acayip baktığını görünce kahkalar atarak şaka yapmak suç mu?Peki diye sordu... Bekleyemedim tatlım kusura bakma ... Sende biraz tembelleş de yüzünü görelim ... AaA bıktım bu halinden nereye kadar gitcek böyle.. Vallah, dönem bitsin 1.olalım o zamana kadar tatlım...Dedi Nicole...Hufflepuff'ın birinci olmasını gerçekten çok istiyordu... Sende zorunlu derslere girersen canım hep görüşürüz...Ayrıca 1. oluruz Cho'cum dedi Nicole... Ee bari kaç puan kazandırdın binamıza ... Başın göğe erdi mi ?
Hm... Bi düşüniyim yaklaşık 103 puan Cho'cum...Nasıl iyi mi?? Nicole bir an neye uğradığını şaşırdı...Cho ona yastık fırlatmıştı... O da Cho'ya bir yastık fırlattı..Yine etraf dağılmıştı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Cuma Mart 07 2008, 22:36 | |
| Sana bravo diyor başka birşey demiyorum bende 50 puan kazandırmışımdım herhalde.Ben zorunlu derslere giriyorum bir kere ... Sen her derse giriyorsun...Bak etraf yine dağıldı.Ayrıca bende 1. olmamızı istiyorum ve her şey çalışmak değil eğlencede var hayatta... dedi Cho ...Çok eğleniyordu ve aslında bu konuşmadan alması gereken dersler olduğunu adı gibi biliyordu.Tek yapması gereken biraz daha çalışmak... Aslına bakılırsa haklısın ... Artık ders çalışmaya ve derslere girmeye başlıyorum.Kesin kararlıyım ve de bu gün yarışmaya katıldım... diyerek gülümsedi eee yeni ödev falan var mı ? hemen yapayım dedi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Mart 08 2008, 17:10 | |
| Sana bravo diyor başka birşey demiyorum bende 50 puan kazandırmışımdım herhalde.Ben zorunlu derslere giriyorum bir kere ... Sen her derse giriyorsun...Bak etraf yine dağıldı.Ayrıca bende 1. olmamızı istiyorum ve her şey çalışmak değil eğlencede var hayatta...
Tabikide var Cho...Bak eğleniyoruz ne güzel işte... Ama Hufflepuff'ın şampiyon olmasını herkesten çok istiyorum...Sırf diğer binalara inat.... Dedi gülümseyerek... Aslına bakılırsa haklısın ... Artık ders çalışmaya ve derslere girmeye başlıyorum.Kesin kararlıyım ve de bu gün yarışmaya katıldım...
Aaa bende katıldım o yarışmaya....Sonuçlar açıklanınca görücez...Belkide ilk 3 Hufflepuff'tan olur dedi sevinçle... Eee hadi anlat bakalım neler oldu?Yeter bu kadar eğlence...Dedi ama hala gülüyordu...Uzun zamandan beri bu kadar eğlenmemişti.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Mart 08 2008, 17:25 | |
| Başka bir şey olmadı...İşte sana anlattıklarım ...Bu konu açılınca sıkılıyorum , lütfen kapayalım dedi ... Tekrar gülmeye başlayarak galiba ilk 2 biziz canım o zaman 35 puan garanti... Yuppi dedi .. Hemen ardından demekki neymiş bende puan kazandırabiliyormuşum | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Mart 08 2008, 17:30 | |
| Hıh...Kimse sana puan kazandırmazsın demedi küçük hanım....Dedi Nicole kibirli bir ses tonuyla...Ama yüzünde o yüzünden hiç eksik etmediği gülümsemesi vardı... Hey hadi o zaman kütüphaneye gidelim ne dersin?Dedi hoş bir tebessümle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Mart 08 2008, 17:49 | |
| Tamam gidelim tatlımm...Zaten ömrümüz yatakhanede geçiyor gidelim de biraz bilgilenelim.. Gerçi bu senin için geçerli değil ama neyse.. dedi o da gülümsüyordu... EE hade uçalım o zaman kütüphaneye diyerek yatakhaneden çıktılar Out:Nicole önce sen yap ben seninkini devam ettireyim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi C.tesi Mart 08 2008, 18:08 | |
| Rp Out:Tamam canım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Ptsi Mart 10 2008, 19:12 | |
| Allah kahretsin..Herşey üstüme geliyor diye ağlamaya başladı ve kendini yatağa attı.Morali çok bozuktu.Okul kapanmak üzereydi.Ama o hiç yol alamamıştı.Seneye ikinci sınıftı ve bu değişik bir duyguydu Nefret ediyorum bu hayattan kendimden de nefret ediyorum diye düşündü | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Ptsi Mart 10 2008, 20:00 | |
| Nicole cho'nun arkasından yatakhaneye girdi.. Heyy biraz dur!!!Ben arkandan koşmaktan yoruldum!!! Gerçekten nefes nefese kalmıştı... Bütün Hogwarts'ı koşarak gezdim sayende... Cho ne oldu?Nedir seni bu kadar üzen... Arkadaşı kötü gözüküyordu... Hey sen iyi değilsin...Biraz uyumak ister misin? Sesi bir anneymiş gibi çıkmıştı....Cho üzülmene gerek yok ben senin yanındayım hemde her zaman...Bunu böyle bil lütfen.. Seni böyle görmek inan beni gerçekten çok üzüyor kendimi kötü hissediyorum... Nicole çaresizce kelimeler söylüyordu...Saçma mı değil mi aslında tam olarak bilmiyordu...Gözleri dolmaya başlamıştı... En yakın arkadaşının böyle bir durumda olması onu çok ama çok üzmüştü... Şeyy Cho ben birşey yaptıysam gerçekten özür dilerim...Seni üzmek istemezdim...Derslere girmektense yanında olmalıydım...Ahh benim aptal kafam!!!Seni çok ihmal ettim...Yani ben bilemiyorum... Nicole iyice saçmalamaya başlamıştı...Ağzına geleni düşünmeden söylüyordu...Ne söylediğini bilmiyordu...Kulakları duymuyordu adeta... En iyisinin susmak olduğunu karar verdi...Yatakhane sessizliğe bürünmüştü.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Mart 11 2008, 14:26 | |
| Nicole onun tek dostuydu.O da bunun farkındaydı.En kötü anında o hep yanındaydı.Şimdide onu teselli edecek sözler sarfesiyordu ama Choya bunlar sadece ağlarken bir efektmiş gibi gelmişti.Nicole Cho'nun ağlamasına öyle üzülmüştü ki bütün suç onunmuş gibi içerledi.Halbuki Cho başına ilk defa gelen bir şeyden dolayı boş bulunup ağlamıştı.Ama Nicole'nin üzülmesini istemediğinden
Sen sihir tarihini seviyorsun.Bense sevmiyorum.Bundaki en büyük neden de bir zamanlar çok sevdiğim uzaktan akrabamın beni bütün arkadaşlarımın önünde rezil etmesiydi...Derste çok sıkılmıştım ve başımı sıranın üstüne koydum...Profesörün anlattıkları ninni gibi gelince uyuyacağımı hissettim ve bunu arkamdaki arkadaşımla paylaştım.
Üzgündü ...Ama sözlerini bitirmesi gerekiyordu
Bu sırada profesör benim geçen derste işledikleri anlatmamı istedi.Bunu sende duydun .Galiba bu sırada dersliğe girmiştin.Beni korumak istediğini farkettim.Ama beni kaldırdı ve ben geçen derste işlediklerimizi senin anlattıklarından az çok biliyordum.Tam anlatmak üzereydim ki çalışkanlardan bir grupla konuşmaya başladı ve nasihat verdi.Yani kendince öyle düşündü .Çünkü ben nasihat alacağıma daha da üzülüyordum ve ağlamaya başladım.Beni tuvalete gönderdi .Sonra ders bitiminde bana yetişti ve özür diledi.Tabii ben hiçbir şey söylemedim..
Yaşananları hızlı hızlı anlatmıştı.Ama ne söylediğini bile farkedemiyordu. Sadece hala ağlıyor ve düşünüyordu.Suç elbetteki onda da vardı ama onu böylesine inciteceğine ders bitiminde uyarabilirdi.Sonra rahatladığını farketti.Nicole anlatmak ona iyi gelmişti.Birden ona sarıldı ve
Sen dünyada sahip olduğum en değerli şeysin.Seni çok seviyorum arkadaşım
dedi ve Nicole'nin yanağına öpücük kondurdu.Sonra eski neşesine kavuşmuş gibiydi..Birden
hadi Bahçeye çıkalım da biraz gezinelim
dedi ve gülümsedi...
Rp Out:Göl kenarında rp yapıyorum ..Online olunca yazarsın tatlım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kızlar Yatakhanesi Salı Mart 11 2008, 14:50 | |
| Sen sihir tarihini seviyorsun.Bense sevmiyorum.Bundaki en büyük neden de bir zamanlar çok sevdiğim uzaktan akrabamın beni bütün arkadaşlarımın önünde rezil etmesiydi...Derste çok sıkılmıştım ve başımı sıranın üstüne koydum...Profesörün anlattıkları ninni gibi gelince uyuyacağımı hissettim ve bunu arkamdaki arkadaşımla paylaştım.
Bunda bu kadar kızacak birşey yoktu bence...Dedi Nicole.. Yani Profesör için söylüyorum.. Bu sırada profesör benim geçen derste işledikleri anlatmamı istedi.Bunu sende duydun .Galiba bu sırada dersliğe girmiştin.Beni korumak istediğini farkettim.Ama beni kaldırdı ve ben geçen derste işlediklerimizi senin anlattıklarından az çok biliyordum.Tam anlatmak üzereydim ki çalışkanlardan bir grupla konuşmaya başladı ve nasihat verdi.Yani kendince öyle düşündü .Çünkü ben nasihat alacağıma daha da üzülüyordum ve ağlamaya başladım.Beni tuvalete gönderdi .Sonra ders bitiminde bana yetişti ve özür diledi.Tabii ben hiçbir şey söylemedim.. Ahh...Haklısın..Ben söylemiştim..Ama Profesör beni dikkate almadı sanırım... Nicole Cho'nun her söylediğinin arkasına birşey söylüyordu... Adete dip not tutuyordu... Sen dünyada sahip olduğum en değerli şeysin.Seni çok seviyorum arkadaşım... Ahh bende seni çok seviyorum canım arkadaşım... O sırada Cho Nicole'nin yanağına bir öpücük kondurmuştu... Nicole'de onun yanağına bir öpücük kondurdu... hadi Bahçeye çıkalım da biraz gezinelim
Cho'nun keyfi yerine gelmişti...Olur canım sen nasıl istersen dedi gülümseyerek... | |
|
| |
| Kızlar Yatakhanesi | |
|