| İstek-Öneri | |
|
+14Carmen Elizabeth Garcia Melissa Lilith Armstrong D'leh Woldemort Rok Simpson Nickholas Ryan Scofield Melodia Spinley David Kevin Malfoy Carter R. Schwetzen Lisa Mina Lysse Barış Potter Michelle Laura Whisper Harry Potter Melissa Amy Armstrong Pelin V. Karahan 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (0/0) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 16:23 | |
| benimde bir önerim var profesörlerin okul dışında kalması için profesörler evi gibi bişi ama daha tam olarak tasarlamadım beğenen varsa geliştirebiliriz bu fikri | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 16:27 | |
| - Prof.Ece Çeşmioğlu demiş ki:
- heryerde yasak canım
Adminlere sesleniyorum; beni yalnış anlamayın ama okul dışı yaptığımız şeyler özel hayatımıza girer.Tamam okul içi sizin dediğini uygulamak zorundayız, fakat okul dışı öpüşme yasağı çok saçma bence.Çünkü okulda değil, istediğini yapabilir.Sonuçta özel hayatımızın da müdürü diilsiniz ki... [Kendüm için sölemiyim sefkülüm yoq tabii.Yalnış anlamayın sadece okul dışı olması biraz saçma geldi bana] | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 16:32 | |
| | |
|
| |
Carmen Elizabeth Garcia Muggle Bilimleri-Sihir Tarihi Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 479 Yaş : 37 Savaş Tarafın : Ölümyiyorummm..Kötüyüm ben kötüyümm x)) Aile : Garcia Ailesinden Olmanın Ayrıcalığını yaşıyorumm :P RP Partneri : Carter R. Schwetzen Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 16:40 | |
| bende !! ama başka bir sitede çayhanede öpüşmüştüm -30 verdiler odamda öpüştüm -15 verdiler ondan sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı ... =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 16:42 | |
| burayı seviorumm =)) içimden geldi | |
|
| |
Morwen S. Culnámo Grace Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Hogwarts Aile : Grace (H) RP Partneri : _..Bob Weasley_.. Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 19:31 | |
| - Dakota Lily Armstrong demiş ki:
- Prof.Ece Çeşmioğlu demiş ki:
- heryerde yasak canım
Adminlere sesleniyorum; beni yalnış anlamayın ama okul dışı yaptığımız şeyler özel hayatımıza girer.Tamam okul içi sizin dediğini uygulamak zorundayız, fakat okul dışı öpüşme yasağı çok saçma bence.Çünkü okulda değil, istediğini yapabilir.Sonuçta özel hayatımızın da müdürü diilsiniz ki... [Kendüm için sölemiyim sefkülüm yoq tabii.Yalnış anlamayın sadece okul dışı olması biraz saçma geldi bana] ben tamamen katılıyorum valla..Ne mantık bu..Gerçi ben okul dışında evde öpüşsemm oda olmaz anacım:D baba;anne başımda:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Şub. 10 2008, 19:45 | |
| |
|
| |
Pelin V. Karahan Hogwarts Müdüresi, Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (100/100)
| Konu: Geri: İstek-Öneri Çarş. Şub. 13 2008, 18:37 | |
| Konu artık kapansın biz kararlaştırdık ve konu bitti uzatmayın lütfen!!!!!! | |
|
| |
Melissa Lilith Armstrong Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 337 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Pff sanane yha... Aile : ARMSTRONG AİLESİ RP Partneri : Keşke olsaydı... Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: İstek-Öneri Çarş. Şub. 13 2008, 19:12 | |
| Tamam konu kapansın ama ben birşey daha önermek istiyorum.Bence okul açıldığında Hogsmeade v.b gibi yerlerde rp yapılması yasaklanmalı.Ancak gezi düzenlendiğinde gidilebilmeli bana kalırsa.Ayrıca şu Günlük işini bir düşünürseniz sveinirim bence iyi olacaktır. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2358 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Tarafsız! Aile : KARAHAN RP Partneri : ~James Compton~ Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: İstek-Öneri Çarş. Şub. 13 2008, 20:09 | |
| Evet günlük işi gayet güzel bir fikir canım en yakıın zamanda başlatıcaz..Bu arada diğer yerleri bile bile kitlemiyorum bence bunu kendiniz bilmelisniz yasak olduğunu!! | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Çarş. Şub. 27 2008, 18:04 | |
| ben şöyle bir şey düşündüm kızlar ve erkekler yatakhanesi yapsanız orda öğrenciler rp yapsa sonuçta hp 'de de yatakhanede konuşmalar geçiyordu | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 4352 Yaş : 31 Savaş Tarafın : Yoldaşlık Aile : Scofield RP Partneri : Michelle Angelina Simpson Ruh Halin : Kayıt tarihi : 07/10/07
Bilgiler Büyücü Gücü: (100/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İstek-Öneri Çarş. Şub. 27 2008, 18:15 | |
| yatakhaneler var zaten... herbinanın kendi yatakhanesi var... ama profesörler göremiyor... yalnızca bina sorumluları sorumlusu oldukları binalarınkini görebiliyor... ve öğrencilerde bulundukları binanınkini görüyor tabi... | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Perş. Şub. 28 2008, 18:38 | |
| evet aynen öyle sadece adminler bina ve o binanın öğrencisi görebiliyoır yani gryffindorlu biri hufflepuff binasını göremioy | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Perş. Şub. 28 2008, 19:16 | |
| aa bende gördüm şimdi tamam ...aH Bu acemilik ... =( | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Perş. Şub. 28 2008, 19:24 | |
| olsun canım insanlık hali | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Perş. Şub. 28 2008, 21:35 | |
| =)) anlayışınız için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Cuma Şub. 29 2008, 18:48 | |
| | |
|
| |
Lisa Mina Lysse Ravenclaw 4.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: İstek-Öneri C.tesi Mart 22 2008, 12:00 | |
| bn öğrencilikten çıkmak istiyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstek-Öneri C.tesi Mart 22 2008, 20:27 | |
| benim bir sorum var ödevlere kaç üzerinden ders rplerine kaç üzerinden puan veriyoruz?? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstek-Öneri C.tesi Mart 22 2008, 20:29 | |
| Bunu belirtmiştim.Öğrenci İşlerine girin.Puan Sistemi'nde.Siteyi önce bir gezin lütfen. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 988 Yaş : 30 Savaş Tarafın : Karanlık Sokaklar Aile : Lysse RP Partneri : Emilie Lysse(Aslında bir Lucas'a asla hayır demem) Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: İstek-Öneri C.tesi Mart 29 2008, 10:49 | |
| - Lisa Mina Lysse demiş ki:
- bn öğrencilikten çıkmak istiyorum. Şifacı veya profösör olaibilirim
| |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Paz Mart 30 2008, 18:58 | |
| Öğrencilikten çıkış yok malesef.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Salı Nis. 01 2008, 17:00 | |
| yha ama bizim ailemizden biri olmuştu... ya lutfen giremiyorum hc bi siteye nerdeyse ... burayada arada sırada.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İstek-Öneri Salı Nis. 01 2008, 19:34 | |
| Ya herkes çıkıyor öğrenci kalmıyor sonra hayır.. | |
|
| |
Michelle Angelina Simpson İksir Profösörü
Mesaj Sayısı : 2604 Savaş Tarafın : Hogwarts=) Aile : Simpson RP Partneri : Nickholas Ronald Scofield=) Ruh Halin : Tuttuğu Büyücü Takımı : Kayıt tarihi : 25/01/08
Bilgiler Büyücü Gücü: (30/100) Uçuş Hızı: (0/0)
| Konu: Geri: İstek-Öneri C.tesi Nis. 19 2008, 10:01 | |
| Pearl Ashlee Simpson'ın karakter değişimi sonrasında Smpson Aile Alımları bna devredildi...Simpson Malikanesinin moderatörü Deborah P. Scarlett(Pearl Ashlee Simpson)görünüyor...1 haftalığına bni malikaneye moderatör yaparsanız sevinirim...Düzenleme yapmak istiyorum da... | |
|
| |
| İstek-Öneri | |
|